gotta break up before it's too late and i give up.

Här var det länge sen jag knappade in nåt, men bättre sent än aldrig..
Tänker inte skriva varken långt eller imponerande, men bara så att ni vet att jag lever. Idag ska jag åka med hannah och melina till eskilstuna, sen sover jag där och imorgon ska jag röja genom stan och slösa lite pengar. 


fn

Jag vet inte riktigt vad man ska skriva längre, inga långa tågturer för mig idag - åkte med pappa både till och från skolan. Imorgon är det FN-rollspel som gäller, vad det innebär orkar jag inte förklara men det är något som lärarna kommit på för att förpesta våra liv tror jag.. Måste vara det.


Finns inte så mycket att säga

Såhär mycket diggar jag att det tog tre timmar för mig att komma hem idag..
och såhär mycket tycker jag om att jag skröt om hur bra det gick på matteprovet men misslyckades ändå..




riktigt jävla besviken på mig själv.


 


-25 grader

snälla gör så att jag inte behöver gå ut idag.


21 februari 2010












wake me up

Mina damer och herrar, ärade delegater.......

Igår åkte jag till Gnesta och möttes av viktoria och matilda, sen gick vi och hyrde film och fortsatte upp till isabelle. Det blev "the ugly truth", riktigt rolig! Sen sov alla hos matilda. Som vanligt måste jag gå upp alldeles för tidigt på morgonen för att ens komma hem till byn, så klockan 9 kommer jag hem och möts av min lillis som frågar om jag ätit frukost, vilket jag inte hade så in i köket med mig.. Då har hon redan dukat fram allt, kokat ägg och fixat.. Gullig är ordet för min syster. 

 


best ever

Har jag världens bästa lillesyster eller vad? Blev förvånad när hon helt plötsligt bara ger mig en kram, men hon hade bara läst mitt förra blogginlägg där jag skrev att jag behövde en kram. Jag har tur som har en så bra syster. Nu ska jag äta för att sen åka till gnesta och kolla film och ha sleepover med bryyyydsen.




....

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

kan någon ge mig ett glatt humör och en kram tack.


you say forever, i say for now.

Halv elva slår jag ihop matteboken och erkänner mig besegrad. Jag förstår inte det där med matte helt enkelt, face daaaa fact. jag går ett steg framåt och två steg bakåt HELA TIDEN. Det är sjukt hur allt kan gå från solklart ena dan till att andra dagen inte fatta ett skit.. Jag antar att jag är en sån som bara har två hjärnceller och dom två hjärncellerna är osams med varandra och gör inte alls vad de ska, de bara bråkar och utgör stoooora problem i matematiken för mig. Fast jag tror dom hade vapenvila någon gång förut, för tro det eller ej så var det något som blev lite klarare. (hoppas bara att det sitter kvar till fredag) 

Såhär mycket tycker vi om matte, gullig cheeeeyy.
 


hold on

Har gått från jättebra humör, till jättejättedåligt, till bra, till jättejättebra - och allt bara idag!

Tjockismat på kurres med världens bästa vänner var verkligen vad jag behövde idag, viktoria var den enda som inte kunde vara med. Jag är så jäkla glad att jag har dom, vet inte vem eller vart jag skulle vara utan dom. Imorgon blir det stockholm med klassen, hoppas att jag inte fastnar i snökaoset.. wish me luck!


birthdaykid

Long time, no see. Kände att det var dags att visa att jag lever och lever gör man ju, det känns. Igår levde vi livet i joannas hus för att fira in hennes 18 år. Kvällen beskriver jag som grym för det var den! Morgonen började heller inte så tokigt.. Kvällen satte sina spår iallafall och idag har vi en trött frida som ska ta sig en dusch och sen ägna sin kväll åt chokladglass och one tree hill.









so easy

Godmorgon, skulle egentligen stå och frysa vid busshållsplatsen nu men får skjuts av pappa in till skolan så jag fick en hel halvtimme extra. Sitter och känner mig jävligt vuxen med en kopp kaffe framför nyheterna. Idag är det 20 år sedan Nelson Mandela frigavs, har också lärt mig vem han var och vad han gjort.. Tänk vad mycket man kan lära sig bara för att man får skjuts till skolan istället för att åka buss.


grisen gal i granens topp


Läckert va? Sånt där kan sysselsätta mig i en halvtimme när jag har tråkigt, som idag.. Jag hoppar runt i sängen, jag försöker skratta som långben, jag försöker stå på händer, jag ligger upp och ner, jag sjunger, jag citerar filmer, jag gör fula miner, jag dansar - och allt det med kameran i högsta hugg, nu sparat i en hemlig mapp på datan. Det här var allt ni fick se, lika grymt som kvaliten på videon.

Högskoleprovet

"Vi har mottagit din anmälningsavgift till högskoleprovet den 10 april och du är därmed anmäld. Önskad provort: Eskilstuna"

Sådärja, nu finns det ingen återvändo. Kommer förmodligen att kicka skiten av er alla den 10 april.. Drömma kan man ju. Nu ska jag dra mig till sängen och kolla något avsnitt av One tree hill.


Born to a throne, stronger than rome

Friluftsdag idag vilket min lilltå inte klarar av, han får mig att halta bara genom att stoppa ner foten i en sko så hur skulle han klara en hel hård friluftsdag nerpressad i en sko? inte så bra.. Och det här gör mig faktiskt ingenting, för idag ska jag plugga som ett svin.

