memories.

Nu när vi fått tillbaka vår data så har jag även fått tillbaka tusentals gaaaamla bilder, men jäklar vilka fina tider. Inte ens hälften av er kommer tycka att det är lika underbart som jag att titta på dom, men det är min blogg så atteeeee....

























































.

paranormal activity och sen sova ensam - bra frida,verkligen jättebra.


oh africa - akon

Kvällen blev långt ifrån vad som var planerat vilken känns jäkligt trist. Utgång i stockholm stod på lördagsschemat men min mage gjorde ont och hade helt bestämt sig för en hemmakväll, och ja man ska väl lyssna på magkänslan. Kvällen bjöd och bjuder fortfarande på en massa melinamys och gossip girl. Tjejerna ska fortfarande till stockholm och ni vet inte hur mycket jag också vill med, kanske tröstar mig med en onsdagsutgång eller kalasande nästa helg.. time will tell, det är ju inte riktigt min grej men ibland så.

Dagens absoluta höjdpunkt var när jag och viktoria beställde en tre veckors lång bartenderkurs i januari. Det kommer bli grymt och jag är redan nu taggad till tusen!

idag målade jag melina som clown och mina egna naglar i massa olika färger, snyggt.... eller..



jag bjuder alla på kalas..

Lyckades varken kamma hem en första, andra eller tredjeplats i maskeradtävlingen.. Inte heller lyckades de två andra charmerande damerna här nedanför göra det. Men förlorar gör man bara när man erkänner sig besegrad och det kommer aldrig hända oss. Jag, elin och mickis ser oss själva som vinnare i wendela hebbes maskeradtävling 2010.

Närå, nu blev det för seriöst. Allt var bara en kul grej och ingen hänger läpp för det. Vi fick sjunga disney och astrid lindgren hela dagen medan mickis delade ut grats käftsmällar, så är det när livet är på topp.


HEY PLUTO!

I den här bloggen ekar det tomt och det möglar i kanterna, så dött är det.
Sitter i skolan och kliar håret av mig för att mössan är obekväm. Idag är jag frida klädd som musse pigg för att vinna skolans maskeradtävling, biobiljetter och godis vill man ju ha sååklaaart.

Har lite bilder från dagen så det kommer upp ikväll om orken finnsssss. Halv tre är det prisutdelning... to be continued!


standing where you left me.

uppdateringen är rätt kass men kommer väl tillbaka i veckan någon gång. Helgen har varit jättefin med fint folk, tårta, godis, film med meeeeeera. bra helg.

.

Mår gör man ju, tummen upp för kungarna av tylösand!
Livet är en skäggfest, skål och godnatt på det.


raindrops

Hemma från två timmars promenad med hunden. Jag gick förbi en åker och det luktade nyklippt gräs ni vet precis sådär som det gör på sommaren, den lukten man älskar, men nu blev jag samtidigt piskad i ansiktet av snöblandat regn i motvind och det gjorde förbannat ont men efter lite motvind till så kändes det inte för då hade mina kinder tappat känseln.. high five? Det känns ju att man lever.

Trots vädret (eller tack vare det, jag vet inte) så var det sjukt skönt att vara ute och gå hejdå.


happy birthday

Storebror blir ännu större, grattis till 28 fyllda år!





nobody said it was easy

Blev så glad idag när jag fick mail från tradera. Men jag ska inte börja berättelsen där den slutar utan jag ska ta allt från start. I lördags var jag inne på Andreas Wijks blogg och såg att han lagt ut en del av hans kläder på tradera, som alltså var till salu. Tror ni inte att jag går in och kollar? jo.. och tror ni inte att jag budar på en helt vanlig new york t-shirt?.... JO! alltså kom igen frida. Men spontan som jag är så var det vad jag gjorde, 170 jävla spänn för en sliten, begagnad new york t-shirt. Så det där har jag gått och ångrat enda sedan i lördags, snacka om impuls.

MEN... idag fick jag mail från tradera "DU HAR BLIVIT ÖVERBJUDEN" vilken lättnad att jag INTE fick den där tröjan. Det är lätt att vara efterklok ja..



.

I fredags var jag med isabelle, viktoria, caroline och matilda och det var så sjuukt länge sen vi umgicks allihopa så att det är pinsamt. Men bättre sent än aldrig antar jag. Jag åt först middag hos viktoria med henne och isabelle innan alla träffades och kollade på idol och film. Det där är utan tvekan världens bästa vänner.

