there might have been a time

Var ledig i onsdags, ledig idag, slutade halv 10 igår - helt okej!
Dom här dagarna har mest bestått av bruden nedanför som är här över valborg. Valborg firas hemma i år, ska bli jättemysigt! Snart kommer Yoel & Elina, hejhejhejhej...

Melina badar och hjälper mamma att skala potatis.





hahaha, sista. så fulsöt




pose it

Tisdag kväll och jag har gjort allt ifrån att plugga matte till att åka skateboard, från att ena sekunden vara nära tårarna på grund av ingenting till att sitta vid datorn och gråta av skratt. Mitt humör har pendlat något helt sjukt idag. Hade jag skrivit det här inlägget för en timme sen hade jag spytt galla över den här dagen men nu skyndar jag mig istället och skriver att dagen varit bra... om en minut är känslorna säkert helt annorlunda, så vi lämnar det så!

Här är en bild från "fotostudion" idag, där tillbringar jag eftermiddagen om en vecka.

this is what we do

Härlig måndag med sol, fina vänner, prov och en tre timmars lång riskutbildning.. dom två sista hade man väl kunnat hoppa, men sånt är livet.. och nu är jag ett steg närmre körkortet! Imorgon väntar en lång dag som avslutas med utvecklingssamtal, sen ska jag övningsköra.. long time no see, växelspaken och jag har inte riktigt klickat men det ska vi lösa! (... det där med att växla UTAN att titta ner är inte min grej)

Mycket bilder idag, elin stod för dom seriösa bilderna till fotouppgiften som lämnas in imorgon. Efter skolan blev det "marenhäng" med kicki, elin och josse.. Kom fram till att fiskmåsar är nutidens vildvittror, hemska varelser!

















and this is where i stand

Suget efter att blogga är enormt, det är därför jag är så aktiv. Söndag vilket betyder söndagsångest, en riktigt stor den här gången. En månad låter lätt men det är fasen svårt när bara en dag är jobbig.

Igår var det galej i sorunda, det var helt okej. Partyglatt folk som tillexempel elin och jytte gjorde kvällen värd ändå! Riktigt rolig biltur hem iallafall med oliver, jonte och elin "aspackad" skoglund. (oops) Bestod av donkenmat, lägenhetsbrand, skönsång(?), ordlekar, hemligheter och deeptalk. Har inte klättrat i träd på flera år men igår tyckte jag att det var dags, det tyckte inte mina strumpbyxor..







här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.

Dagen har varit fin men blev inte lika bra som det kändes som imorse när jag satt på tåget med matilda. Känner mig sådärsådär just nu, men på lördag ska jag dansa och vara gladare än någonsin, för det bestämde jag för länge sen.

to make a mountain of your life is just a choice

"Idag ska jag göra ingenting, det gjorde jag igår också men blev inte riktigt klar" en grupp på facebook som passar perfekt för mig just nu, för det är precis vad jag gjort både fredag och lördagkväll den här helgen. Imorse åkte jag till stockholm med isabelle, matilda och viktoria. Vi brunchade och kollade runt lite, jättemysigt! När jag kom hem blev det mat, film och långpromenad. Nu klockan halv tio på en lördagkväll ska jag sätta mig och skriva bokanalys.. Hur gammal var jag nu igen? Äsch... att göra stan osäker ägnar jag mig åt dubbelt upp nästa helg! 

Och det är så lätt att stanna hemma när man vet att man har världens bästa tjej att leka och gosa med.. Fast hon verkar ha kärat ner sig i buster, hon vill inte släppa honom.  



i'm so happy, i'm so glad

hejsan hoppsan lillebror, verkar som att vi får säga adjö till det fina vädret som tydligen bara var här och vände. Nu går vi mot vitare tider sägs det, för ett tag iallafall (hoppas inte alltför länge) Därmed säger jag också adjö till helgens planer på grillning och helgens planer på utefika... Är inte så bra på det där med avsked så jag lämnar det så.

Dagen har iallafall gått åt till lugn skoldag och lång promenad, helt ensam!
riktigt sköööööööön....t.




this is who i am

Oj vilka humörsvängningar jag haft idag. Har gått från att vara deppig till irriterad och till riktigt jävla lycklig. Tror solen bidrog till mitt växande glada humör, men också fina vänner från klassen. Idag satt vi och pratade om hur bra vår klass är, för jävlar vad bra den är, vad bra VI är. Ibland känns det rätt skönt att studenten är så långt bort, vi har ett helt år kvar efter sommaren. 

Efter en rolig sista timme i skolan med alexander och elin gick jag och elin till maren och åt pommes och drack milkshake. Efter det tog jag tåget till gnesta och i väntan på bussen satte jag mig på biblioteket och läste, ska skriva uppsats om oliver twist till på måndag så det behövdes! (jag erkänner, jag kände mig lite nördig men whaat too dooo?)


this is something you can do

Dagen borde inte ha varit speciellt ansträngande men jag var sjukt trött så det var jobbigt att bara hålla ögonen öppna, när jag kom hem drog jag en repris från igår och slängde ut täcken och kuddar på studsmattan.. så mysigt! Självklart sov jag en stund men jag solade mest, underbart! Ikväll blir en tidig kväll, det måste det bli om jag ska orka till 4 imorgon.. prison break blir det såklart också.


