O N E T R E E H I L L .


"The rest of your life is a long time, and whether you know it or not, it’s being shaped right now. You can choose to blame your circumstances on faith, or bad luck, or bad choices, or you can fight back! Things aren’t always going to be fair in the real world, that’s just the way it is. But for the most part you get what you give. Let me ask you all a question,
what’s worst? Not getting everything you wished for
or getting it but finding out it’s not enough?

The rest of your life is being shaped right now with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be. The rest of your life is a long time, and the rest of your life starts, right now."


you had one chance

Midsommarafton firades hemma så som en midsommar ska firas!








i could really need a wish right now

Nu är jag dödstrött men så glad, imorgon väntas midsommar med släkt och mamma stressar redan runt. Den här veckan har jag haft fullt upp hela tiden känns det som. Åsa har varit här hela tiden och det var sjukt efterlängtat att få träffa henne igen! (På återseende i augusti, hehe) Både igår och idag har jag jobbat på mitt nya jobb och det har både varit roligt, stressigt, lagom lugnt, för lugnt, intressant, lärorikt, tråkigt och ibland alltihop på samma gång. Jag har också hunnit med lite quality-time med gnestatjejerna då vi åt gott och firade matildas 18 fyllda år! Sommarskolan rullar på i sin egen fart också, kanske inte helt som den ska men jag hänger kvar. Dagens höjdpunkt var lunch på nancys med bloggdrottningen själv. blinkblink...

Jag har så ont i mina fötter och allt jag vill nu är att lägga mig i sängen och dra igång one tree hill - så nu gör jag mig själv en tjänst, tar mig friheten att göra precis vad jag känner för!

här är en del av veckan i bilder





timon & pumba

hej världen. Jag har precis varit ute i regnet och sprungit med lisa. Hon var inte sådär jättepepp men vi körde på ändå. Nu är jag rätt trött och tackar marcus och alex för det som väckte mig inatt och krävde sovplats för att deras bensin inte räckte ända hem till nykvarn. Tur för dom att jag är så snäll..

Snart ska jag gå ner och duscha och sen kommer Åsa, toppen!


Melina Hannah Hilma Lindquist

det finns inget jag inte kommer göra för dig.
jag älskar dig



the day after tomorrow

Tight schema idag men långt ifrån ansträngande och närmare riktigt roligt. Skrev matteprovet idag och fick nyss mail om att algebran är klar(!!!!!!!) och det kändes uunderbart. När jag kom hem efter skolan gick jag nästan direkt upp och hämtade Tyra, Anton och Emil på fritids och hemma blev det legobygg, skateboard, fyrhjulingssnack, lek med hunden, mat, fotbad i poolen, studsmatta, gungande och mamma mu på dataspel. Nostalgi på hög nivå och löning för en rolig dag är inte dumt.

Imorgon ska jag provjobba och önskar inget hellre än att det går bra, för ni vet - cash is king! Kvällen spenderas antagligen heeelt ensam utan mamma, utan pappa, utan syskon... okej, lisa och victor är hemma men aa.

Och söndag blir underbart för får världens finaste besök av någon som jag saknat sjukt mycket.


yoghurt ää gotttt


it might be easier to say

Sommarskola är nog min grej, för att vara allvarlig så tycker jag att det är riktigt okej. Jag har inga problem med att komma upp på morgonen, dricka ikapp kaffe med mamma och pappa och sen övningsköra till skolan. Det börjar bli riktigt kul att sitta framför ratten och idag var jag för andra gången uppe på motorvägen och trampade på gasen, imorgon blir det tredje gången gillt.

Imorgon är THE DAY då jag ska kötta satan och sätta alla rätt på matteprovet, sen ska jag leva loppan med tre knoddar som behövde avlösas från deras föräldrar. Morgondagens minus lär bli vädret om min mamma har rätt, det hurrar vi inte för.


hoppar högst, 5 juni


you want the sunlight to go back to bed and i wanna make you laugh.

Rastlös is the veeeery shit när man sitter mitt ute i ingenstans utan vänner, bortkopplad från civilisationen och helt lost in spaaace. (nej jag vet inte vad det betyder riktigt men det lät coolt, okej?) Sommarskola idag och det rockade inte lika mycket fett som jag hade intalat mig själv men jag ska nog komma därifrån levande och förhoppningsvis med godkänt i matte.