Igår kom hannah och melina, laaatttjooo lajbaaan zåååklaaart. Och nu vet jag att lisa skulle säga att jag skriver så töntigt, så jag slutar här. possss


"we want you to stay here with us, but if you have to go, that's okey too"

Jag är ju fan förjävlig. Nu sitter jag här med svullna, rödsprängda ögon och är äckligt blödig på grund av en film.. igen. surprise! Det här var en riktig film, inget litet filmklipp från youtube, men en rejäl bölarfilm - HACHIKO. Vill inte förklara hela filmen för ni ska tamejtusan se den. Den är sann och den finns på youtube fast i olika delar så det är lite segt men det går. Så finfinfin film, måste gå och krama om min hund nu.

Så jäkla sjukt också, satt nu och sökte på bilder från filmen på google som jag kunde lägga upp här. Då hittade jag en bild från filmen när ägaren till hachiko står och håller i honom och det var så sjuuukt likt en bild lisa tog på mig och zeera idag. Det är liksom skrämmande likt! Jag hade inte ens sett filmen innan eller sett bilder eller något alls... läääskiigt.

Bilden till höger är alltså från filmen, sjuuukt knäppt.


downmode

Idag är det fredag, min fredag, fredag för mig - för imorgon är jag ledig.. och hur skönt är inte det? Imorgon är det fredag igen (dubbelt upp!) och då ska jag vara med stans snyggaste tjejer.

imorse fick jag till riktiga babe-pics när det var 5 minuter kvar tills bussen skulle gå.

"i'm holding on for dear life but i need you to need me back."

Det blev timmars gående på kunglig mark i fint väder med fin klass, halva klassen iallafall. Vad vi egentligen skulle lära oss har jag redan glömt bort, eller jag lärde mig det aldrig.. vad det nu var. Men fin dag i hagaparken iallafall.







did'nt we almost have it all?

Har precis kollat klart på desperate housewifes med mamma och nu ska jag snart sova, laddad för en dag i hagaparken med klassen. kan bli kul men kan också bli allt annat än det - allt vi fått veta är att vi ska ha oömma kläder och att vi skulle pallra oss dit även om det regnade hundar och katter.... det sista skapade en del frågetecken men jag tror att dom försökte säga att vi ska dit även om det är dåligt väder. Men det är bra att vara tydliga, nu vet jag ju att även om det regnar små kattungar imorgon så SKA jag till hagaparken, skönt att veta var gränsen går liksom..




promenad med zeera.

PLÖTSLIGT HÄNDER DET



Men inte den här gången.. Förra veckan kom jag på den smarta idén att om jag köper en trisslott i veckan så borde det ju ge vinst någon gång, ni har ju sett reklamen - plötsligt händer det! Jag är ju ingen jävel på kärlek så tur i spel borde jag ju ha. Igår köpte jag den här veckans lott, en nitlott - scooore!

peace, love and understanding.

Efter mycket om och men tog jag mig in till södertälje för ladies night som inte riktigt levde inte riktigt upp till förväntningarna men bra sällskap hade jag iallafall. Dom gav ju iallafall oss tjejer något att titta på och den "lyckligt lottade skaran" fick sig lite mer. Om det var de var lyckligt eller olyckligt lottade går väl att diskutera, men jag kan säga att jag är glad över att jag inte blev uppdragen på scenen. Natten delades med thilda i hennes 90 säng men det gick ingen nöd på oss, jag fick min skönhetssömn. På söndagen åkte vi till nykvarn på marknad och jag köpte bara massa onyttigt.. men gott.






i'm electric

Nu ska ni få gråta lika mycket som jag gjorde igår, kolla klippet. Nu ska jag snart till skolan så jag berättar om helgen när jag kommer hem.. tror jag.


fucking åmål blir till....



Ja det är så det känns, det är rent ut sagt förjävligt att bo här ute.. "fucking jävla kuk laxne" Speciellt en dag som den här, har varit taggad på utgång hela veckan men istället är allt bara struligt nu och allt pepp försvinner. Jag vet inte hur jag kommer in till gnesta eller när jag måste åka, det går inga bussar med mer, mer, mer... Jobbigast av allt är att jag inte kommer hem och det är planeringen runt det som gör mig helt galet irriterad och otaggad. Är jäkligt sugen på att dra ut ikväll men jag vet inte hur det här blir.


ladies and...

Helgen är här och jag tillbringade en hel timme på gymmet idag utan träna något alls, det gör man inte varje dag, men om man filmar till sitt projektarbete så gör man det varje måndag och fredag. Imorgon blir det ladies night på 550 men ikväll är det hemmamys som gäller.

Imorse när jag och pappa satt i bilen på väg till skolan så lovade pappa mig  att om han blir ensam vinnare på v75 imorgon så ska jag få en corvette när jag tar körkort. Det låter ju helt okej faktiskt, även om chansen är minimal så kan man ju få drömma.


.



