i wish you...

Årets höjdpunkt? Åland, Rock Off 09
Årets bästa kommentar? "När dom säger terapest så låter det som att dom säger terapeut"
När jag var som lyckligast? På midsommarkvällen när jag åkte flakmoppe, festade och var med bästa vännerna. Hela kvällen var inte jättelyckad, men kan verkligen tänka tillbaka och känna att jag under vissa stunder den kvällen var lycklig.
När jag mått som dåligast? Dagen efter första lokalfesten i rönninge. hehe
Har du förändrats i år? Näe, det är väl samma gamla skrot i mig.
Din största framgång? Har vågat vara mer mig själv i klassen det här året.
Vad önskar du dig inför nästa år?  Att "shaved4you" går som det ska..
Är det någon som du tappat kontakten med, men hittade tillbaka till i år? Nej
Är det någon du tappade kontakten med i år men vill ha tillbaka? Nej inte direkt.
Vem har du kommit närmast i år? Lärde känna Kicki, Thilda och Mickis i år och tycker att vi kom varandra ganska nära på kort tid, I'm glad we did.
Började du hata någon i år? Nej det tror jag inte
Vem har påverkat dig mest under året? Många har påverkat mig i år på olika sätt, men jag ser det negativt att jag låtit mig påverkas så mycket av andra.
Hur tror du nästa år kommer bli? Festligt, det är nu vi blir 18 mates.
Varför tror du så? Jag tror inte bara att vi blir arton, jag vet.
Är det något du ser framemot till nästa år? Grekland med tjejerna!
Nyårs löfte: Sånt skit håller man ju ändå inte.

pulkavideo

Jusste, höll på att glömma.. kolla in vår pulkavideo!

wintercold

Antagligen sista inlägget för i år, för man kan ju inte lita på att jag ska blogga imorgon, jag är ju inget praktexempel på en "varje dag bloggare" precis.. Men förvänta er inget höjdarsnack om året, minns knappt nånting ändå..

Igår kom elin och josefin hit och vi åkte pulka, och hej vad det gick! Var ju is överallt, tummen upp för det. Idag mår jag kasst, rösten vill inte hänga med som den ska och jag bara hostar. Vi får hoppas att det blir bättre imorgon, då är det nyår och jag ska umgås med tjejerna i gnesta. Hur otaggad jag än är så är nyårsafton inte en dag som man ligger hemma och kollar på one tree hill på.. men shit vad skönt det skulle vara.




 


Goodmorning babes



Paradise hotel

Min blogg tog ledigt under julhelgen kan man säga, ville undvika allt
"idag har jag ätit femtioelva kilo godis"... Känner mig lagom rund om kistan.

Igår var jag i huvudstaden med viktoria, matilda, isabelle & caroline för att fira att viktoria lämnat allt som har med 16 årsåldern att göra och kommit in i den minst sagt ointressanta 17-årsåldern. Tanken var att åka skridskor men det snöade för mycket så vi åkte till gamla stan och fikade istället, ännu mer mat i magen - cheeeck!
Tog en mycket snabb runda på mellandagsrean också för att sen åka hem till Matilda. Där somnade vi i soffan för att sen laga och äta middag. Sent nån gång började vi kolla på "I am sam" en helt grym film som ni verkligen ska se. Somnade inte förrän halv 4 nån gång, är skapligt trött idag så One Tree Hill har gått varm i DVD:n.

Det skulle inte sitta fel med ett avsnitt av paradise hotel idag, saknar ju cimon och andreas! Tyvärr får man ju bara tillbaka en av dom när programmet drar igång igen, men jag får nöja mig med cimon, greta och catja. 


hardcore superstar

Dan före dan, före dopparedan!

Har inte bloggat på ett tag nu så har inte hunnit berätta att jag överraskades rejält i Söndags.. Satt vid datan precis som vanligt när Åsa kom in genom dörren, vilket inte är den första tjejen man förväntar sig se klockan 7 på kvällen en söndagskväll. Anledningen till att man kanske inte förväntar sig det är för att hon bor i Linköping. Riktigt glad överraskning iallafall eftersom att jag inte träffat henne sen i somras. Hon åkte hem imorse och vi har hunnit med pulkaåkning, snökrig, kortspel, julbak, filmtittande, deeptalk. Kommer kännas tomt i sängen inatt när jag sovit med Åsa i två nätter.. hehe.  

