what do you want?

Heey geeks, här sitter jag och söndagsångesten och tar det lugnt.. Det är slut på onne tree hill så passar på att skriva. Igår var elin & josefin här, riktigt saknade brudar! Toppenkväll med godis, film och konstigheter. Dom åkte hem runt 12 idag och då började jag och lisa röja runt i mitt blivande rum, fick för mig att jag ska byta sovrum till det som pontus hade innan han flyttade. Så det ska målas om och flyttas möbler, thumbs up!

Idag är det första advent så nu är det lussebullsdags, mums..











I'M HAVING A GREAT TIME



Nu är josefin och elin här så hejdå.

happy hour

Just nu är jag så galet glad, ska snart sätta mig och äta tacos - middagen som jaaag beställde så jag är nöjd! Plus att idag beställde vi biobiljetter till luftslottet som sprängdes. Så imorgon drar jag upp till huvudstaden med caroline, isabelle och matilda, äter middag och kollar på bio. På lördag kommer saknade elin och josefin hit, toppenhelg! Det här är livet när det är som bäst!

Pussssss

greyscale

Godkväll, det är snart dags för mig att lägga huvudet på kudden och räkna får, men känner att jag inte riktigt lever upp till det jag sa tidigare om att jag skulle börja blogga ordentligt, så jag känner mig tvungen nu. Idag hade vi engelskaföreläsning hela dagen typ vilket enligt mig inte var så jätteintressant, men som tur var fanns det andra som tyckte det (läs kickis "make it a better place" inlägg här) Slutade rätt tidigt iallafall så jag åkte hem och sov för att sen baka lussebullar med mamma, syster och bror.. liiite julkänsla fick man ju faktiskt, plus att bullarna blev kalasgoda!





inside and outside

Kollade nyss klart på paradise hotel och ska väl snart gå och sova. Idag var det skola och resten av dagen har gått åt till plugg och filmtittande. Imorgon är det dags för veckans jobbigaste dag så det kanske är lika bra att slänga sig under täcket och ladda om batterierna.


pyamas

personligt
ditt fullständiga namn: frida kristina lindquist
exakt ålder: 17 år och tre månader
längd: 167
vikt: 54
smeknamn: fridelin
vart bor du? laxne
vad gör du på fritiden? Ibland gör jag allt på en och samma gång och ibland gör jag ingenting.
vad vill du jobba som i framtiden? Något inom TV fick jag för mig.
hårfärg: blond
ögonfärg: blåå
hur mycket bryr du dig om ditt utséende? Beror på när du frågar mig
är det någonting du inte kan strunta att göra dig i ordning med? Kläderna, går ju helst inte naken.
någon vana? Säger ”ba, liksom och asså” alldeles för ofta.

lyckotal: 6

vänner/folk:
vad heter din bästa vän?
 elin, caroline, matilda, viktoria, isabelle och matilda
hur många nära vänner har du? En del
anser du dig själv vara "känd" i ditt område? I laxne är alla kända, laxne är sveriges motsvarighet till hollywood.
vet många personer vem du är? Nej det tror jag inte
hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? nej
när var du senast med någon kompis? Fredags i skolan
känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? neej
vem sov du senast hos av dina kompisar? Caroline
vem sov senast hos dig? Elin och josefin

romantik:
vill du ha ett förhållande?
Vill och vill, kan jag be och få heter det..
vill du helst att din kille ska vara äldre eller yngre en dig? I love p94
är du kär? neej
tycker någon om dig mer än som vän? nej
är du redo för att satsa på ett förhållande? Med?
tänker du mycket på utseendet hos killar? I början gör man väl det-
vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Jo men det händer inte så ofta.
skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? Skulle jag väl kunna.
i din klass? Nja. Skulle bli jobbigt

tankar & skit:
har du någon fobi?
 Fiskar och fåglar
har du någon allergi? nej
vad tänker du på innan du somnar? massor
vad är de första du tänker på när du ser en person? Beror väl på vem jag ser
vad är sexigast, naket eller underkläder? underkläder

 


stand up and shout

Hola amigos!

Har precis kollat klart på veckans avsnitt av one tree hill, dom är irriterande snygga hela bunten.. men jädrar sicket bra program. Var i eskilstuna med lisa idag, först drog vi upp till hannah en stund och sen ner på stan. Hittade lite skitsaker ändå så jag är några gyllene lappar fattigare.. Nu ska jag ner och springa sen blir det dusch och till sist paradise hotel innan sängen gör sitt för mitt trötta huvud.