Ja, det säger ju ganska mycket. Jag skakade på armen bäst jag kunde men ingenting hände och ingenting kändes. Jag slog på min egen arm men känseln var borta och jag trodde att nu har jag blivit förlamad, jahapp.. det var de det, tack och hej! Så i panik skriker jag på hjälp efter lillebror som snällt kommer inspringandes. Känseln kom tillbaka och alla kan leva lyckliga i alla sina dagar.

<<

Tänk vad mycket slumpen kan göra. Den avgjorde vilken klass man hamnade i på högstadiet eller vilket jobb man fick av kommunen förra sommaren. Det i sin tur ledde till vilka personer man träffade, vilka kompisar man fick och kanske till och med avgjorde hur man var som person. Jag brukade ofta tänka på det där när jag gick på högstadiet, "tänk om jag hade hamnat i den klassen, vilka hade jag varit med då? vem hade jag varit då?" Jag tyckte också alltid att jag haft sån tur och det tycker jag fortfarande. Det där med slumpen är ju ingenting man kan göra något åt eller påverka egentligen. Det är svårare när det kommer till det där med att välja själv - välja gymnasie, dumpa eller ge det ett försök till, våga chansa eller inte våga, säga upp sig eller jobba kvar. Vad du än väljer kommer du alltid att fråga dig själv "valde jag rätt?". Och jag vill säga att man ska välja att våga, att man ska chansa för att hellre ångra det man gjorde än att ångra det man inte gjorde.. Men när jag väl är där så känns det lättare och säkrare att bara fega ur, så jag tar ett steg tillbaka.

you've made your bed, so sleep in it.

Onsdagen levde upp till förväntningarna och blev mysigare än igår. Hade en rolig morgon med tv-inspelning och blev sen glatt överraskad när vi fick sluta klockan tolv. Då mötte jag upp bästa matilda och skulle ta en öl, men planerna ändrades. Det kändes inte så lockande att gå och beställa sig en stor stark medan andra var mitt i lunchrusningen, näe en kaffe satt bättre. Vi hann också med en runda på stan och avslutade med att äta mc-flurry magnum på mc donalds.. den får 4 av 5 toasters.

En helg skulle sitta fint, längtar efter den. Men nu - religionsplugg!




.



en tisdag kan ju faktiskt vara ganska mysigt.
en onsdag kan mycket möjligt bli mysigare.
allt blir vad man gör det till.

jag tog en kula för dig, men fick en smula tillbaks.

Idag har jag ätit bullar med caroline, varit ute och gått och ätit jättegod mat.. känns bra. Nu ska jag bada bubbelbad, skönt.

När jag var ute så skulle jag förresten kasta macka och så trodde jag att jag hade hittat den perfekta, platta stenen... tills jag tog upp den och såg att det var en gammal prilla som blivit grå av att ligga där.. mys.

 


time out

Vad bra jag är, riktigt bra! Får man säga så? Men idag är det ju faktiskt så. Jag är så bra, så bra. När jag kom hem var jag jättetrött men jag tog mig i kragen och gick ut med zeera och vi powerwalkade typ 8 kilometer. Har ont i rumpan, benen och mina stackars tår som tog stryk. Sen har jag städat mitt rum - dammsugit, dammtorkat och städat i båda mina garderober. Nu sitter jag nyduschad och ska plugga religion..

Tänk vilken dålig människa jag annars måste vara om jag känner mig bra bara för att jag rastat min hund, bränt fett, putsat damm och lagt kläder på rätt plats.. hmm..



giving is good, as long as you're getting.

Trött, opepp, dålig i halsen, med en kaffe i handen och hello kitty på fötterna - så har min måndag börjat. Känns sådär, ja det gör det. Vad sägs som att ha den här grabben hos sig när det blåser kallt? kanske ska ta och klicka hem honom? synd bara att det inte finns någon "shop online" på hans blogg.... kom igen , shyrrrraaa råå. jag gillar ju lammkött.

Andreas Wijk






love.

Jag sitter på bussen och vill bara komma av, komma hem, komma till dig. Jag går och lägger mig tidigare på kvällen för att få somna, för att få vakna, för att få träffa dig. Jag ligger inte kvar i sängen när jag vaknat för jag vill upp, vill komma ner, vill se dig.
Vill inte gå ut, vill inte åka bort, vill inte missa nåt.

När du är här är det bara du, jag älskar dig.

Jag har åkt rutschkana, gungat gungbräda, klättrat upp och ner för trappor, åkt fyrhjuling, hälsat på får, klappat katter, hoppat studsmatta, kollat på barbapappa, döpt en tiger till måns-melker, kastat sten i brunn, skrattat så jag fått ont i magen, dansat till hakuna matata, skjutsat runt melina i en leksaksback, blivit skjutsad i en leksaksback, ätit mariekex, sprungit på alla fyra, härmat djurläten, sjungit högt i en bil.

VILKEN HELG.

 


RSS 2.0