Blir inga bilder idag men kommer desto fler efter julafton!
Imorgon blir det fullt upp!



every rose has its thorn

Har precis kommit in från pulkaåkning med rasmus och lisa, vädret är bäst!
I fredags hade vi julavslutning och på kvällen åkte jag till josephine och hade lite mys i hennes lokal.. Där var det lite folk från klassen och sen lite annat blandat, det var supertrevligt! Tog nattbussen hem till caroline och fortsatte natten där med henne, matilda, viktoria, crille och matsson. Humöret var på topp och jag tror att jag vann i snöbollskriget mot viktoria och crille.. eller?... näe.. 

På lördagen skulle jag till eskilstuna med rasmus och lisa men missade bussen från gnesta så pappa kom och hämtade mig och sen drog vi direkt till eskilstuna. Efter lite julklappsinhandling skulle vi ta tåget hem vid 2 men vi kom inte från eskilstuna förrän 5 för att vi satt fast på ett tåg som var trasigt, jag har verkligen alltid tur.
Nu kommer lite bilder från helgen.. - fredagsbilder är tagna från josie






  


It started out as a feeling

Det är ett under att jag sitter här, trodde inte att man kunde överleva en såhär hemsk dag.

Idag skulle varit min absolut sista skoldag under hela 2009, det började bra med sovmorgon. Kom in till gnesta och snön piskade mig i ansiktet men jag satte mig på tåget in till Södertälje. Tåget kom som vanligt in några minuter för sent till Södertälje så jag missar bussen som går upp till skolan, stod på pressbyrån i en halvtimme för att vänta på nästa buss. På bussen sen ropar de ut att bussen inte kommer att gå upp till Torekällberget utan man får gå från stationen innan, och det är såå mycket värre än vad det låter. Det var knappt plogat och mina skor läckte in. Utan att överdriva så såg jag ut som en snögubbe när jag kom upp till skolan.

Innan jag ens haft min första lektion ringer pappa och säger att jag och rasmus ska åka med honom hem eftersom att vi troligen inte kommer att komma hem i eftermiddag. Tåg och bussar i hela södertälje var avstängda och hur stor är då chansen att bussarna från gnesta till laxne går som de ska? inte så stor.. Eftersom min älskade lillebror tappade bort sin mobil igår så fick jag i uppgift att gå över till hans skola och leta rätt på han, myycket lättare sagt en gjort. Gick fram och tillbaka, fram och tillbaka, kollade på hans schema, ringde hans vänner, letade nummer, gick till gympasalen, pratade med hans gympalärare, gick till matsalen.. Ja ni fattar, jag gjorde verkligen allt. Gav upp till slut och skulle ta mig ner till stationen, vilket inte heller är så himla lätt. Ni som gått genom torekällberget på vintern vet vad jag menar. Första gången jag ramlade omkull var när jag snackade med pappa och jag lyckades kasta iväg mobilen i fallet, den hamnade i en snödriva och det blev liksom inget hål där mobilen hamnat och inte hade jag hunnit med att se var den landade, så jag fick med mina bara händer sätta mig på knä och gröva i snöhögen vilket var ganska förnedrande och jävligt kallt. (Tänk er synen också, då blir allting jävligt mycket roligare.. Jag pratar i telefonen, halkar, mobilen flyger, jag sitter på knä och gräver i snön) När jag sen hittat mobilen frös jag ju om händerna såklart så jag skulle plocka fram mina vantar ur väskan...... var är väskan?!?!