 


there goes another love song

Okej, min plan sprack eftersom att photoshop knasar och inte vill öppna upp bilderna så någon ny design blir det inte. Kan iallafall försöka få igång bloggandet igen, ekar väl tomt på besökare här men det är ju kul att låtsas att det finns några som läser.

Det blev en hel lång hemmahelg vilket börjar göra mig rastlös nu, men samtidigt är det satans skönt. Igår umgicks jag med lillebror hela kvällen. Vi lyssnade maaaassor med musik, gjorde playlists, skrattade åt bilder så vi fick ont i magen, sen skulle vi kolla american pie men eftersom min dvd lagt av så somnade vi. Idag har jag inte gjort så mycket, mest har jag lagt energi på att klaga på mammas och pappas byte av möbler i köket. Förresten tog jag svinvaccinet i torsdags vilket har känts i armen ett tag nu, men idag är det borta och jag kan fortfarande gå och prata normalt, hallelujah!

´

Imorgon åker jag till eskilstuna med lillis,  


be right back

har suttit minst 20 gånger under min dödsperiod och verkligen försökt att skriva något, men det har alltid slutat likadant - jag har gått från datan utan att publicera en enda liten bokstav här. Men idag ska jag trycka upp en ny design och sen är det full fart igen.. det är vad jag satsar på!


walking in memphis

Sitter här i pausen på One tree hill och tänkte slänga ihop något snabbt och ointressant.
Dagen har gått åt till att göra klart engelska inlämningen, bakat kokosbollar med lisa och kollat på sunes jul. Lite annat har jag väl också gjort.. t.ex sprungit, ätit. ähm, ja det var väl det haha.

Skola imorgon, love iiit! Tillbaka till TV:n, pusssssssss


golden wings

Godmorgon pinglor! Sitter vid datorn med Alva och har nästan nyss kommit hem från Gnesta. Fredagskvällen tillbringades i Rönninge med en massa härligt folk så förväntningarna borde varit höga men det var precis tvärtom.. Kvällen var verkligen ingen höjdare, för mycket folk plus att allt var helt oorganiserat, thumbs down! Runt ett rullade vi iväg från rönninge och jag drog hem till caroline för en sleepover, fick en hel säng för mig själv, yummie! Antal timmar sömn inatt kan räknas på en hand så det lär bli en tidig kväll.

Seg i skallen och med gårdagens smink tvingar Alva med mig att posa för kameran, sen kom en precis nyvaken lillis och posade med sina kinesögon.


Alva har precis lärt sig skriva och vill visa vad hon kan:
lisa, öra, hår, öga, lep, nykel, alvas, frida. ( Alltså.. lep & nykel = läpp & nyckel)


one day i'll make it

Kom precis innanför dörren och slängde mig ner framför datan. Började framkalla mina bilder idag på fotolektionen och jag nästan längtar tills fredag då jag får fortsätta för det ser ut som att det kommer bli ruggigt bra! Fick tillbringa en halvtimme i Gnesta innan jag kom hem vilket är så jäkla deprimerande nu för tiden när det känns som att klockan är 10 på grund av mörkret..

Nu är jag på bättre humör, om en kvart ska jag åka till Eskilstuna. Ska tillbringa natten hos hannah, hon väntar med middag när jag kommer.. yummie! Hoppas på att Melina är vaken när jag kommer också, men det är osäkert. Ska bli mysigt att komma dit iallafall.

pussss


dear john

I februari är det jag som sitter på en biograf nånstans i sveige och bölar... 


big time

I'M ALIVE!

Har precis tagit en runda på springbandet och kollat på tsatziki, good combination! Är även helt frisk från halsflussen nu, även om jag knaprar piller två gånger om dan i 10 dagar nu. Nu målar jag på naglarna lite och längtar till helgen. På fredag är det kalasande och jag är redan taggad till tusen, har 4 brudar i skolan som är precis lika taggad som jag och vi får hoppas att det håller tills fredag.

Första skoldagen idag, inte allt för ansträngande. Slutade vid 12 så jag gick på stan i väntan på tåget.. Kom hem med lite smink från make up store, en enkel svart nånting från indiska som kanske kommer till användning på fredag, och en svart/vit randig tröja från h&m. Letade efter något grönt men det ska tydligen vara jäkligt svårt att hitta några gröna tygtrasor som åtminstonde ser okej ut..  

the world is on my side

Som en ny människa! Mår galet mycket bättre och all energi jag inte haft under veckan har jag nu, toppen. Fredag är det också, och pontus är här - what a day!