Första bilden är från juli 09 och andra är från januari 10, jag hoppar gärna fram några månader för att få ha det som på första bilden.


The winner takes it all

Ger man sig in i leken får man leken tåla, så är reglerna elin. Och visst känns det surt att förlora, säger bara bättre lycka nästa gång, gumman. (GUMMAN GUMMAN GUMMAN)

Tävlingen gick ut på att den som fått flest unika läsare fram till klockan 8 ikväll var den bästa av dom bästa, typ.. En liten fågel viskade att jag visst hade 134 unika besökare medan stackars elin kom krypandes med hennes pinsamma 66. Så idag har det spammats både här och där, både snällt och elakt, sant och falskt.

För att komma tillbaka till ordet gumman, om du nu är en vilsen liten pojke i en främmande värld som tror att gumman nånstans i något sammanhang är gulligt att säga till en tjej som är över 4 år så har du alla fel. Gumman är något som man fått höra av sin mamma genom alla år när man ville börja sminka sig, köpa mobiltelefon, sova över hos första pojkvännen, vara uppe sent, använda bh och stringtrosor, pierca naveln, färga håret, tatuera sig, röka cigaretter och dricka sprit, gå på krogen... Ja ni vet vad man fått höra "men gumman, du är för liten" Så hur kan någon någonstans få det ordet till att vara gulligt?  


Keep on walking

Melodifestivalen jag sa, melodifestivalen det va... Salem Al Fakir kickade iallafall skiten ur alla, så det så. Mer om det är inte värt att nämna.

Idag har jag gjort allt annat än det jag skulle. Hade tänkt springa, bada, gå ut och gå.. Behöver jag säga att jag inte gjorde något av det? Istället har jag sovit, kollat one tree hill och kollat på wallander med familjen och ätit bullar. Bättre lycka nästa gång! Imorgon är det måndag och jag har ingen söndagsångest, thumbs up!  


Melina och Rasmus

Jag spottar på deras lögner

Kvällen blev inte som planerat riktigt, går från 18 årsfirande i nyköping till schlagerkväll hemma i soffan. Festen i Nyköping blev inställd vilket egentligen inte spelar mig någon roll eftersom att jag redan innan var osäker på hur jag skulle göra. Så nu blir det godis och andra goda grejer framför första omgången av svenska melodifestivalen, familjen lindquist sitter bänkad!

Sitter med favorittjejen och diggar musik, kanske ska ladda med lite roger pontare och carola?..... nej, där går gränsen. Mer schlager än nödvändigt ät inte nyttigt.




You say forever, I say for now.

Godmorgon, nu har jag vaknat och packat väskan för idag är schemat tight. Drar iväg till Gnesta vid halv tolv för att kolla på fc-cupen, sen runt fyra ska jag dra med dom andra till nyköping och fira lite killar som fyllt 18. Har ändrat mig alldeles för många gånger om att följa med men nu har jag äntligen bestämt mig.... eller? Om jag ska vara ärlig är jag fortfarande osäker men det blir nog bra det här.

This is why I'm hot,hot...


vad har du under blusen rut?

Lyssna på min spotifylista, det är en jävla blanding och jag kan slå vad på att alla hittar minst en låt de tycker om.

Trodde att jag kände igen halsfluss men tydligen inte, inte den här gången.. Konstigt nog så mår jag riktigt bra idag, vet inte vad min kropp håller på med. Ikväll kommer pontus hit och imorgon ska jag kolla FC cupen, lugn helg incoming.


come on

Är det inte meningen att mitt immunförsvar faktiskt ska skydda mig från att bli sjuk? Och är det verkligen meningen att man ska ha halsfluss TRE gånger? En gång i september, en i november och sen nudå..

Någonting är fel iallafall. Vet inte helt säkert att det är halsfluss men efter två omgångar så vet jag hur det känns, och det känns som halsfluss. Efter en dålig natts sömn vaknar jag med alldeles för hög feber och ligger nu däckad i soffan, orkar inte äta frukost men jag är jättehungrig... Vilka problem jag har. På lördag tänker jag vara frisk iallafall eftersom att jag har planer, med vem säger jag inte (för jag vet inte) knäppt va?

Slänger in tre gamla bilder som är tagna från videokameran.
1. Film när jag tvingade min lilllesyster att intervjua mig om mitt hemliga kärleksliv.

2. Jag pressade även min 7 åriga lillesyster på hennes hemliga kärleksliv..

2. Frida 11 år vinner småstjärnorna på skoldiscot, som Sara Löfgren...
'
3. Inspelning av parodi på Titanic, hahaha.


talk might lead to dance

Hej världen,

Snökaoset gav mig tillåtelse att åka hem från skolan alldeles för tidigt.. Tågen strulade redan och mer snö kommer så jag kände att det var ganska ovärt att åka upp till stockholm för att inte ens vara säker på att komma hem. Pappa hämtade mig i gnesta och nu sitter jag här och gosar med min hund.


För övrigt så har jag bestämt vad jag ska bli när jag blir stor, finns iallafall någon tanke om vad jag vill hålla på med (vilket inte alls har funnits förut) så imorgon har jag tid hos syo för lite framtidssnack. Bestämt mig för att göra högskoleprovet har jag också gjort...

RSS 2.0