Yes, det är så illa som det låter.. Har alltså glömt väskan någonstans och samtidigt sms:ade rasmus klasskompis och sa att han troligen är i biblioteket. När jag halkat mig ner för hälften av den där backen så vände jag alltså om och gick upp igen - utan resultat! Ingen rasmus & ingen väska.. Det var bara att halka sig ner igen, kommer antagligen ha ont i rumpan imorgon och jag slår vad om att tjejen bakom mig hade roligt åt mig så mycket som jag halkade runt.. Allt slutade i ett desperat telefonsamtal hem till mamma med tårar och fula ord. Kom igen liksom, i två timmar hade jag sprungit ÖVERALLT, fram och tillbaka, tappat bort min väska.. och allt detta för INGENTING! klart man blir less... Gladare blev jag inte heller när rasmus kom hem precis som han skulle med tåg och buss. 

 


svenska hjältar

Liv blev "barnens hjälte" och kom igen, hon är GRYM!
Hon är min idol nu och jag blir så grymt förbannad på lärare och alla hemska ungar
som bara förtjänar en fet spottloska i ansiktet.

Kolla klippet dååååååååååååå
http://www.tv4.se/1.1389608/2009/12/11/liv_10_vann_mot_sina_mobbare


what a feeling






Igår var det kalasande i Nynäshamn vilket helt klart var värt den långa resan. Massor av nytt och härligt folk men också bästa brudar sen innan, riktig pangkväll och jag hade svinkul! Det var mycket folk som till slut blev FÖR mycket folk så vi drog oss hem till Donald där jag slocknade direkt. Trötta med glada flickor lämnade nynäshamn klockan 8 imorse för att bege sig mot tryggare trakter, hem ljuva hem!

Hemma blev det ett ruskigt skönt bad, en massa bus med melina, pepparkakshusbak, god middag och mysig familj.. Ikväll blir det filmtittande och godisätande!

I love how it sounds

Godmorgon, dagens första lektion och det känns redan som att jag har varit här alldeles för länge, jag orkar inte skolan mer. Nästa fredag är det jag som hoppar av glädje. Åh jag vill verkligen inte vara med längre..

pepparkakor

I CAN'T GET ENOUGH OF YOU BABY, CAN YOU GET ENOUGH OF MEE?!?!
Pepparkakor ersätter suget efter oboy...



Nu är jag så ruggigt trött på allt som har med skolan att göra och jag njuter av varenda ledig minut, försöker planera min fritid på bästa sätt, vilket jag lyckats riktigt bra med till helgen, det blir lite av varje.. hihi.

Skulle hjälpa pontus med foto till hans CV i helgen, undra hur många jobb han får med de här bilderna..


where are those happy days?


Statusuppdateringarna på facebook är inte glada ikväll.
Mitt tredje blogginlägg idag.. Kan det vara så att det är en undanflykt för att inte sitta med näsan i boken? TAGGA TILL NU FRIDA!

Hans hjärta övernattade hos henne

Sitter och skriver på min dramaanalys om En midsommarnattsdröm, vilket hade gått mycket smärtfritt och fint om det var Håkan Hellströms låt det handlade om, men så lätt får det ju inte gå.. Nej nu är det shakespeare vi snackar om och jag kan säga så mycket som att vi är inte så goda vänner just nu. 



Johnny var Evas hjärta låga
han var solen när det dagas
Han var parken när det våras
och vi satt på gräset
som växte i takt med himlen
Bengen drog förbi sen, Bengen trålar än
Johnny du och jag borde starta upp ett band
låta det att explodera i skyn
Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu

För du var solskenet
Och jag var ensam

Johnny med amfetaminet
satte mig i baksätet
och tog mig på en tur,
radion var på
"kan du digga de e locomotion!
för mycket revolution..."
Johnny, jag gillar dig
du har ett svart moln över dig
och vi red på Malmö city en måndagsmorgon
15 bilar, 15 rastlösa truckchaufförer
freakin' doktorer, 25 konstaplar i gathörnen

Och du var solskenet
Johnny, jag var ensam
Du var solskenet
Johnny, jag var ensam

När jag höll på att drunkna, tänkte jag på dig
Du sa att du ville dö
Du grät bakom dörren
Och jag låg under sängen
Jag hörde dig
Eva jag behöver dig
mer än vad jag vill ha dig
Och jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt
Men det blåste aldrig kallt
Du var solskenet
Jag var ensam

Och du var alldeles runt hörnet
I kvarteret...
 

nu är det slut på gamla tider...

