even the best fall down sometimes

Sitter med high school musical på hägsta volym i högtalarna och sjunger med i falsett, statusuppdatering på det? Näe det får stanna mellan oss, någon måtta får det väl vaaaa. När mamma kommer hem åker vi till eskilstuna och hämtar hannah&melina och efter det blir det storhandling till lisas och mitt 33 årskalas imorgon, grryyymt!


summer

SOMMAREN 2010
Har du druckit tills du
spytt? Nej

Sårat någon? Min lillesyster? Hehe, love.

Förlorat en vän? Näe

Träffat nya människor? Ja

Kysst en främling? Nej

Tagit droger? Nej

Haft en sommarflört? Nej

Gråtit? Ja

Skrattat tills du kissat på dig? Nej, har typ aldrig hänt heller.

Tältat? Inte det heller
Varit vaken en hel natt? Japp

Solat? Ja
Badat? Ja

Haft ett förhållande? Nej

Gjort dig riktigt illa? Nej
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej

Läst en bok? Körkortsboken

Skickat fel sms med flit? Once, hehe

Suttit vid datan en hel natt? Nä det tror jag inte

Näckat? Japp

Solat naken? Nej

Fått utegångsförbud? Nej

Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej

Varit i slagsmål? Nej inte vad jag kan minnas

Pussat någon utav samma kön? Ja

Sjungit högt på ett berg? Haha nej det tror jag inte

Kysst någon i regnet? Nej

Kysst någon i skogen ? Och nej

Kysst någon du inte borde? Nej

Tappat rösten? Nej

Varit på festival? Ja

Gått upp i vikt? Ingen aning men det tror jag inte

Gått ner i vikt? Samma som innan, går väl upp eller ner nåt kilo i perioder.

Brännt dig? Nej

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Lite av rockoffbandet

Varit utomlands? Nej

Gjort ett bra köp? Japp

Tagit upp kontakten med en gammal vän? Nej

Sovit under bar himmel? Näe

Vad kommer du sakna mest? solen och solblekt hår!


>>

Tar tag i allt på samma gång.
Sätter upp mål och ställer krav.
På mig själv, för mig själv och av mig själv.non stop.

Jag börjar oroa mig lite för skolstarten, men inte för läxstress eller äcklig skolmat utan för sena nätter och tidiga mornar. Nu sitter jag här med sommarens dåliga vana, dygnsrytmen! Att sova eller att ens bli trött innan klockan två är omöjligt. Och nu finns det kanske någon där ute som tänker att "vad är problemet? jag går och lägger mig 4 men går ändå upp klockan 6" Svar på tal: Du måste antagligen gå på piller eller spela wow och vant dig vid helt sjuka sovtider. Men jag går varken på piller eller spelar wow så när skolan är igång så är jag beroende av mina 8 timmars sömn för att inte mitt humör ska ligga på botten med en röd varningslampa som skriker "prata med mig på egen risk". 

Kanske dags att ta till hårdhanskarna nu och tvångslägga mig själv klockan 11?..... nävafan, är det sista sommarlovet så är det. Jag måste hålla i min dåliga sommarlovsvana så länge som möjligt för den kommer aldrig tillbaka. (iallafall inte under namnet "dålig sommarlovsvana") 


yesterday


jag är helt kööörd

...... helt hemkööörd alltså, för jävla skönt att komma hem och sova. Känslan är obeskrivligt underbar.  Ikväll styrde skoglund 18 årsfest i nykvarn med en skön blandning folk, god bål och god tårta. Kalas! Trots kvällens dåliga förutsättningar med en nacke som varken kunda vridas höger, vänster, upp eller ner utan att ordet aj gick över mina läppar så blev kvällen riktigt lyckad. Dansat mig galen och färdig till shakira, disneylåtar och magnus uggla har jag också hunnit göra. Nu, efter att ha tryckt i mig 200 gram marabou och gjort mig presentabel för sängen (=borstat tänderna och tvättat bort sminket) så ska jag gå och ligga med sängen och låta heart break hotel rulla förbi på tv:n.