...

jag längtar efter imorgon för jag tror att det kommer vara sol och det är bara så underbart, så nu ska jag sova så det blir morgon snart. måndag, du är sååå välkommen.. bara du tar solen med dig!


...

Mamma: I solen äre ju najs.
Så det var ju bara att ta saken i egna händer och gå ut och känna efter, och det var ju rätt najs så jag drog ut halva sängen till studsmattan och låg där i solen,
somnade gjorde jag också.


I am so blogging this!

Livet lever tydligen vidare även om jag faktiskt skulle önska att det var söndag ett tag till, jag är inte redo för skolan än, men vad bryr sig livet om det?... näe jusste. Igår var det högskoleprov från halv nio till klockan fyra och själva grejen var inte så hemskt som jag trodde, det var rätt kul. Mindre kul var att jag (på riktigt) sög steeenhårt. Men man är ju inte den som surar ihop över ett prov jag kanske inte ens behöver, så på kvällen åkte jag till nykvarn och kalasade med körsbärsvin och fina vänner från klassen med flera. Efter singstar, spel och trevligheter kom pontus och hämtade mig och sen åkte vi hem.

Min blogg är nästan aldrig bildlös och jag ska väl inte sluta nu? mer bilder än text, det är min blogg det..


pictures of you

Har haft en heldag med lillesyster idag, varit i eskilstuna och handlat lite och när vi kom hem gick vi ut och gick, sen gosade vi ner oss under täcken och kollade på tsatziki. Jättemysigt! Jag orkar inte tänka på imorgon men jag gör det ändå, ska sitta i 8 timmar och göra något jag egentligen hatar och inte är så jävla bra på.. Provsituationer är inte min grej (och det kommer jag på nu?!?! bra frida, bra..) Ja det är högskoleprovet jag snackar om.

Dagen i bilder..





dålig dag

dålig dag, dålig dag, dålig dag, dålig dag, dålig dag, dålig dag, dålig dag, dålig dag.

Är på bättre humör nu såå inget deppinlägg här inte, har precis testat på två delprov på ett gammalt högskoleprov, måste ju testa om jag ska ha någon chans alls på lördag när det smäller på riktigt. Gjorde orddelen och logiskt tänkande och vi kan ju hoppas på att det var mina svaga sidor, haha.

Imorgon ska jag till eskilstuna och handla med lisa och nu ska jag duscha och sen ska jag nog gå ut och gå, hej hopp.   


One less lonely girl



babydogen ligger i korgen och tycker synd om sig själv, tycker lite synd om henne också.. hon trivs inte riktigt med den där tratten men den ska sitta på i 10 dagar så det är bara att vänja sig. Själv sitter jag och roffar i mig min andra portion av potatisgratäng och fläskytterfilé (jag beställde maten idag) och det är så sjukt jävla gott. Jag har ätit fyra köttbitar nu och vill bara ha mer, BEACH 10!!!

Ska snart gå och bädda ner mig i sängen och fortsätta med prison break, är inne på sista säsongen nu.. Får ångest över att det snart är slut. NOLIFER!

right back at you

Igår blev det party hos carter och att döma från idag så hade jag visst väldigt roligt igår, tydligen lite för roligt. Men det är smällar man får ta, blev inget stockholm för mig idag även om jag verkligen krigade mig fram så höll det bara till flemmingsberg innan jag kom fram till att stockholm nog inte var en sådär jättebra idé för min del...

Nu sitter jag och mamma och väntar på att veterinären ska ringa så vi kan få åka till strängnäs och hämta hem hunden som har opererat bort livmodern, tussss.  







remember my life

Har varit två helmysiga dagar hos elin och josefin i nykvarn, josefin har alla bilder så kan inte bjuda på några. Nu ska jag ta mitt pick och pack, trycka ner det i en väska innan jag ska krubba för att sen åka ner till gnesta och partaja. Imorgon bär det av till huvudstaden.. bara en liten statusuppdatering här. hej hopp.


me, myself and i.

Dagen har mest gått ut på att vara på dåligt humör för ingenting och jag tänker inte sitta här och smitta av mig, har iallafall målat mina naglar helblåa och imorgon ska jag till nykvarn och umgås, ska bli sjukt mysigt.

melina får mig iallafall på bättre humör. bästa, underbara du.


live, love, laugh.

Det var påsk 2010 det, har varit good feeling väder hela dagen och jag har myst med familjen och ätit mat och alldeles för mycket godis. På kvällen åkte jag till nykvarn med planer som inte alls gick som de skulle men jag umgicks med marcus istället, det blev musik.. enough said.  





Långfredag

Åkte in till Gnesta igår men åkte därifrån med matilda efter en glass på videorullen, vi åkte till huddinge och sen till flemmingsberg, sen till södertälje och sen till gnesta. Tågluff! Idag har dagen bestått av lite gött umgänge med familjen. Gick en lång promenad med lisa och snackade massa skit, jättegosig är hon. Pontus och rebecca har också kommit hit i väntan på påskharen, toppen!

idag har jag gjort, igår gjorde jag, imorgon ska jag... jävligt intressant. 
   





RSS 2.0