Har startat rehab för mitt beroende nu, det är först nu jag vågat komma ut och berätta om det.. Har fastnat i en ond cirkel, missbrukat detta sedan barnsben.. boven i dramat är Oboy! Men nu har jag en gång för alla bestämt mig, nu räcker det!

Lisa har lovat att stoppa mig om jag vill dricka oboy, fast jag får permission på söndagar under adventsfikat eftersom att jag inte dricker glögg! Jag vet att det varit protester mot det här med avslutet av oboydrickandet, men nu hoppas jag på att få stöd från vänner och familj.. Det här kommer att bli en svår period i mitt liv,
I NEED YOU TO SUPPORT ME!


why can't this be love

Klappat och klart, slängde upp en ny design. Lisa och jag har suttit och skrattat åt vilken textrad jag skulle trycka in under mitt namn. Nu ska jag dela med mig av förslagen som dök upp: 
- Det här kommer håkan att få fan för!
- Det här ska jag snacka med facket om!
- Finns det andra som heter bull?
- Hörde du inte fritz, gretis gradde!
- Om man har en pillesnopp så skare väl synas att man har en pillesnopp.
- Om man vill åstadkomma nåt i livet får man helt enkelt skita i ungarna.
- Är magen glad så är människan glad.


Allt är taget ur sunes jul, pelle svanslös och svensson svensson.. tre favoriter! Men bestämde mig för en rad om vad livet INTE handlar om, bacon och ost! Mycket poetiskt motto från parodin av janne långben the movie.   

Ska gå och se var jag har tappat orken att plugga, hittar jag den så blir det råplugg.
Glad påsk.


photographs and memories

Hela familjen Lindquist har varit speedad till 180 sen Melina kom hit idag. Jag har sprungit runt och låtit henne jaga mig i hennes gå-stol, satan vad hon kutar runt i den, till och med svårt att hänga med i svängarna! Nu drömmer hon gott, somnade fint i mitt knä.. Sitter här och slötittar lite på idol men blir sugen på att gå och göra familjen sällskap, och speciellt när jag hör calle sjunga walking in memphis - grymt jobbat..

 


kissie

Om man nu känner att man måste läsa kissies blogg eller att man av någon anledning bara ska gå in på den nån gång, gå in på den här då: http://stoppakissienu.blogg.se/ Det är en blogg som startats för att få Kissie att tappa besökare. Bloggen kopierar alla Kissies inlägg så den är identisk med kissies. Som den nolifer jag är så tycker jag att det är rätt kul..

Imorgon kommer en liten tös hit och kommer förmodligen att ta slut på all min energi men också vara anledningen till mitt breda leénde på läpparna.. Pratar såklart om moster fridas egen superstar! Ska tillbringa natten med henne också så bäst att hon sussar sött så att jag får min skönhetssömn.. hehe. Nu ska jag gå och sova för att orka med veckans sista skoldag.
Puss


Gammal bild och fråga mig inte vad jag gör för det vet jag inte.


next plane home

Sitter här med lila målarfärg över hela armarna, fick ryck för några dagar sen och ville måla om mitt rum, så det gjorde jag – två väggar lila och två gråa. Jag överdriver inte när jag säger att det VERKLIGEN är lila.. Och nu är allt färdigmålat, lägger upp bild när hela rummet är klart.. Ingen skola för mig idag eftersom att vi är lediga… nej, resurstid menar jag ju såklart, plugg hela dagen.. ehm, jo. Nu kom rasmus hem så nu ska vi städa hela undervåningen! yeeeey

TILL JOSEPHINE: kolla vad jag hittade i affären i måndags, tadaaaam! Köpte två askar och dom är redan slut, sjukt gott.. yummie!


I'm dreaming of a white christmas

DET ÄR FÖRSTA DECEMBER!... vilket betyder att första luckan på chokladkalendern är öppnad. Nu börjar det ju likna lite julfeelings, chokladkalendrar och ljusstakar. Hoppas på snö i år också, fast det är nog att hoppas för mycket.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen dra mig iväg till skolan.


RSS 2.0