Bilder kanske kommer.. på facebook om inte annat, au revoir!


skämtade lite när elin&josse var här, sakna brudsssen.day'n'night

Natten var fylld av sömnproblem, flugproblem och värmeproblem. Jag försökte med allt,  flytta ner täcke och kudde till golvet, sova i bara påslakanet, försöka locka flugan (som lät förjävligt vilket var problemet) till smällfälla med hjälp av ficklampan på mobilen. Allt kändes hopplöst. När solen sken in genom fönstret så gav jag upp, tog mitt pick och pack och ligger nu inne på soffan istället. Tänkte att det var lika bra innan jag fick problem med solen också, den är den sista jag vill ha problem med. Nu har jag gått i både kyl och skafferier och det som lockade mest var mariekex, så det är vad jag ligger och knaprar på till bolibompa. (som faktiskt går halv sex på morgonen också, hade ingen aning)

Ingen idé att sova nu, mamma och jag ska ut och gå klockan 9 såå what to do?
hehehohoo

Har nyss suttit och skrattat åt en video där en 3-åring sitter och gråter över Justin Bieber, haha. Den videon gick inte att fixa sån här rutgrej med men kolla på den HÄR och här nere kan ni se när hon får träffa Justin Bieber.
.

Bra dag i stockholm med rasmus och jag är grymt nöjd med hans shopping, tyvärr inte så mycket med min. Ångrar 50 % av de kläderna jag köpte... Vilket som tur är bara var ett linne då mina 100% shopping inte var mer än två plagg. Byter jag bara storlek så ska det nog gå bra, jag får se.

Idag börjar mitt månadslånga arbeta som hundnanny.. Brorsan drar ju till staterna så någon måste ju rå om jycken, ni vet han känner en del där i krokarna.. Brorsan då alltså inte hunden.. jaa lite löst folk, Bill Gates och Obama tillexempel. (och så lägger ni på den där äckliga överklassrösten på det där så blir det kalas)

Nejmen back to reality och tillbaka till medelklassen - sanningen i det där var iallafall att jag ska passa zorro månaden ut medan Yoel och Elina är i USA och både tävlar och semestrar. Med zorro kom även en liten påse med lappen "zorros packning" och gulliga instruktioner till ingen mindre än moi.

let's do it

Godmorgon, jag är uppe med tuppen och sitter nu och sveper kaffe för att komma igång lite och öppna upp mina trötta ögon en aning. Dagen spenderas i stockholm med rasmus och färden dit är det jag som styr.. är jag redo för det? hm, time will tell..

Tyvärr isabelle så blir det inga bilder den här morgonen, jag kan knappast komma upp med något ens i närheten av gårdagens bilder och jag vill ju inte göra dig besviken. Men till dig från mig, en riktigt god dag på jobbet! 


lika barn leka bäst.

REN SYSKONKÄRLEK
familjen är alltid värst eller vad säger man?


du & jag, vi träffades en gång i en dröm.

Efter att jag och lisa målat klart hela altanen fortsatte vi till Gripsholm i Mariefred med pappa. Jag kände mig lite som ett barn på julafton! ... okej inte riktigt men jag tycker det är så coolt. Får lite greveholms-känsla, och går man sen vidare på den känslan och inbillar sig att det ÄR greveholm - då känner man sig rätt tuff. Hängde typ tiotusentals porträtt där inne, om inte mer, och jag kom på att mina barn ska ha kunganamn i mellannamn. Exempel på dom jag hittade: Eleonora, Desideria, Alexis, Natalia, Eugenia, Amalia, August, Joseph.

Ikväll ska vi kolla på snabba cash och äta vårat 142 kronorsgodis.
och jag saknar mina fina vänner, mina bästa vänner.

-

Jag tänker nu göra det officiellt... Jag saknar skolan. Och nej, jag saknar inte pluggandet, pressen och stressen som skolan innebär. Men jag saknar att vara där, att se folk som man inte känner men som man får känslan av att man gör ändå. För man går tillsammans 5 dagar i veckan tills man till slut känner igen vad folk har på sig för att sedan komma på sig själv med att "men jag vet inte ens vad hon heter". Det kanske låter hemskt och låter som en känsla man efter ett tag skulle kunna kvävas av. Och det gör man nog ibland men under mitt sista år av skolan ska jag försöka att bara njuta av den.

Och om jag nu till och med saknar de människor jag inte känner så kan ni tänka på hur mycket jag saknar de jag faktiskt känner. Jag har tillbringat 2 år med de här personerna och träffat personer som är så jäkla lika mig men så olika men samtidigt såå bra. Och vi kanske inte känner varandra fullt ut, vet inte allt om varandras hemligheter och har inte dragit våra långa historier. Men det behövs inte, vänner är av olika sorter och alla vet inte allt om varandra men är ändå lika bra och vi behöver dom lika mycket.. iallafall gör jag det.

Efter ett års konstant umgänge, fem dagar i veckan tror jag att alla tröttnar på allt och även på varandra. Så den här tvåmånaders pausen behövde vi nog allihop. Men nu får det fan räcka för nu saknar jag allt och jag saknar framförallt ER!   
RSS 2.0