Sitter och tänker så det knakar i tankeballongen, ska på 18-årsfest nu om två veckor där temat är "traffic lights". Vilket betyder följande.
Röd klädsel: Upptagen
Gul Klädsel: Osäker
Grön klädsel: Singel

Alltså, grön klädsel för min del. Men vad sjutton ska man ha på sig, inget tvång om helgrönt eller knallgrönt utan det kan vara vilken typ av grön som helst (militärgrön, mintgrön, skogsgrön vad-du-nu-kommer-på-grön) Men min garderob är inte särskilt grön faktiskt, inte grön alls om jag ska vara ärlig. Kan heller inte komma på vad jag kan ha på mig i form av grönt heller, är inte jättebekväm med färgen men vad ska man göra.. kom igen nu! vad ska jag göra, vad ska jag ha på mig?


through it all, you offer me protection

Nyvaken och morgonsnygg, oduschad och sjuk.. yummie! Ska alldeles snart ta och få lite mat i magen, den är frukostsugen. Idag mår jag som väntat mycket bättre men hela helgen är borta iallafall eftersom att jag fortfarande går runt och smittar folk med halsfluss, damn. Saknar ju min syster och hennes lilla brutta, dom skulle ju kommit i helgen men det förstörde ju jag.


fancy cars

Dagens både roligaste och dummaste:



Åkte med mamma till vårdcentralen idag iallafall, det var halsfluss... igen! Skönt det iallafall så att det går att penicileras så att skiten försvinner.

champange i saftglas

Anledningen till att jag inte bloggar är för det skulle vara så satans tråkigt att läsa.. men okej.
Det jag gjort idag är att vakna, ta mig ner till soffan och placera mig skönt. Där låg jag kvar hela dagen med undantag för toabesök, är skapligt stel i nacken nu och skapligt trött på att se på tv hela dagarna. Börjar att se ett mönster i vilka tv-program som visas. Idag har jag sett: vakna med the voice, tarzan, en bra polisfilm med dåligt slut, drömprinsen, adam och eva, systrar i jeans - andra sommaren, halv åtta hos mig, bonde söker fru och nu är det oskyldigt dömd... om det är nån som får fyrkantiga ögon så äre nog fan jag.

Imorgon blir det troligen vårdcentralen för att kolla vad det är för skit, får se hur det går. Bildlöst var det här också men det får ni bannimej tåla!

sick and tired

Rubriken säger det mesta, fick feber igår och inte är den borta. Det är den högsta febern jag någonsin haft, ligger runt 39 hela tiden och nådde up till 39.9 igår. Efter en ipren känner jag mig mycket bättre och nästan feberfri, men tempen höll inte med utan visade 38.1. Nu ligger jag i soffan och kollar på kalle blomkvist och väntar på att chokladpuddingen ska bli klar, mums!


let's play the game

Godmorgon alla morgonpigga måndagsälskare som älskar känslan av att lovet nu verkligen, VERKLIGEN är slut.
Det fanns visst ingen kvar att säga godmorgon till.

Kunde inte somna igår fast jag var så satans trött, Lisa och jag låg och kollade på hip hip hora och när filmen var slut var jag inte den enda som inte kunde somna, Lisa låg också och vred på sig så vi gick ner och käkade. Men det var tydligen inte i magen sömnproblemet satt, så vi försökte bota med att sätta igång pelle svanslös, och titta - två fina flickor snusade lugnt.. för ett tag! Jag sov helkasst inatt, vaknade hela tiden & drömde.

Varken mamma eller pappa är hemma, ensamt! Och mamma som inte kommer hem förrän på onsdag... hallå?!? Innerst inne är jag faktiskt en riktig mamma&pappa gris..

it's the night

Morgonen kom och kickade aset av mig... nejdå, så farligt var det inte. Det var iallafall en toppenkväll igår och det var skitkul att alla klädde ut sig! Vi började hemma hos jennie med middag, sminkning, klädombyten, spel och allt vad det var. Toppenstart med toppentjejer såklart! Sen fick vi skjuts av linda till själva halloweenfesten vilket faktiskt inte var någon höjdare i början. Men när resten av folket kom så drog det igång på riktigt och blev superkul.

Stort tack till Mickis, Hanna, Emelie och Chasse som ordnade festen!



RSS 2.0