Nu ska väggar målas, möbler flyttas ut, andra in... Det är dags att bli kreativ för nu har jag fått en impulsiv idé och det är dags att dra igång project room-makeover! 


jag och bästa matilda i lördags.


stör mig inte, jag är redan störd.

Känns som att ingenting går som det ska just nu, det enda som går är humöret och det går i en jävla fart och verkligen inte som det ska kan jag säga. Något som också har gått idag är bilen som jag körde, gick i 110 under min debut på motorvägen.. blandade känslor - läskigt, spännande, roligt, oroligt och nervöst. Ljuset i mina humörsvängningar är iallafall lisa som gör mig gladare genom att bara sitta bredvid mig i soffan. Ikväll ska vi ut och springa och vi ska vara precis lika duktiga som igår om inte ännu bättre. Vi satte upp ett mål igår, att vara nyttiga hela dagen idag.. lyckades vi? knappast.. Vi klarade det inte längre än till klockan ett då vi slängde ihop en kladdkaka och la oss framför one tree hill. Lämnade vi kvar något? knappast.. Efter mindre än timme var kakan borta. Vad ska jag säga, shit happens?!

Imorgon äre dags för sommarskola, och vad jag än tycker om det så är det lika bra att vara positiv, visst?



.


sommartider hejhej, sommartider!

Igår drog vi igång vårt sista sommarlov och det firades på bästa sätt, på bästa stället och med det bästa sällskapet. Kvällen var sjukt lyckad och vi tackar josephine för hela grejen, fin tjej det där! På kvällen kom min underbara pappa och skjutsade hem mig så att jag fick somna i min egen säng, finns inget bättre.

Klockan 8 imorse drog jag mig upp och åkte till caroline. Vi åt frukost, kollade på dear john, bakade torra muffins, åt lunch och kollade på one tree hill. Imorgon blir det kalas med inga mindre än mina bästa vänner, alla mina två tummar pekar rakt upp!

många bilder för jag älskar dom, det, allt.





















sommartider

Jag hatarhatarhatar att vara tjej, hatar att vara flickig och fin. Klänning, vad är det för nåt? och vem har bestämt att man ska bära en sån på skolavslutningen? kooom igeeeen, betalar dyrt till den som gör klänningar omodernt. Kan ni dra ned höga klackar och ballerinaskor också så blir jag kalasglad. Jag kan inte ens ha ballerina, klarar knappt av gladiatorsandaler. Jag känner mig som en grabb i tösakläder helt seriöst.  

Jeans, vad är det för fel på det liksom?

peace, love and understanding.

Sjukt härlig dag tillsammans med familj och annat trevligt sällskap. pontus och rebecca har varit här hela dagen och vi har ätit rabarberpaj, spelat basket, åkt till nyckelsjön och sååådär. supermysigt!

Imorgon ska jag och lisa gå till mariefred, japp.. jag sa gåååååå. Halv nio drar vi, kalaaas.









 

 


remember the name

Snart är den här veckan slut och det känns helt underbrart! (det ordet borde ju finnas, en blandning av bra och underbart = underbrart! varför inte liksom?) Idag har jag varit ledig och jag behöver väl inte nämna att även det var underbrart? Igår spenderades som sagt kvällen i södertälje med klassen. Mysigt såklart!

Idag satt jag i två timmar och kollade på drakbåtspaddlingen, att jag satt där helt agnes och såg ut som ett mobboffer behöver vi ju inte ta upp.. Men det var så mysigt där i solen så jag ville inte gå därifrån, plus att det där var skitkul att kolla på. Nästa år är det vår tur! Ni som inte vet vad det är för något får leta er galna efter en förklaring för jag orkar inte förklara. Sen blev det lite mys med tjejerna i gnesta innan jag åkte hem och drog en combo av solning och sovning ute på altanen. Vad säger vi om det frida?... UNDERBRART!

På kvällen gick jag en långpromenad med lisa, victor och zeera. Lisa och jag gjorde även upp grymma planer för lördagen, taggarååå.

 



nothing you can compare to your neighborhood hoe

Hej bloggennnn, idag är jag så otroligt glad att jag inte vet var jag ska ta vägen.. eller jo, jag vet precis var jag ska ta vägen. Ska ta mig in till södertälje för att spendera kvällen med världens underbaraste classmates! Årets första kubbmatch ska jag ockå dra ikväll. Oggy är hemma och livet verkligen leeeker med mig! SPME2 gör mig till en gladare människa, så är det!

Bussen går om 45, så ska stressa runt ett tag nu.
såå glad, så glad.  


RSS 2.0