and this is what we do

Höga förväntningar brukar leda till dålig kväll men igår var ett undantag, galet rolig kväll i nyköping och jag har världens finaste vänner. Det var ingen skönhet som ramlade i säng klockan halv fem imorse och det var odjuret själv som blev uppsliten vid tolv idag, men trots allt så ligger min genetikuppsats och väntar på att bli klar.. god bless me.




Trots att jag var trött och bakis så blev det ut och skotta snö och grilla korv, riktigt mysigt iallafall.





kick back

Det är fredag och ni ska veta att det känns! Dagen har varit.. minst sagt rolig. Har en fet blind-date på gång som anordnas av ingen mindre än jytte och tack vare ett skämt och ett gäng märkliga grabbar ger jag min skoldag sex av fem toasters.

Teknikgymnasiet - där allting händer!
Det började med spontant skämt med spontant utvalda killar som hade turen att gå förbi mig idag på teknikgymnasiet. Jag låtsades känna allt och alla men förvirrade pojkar förklarade snällt att jag måste ha tagit fel och att vi inte känner varandra. En kort kille med bra humor kommer fram och frågar om jag inte kan lura hans kompis, och visst kan jag det. Efter mycket om och men lyckas de få dit sin kompis och han möts av en glad tjej som påstår att vi sågs på en fest förra helgen. På skoj gör josephine ett misslyckat försök till att filma det hela men som sagt, det var misslyckat. (Inget ljud och dålig bild) Till slut ber jag så hemskt mycket om ursäkt och kryper till korset och säger att jag måste tagit fel på person. När vi går därifrån ropar plötsligt killen som bett mig lura hans kompis "vem var det som filma?" Vi fortsätter gå, går in på lektion och snipp snapp snut så var sagan slut.... eller?

Åsa håller lektion om radions historia när det knackar på dörren, och vilka har vi här då? Jo, gänget från teknikgymnasiet. De var inte ute efter autografer utan bråk. Åsa förklarar att vad de än vill så får de ta det efter lektionstid men de låter henne inte stänga dörren utan sätter fötter i vägen. Janne kommer till slut och pratar de unga männen till rätta och det blev en del höjda röster och fula ord.. De var alltså arga över ett skämt som de själva bett mig att göra, vilka hästar var det som inte var i stallet?

Kvällen blev inte som planerad men lördagkvällen kommer istället att sparka rumpa. Den kommer tillbringas i nyköping med dans och höjda glas.

nyköping, sommar 09




photoshop



Sitter här och förbereder mig på en extreme makeover. Både jag, rebecca och amanda sitter på fotolektionen och ska göra vårt bästa av att få denna groteskt hemska människa vacker med hjälp av photoshop. Klaga inte på mitt fake smile, blev upptryckt mot väggen när jag kom till skolan och tvingades att trycka fram ett vinnande leende.

Update kommer sen - mission impossible?

Ikväll ska jag fucka ur med ett gäng grymma brudar.

...

Jag har verkligen valt fel dag att bli frisk på.. Snön är så djup så att jag inte kommer någonstans och mina uggs är för låga så att snön ramlar ner i skorna. Kommer jag inte till skolan så har jag fastnas någonstans på vägen, hälsa mina lärare det.

WHAT IF I TURNED OUT TO BE...

Okej, min lyckliga onsdag gick precis till en mycket olycklig dag som framkallar STORA minusmuskler i mitt annars glada ansikte. Här har jag skalat och skurit, förkokat, saltat och gräddat den där satans potatisgratängen. Potatisgratängen som skulle göra att jag glömde bort det dåliga vädret, glömma bort den 50 cm tjocka snö som lagt sig ute på marken. Men nu står jag här med en färdig potatisgratäng, men var är familjen? Jo, vädret gav sig fan på att förstöra min middag också och har tvingat ut min familj för att hjälpa en klantig förare erfaren förare som kört fast sin bil i en snödriva någonstans... Vem det än är som sitter i den där bilen så tycker jag att den personligen ska komma hit och be om ursäkt och ta ansvar för en ung flickas OTROLIGT hungriga mage! är mycket snäll. (Det var tydligen ett hemskt brott att säga sanningen men med lite ironi i det hela)

JAG ÄR FÖR UNG FÖR DET HÄÄÄR!


GIRLY GIRL

Saker jag vill passa i men inte gör, men som jag ändå ska/vill försöka mig på:
1. Skinnjacka
2. Kavaj
3. Klänning
4. Högklackat (sååååååå tveksam)


För några månader sedan skulle även mössa legat högt upp på den här listan, men det är något som jag lärt mig använda och trivas i.. Så ska väl försöka mig på allt annat som jag helt enkelt bara satt stopp för. Jag är verkligen ingen girly girl som känner mig fin i höga klackar och fina klänningar. Jag går gärna i jeans på fest, skiter faktiskt i vad jag har för skor på fötterna.. Men sen ser jag hur snygga alla andra är i sina klänningar och 12 cm klackar, då önskar man ju lite att man själv också skulle kunna gå i skorna utan att ramla och att dansa i klänningen UTAN att vilja slita av sig den och sätta på sig något annat.

Skinnjacka blir det, det andra kanske bara är snack.. vem vet..

sick and tired

Jag hatar att säga - vad var det jag sa?

Melina kommer hit efter sin magsjuka, mamma spyr, pappa mår dåligt, jag slog vad om att jag också skulle bli sjuk. Gick och var illamående hela dagen igår men tänkte att jag bara inbillade.. men tydligen inte, igår så.... ja, ni förstår... ska bespara er detaljerna.

Har suttit och kollat på massa gamla bilder med pappa från hans ungdom då han reste europa runt och reste hit och dit med husvagn och båt, älskar gamla bilder.  








INCOMING

Det här är vad som ska hem till mig innan jag börjar hålla hårt i pengarna, plus ett par jeans.
Har problem med skorna, är det någon som vet var jag kan hitta dom så säg det. Jag vill ha dom ljusgula, och inte med hög sula utan precis dom på bilden.



In my dreams I have a plan

All the things I could do
If I had a little money
It's a rich man's world

Skulle verkligen inte klaga om någon kunde ge mig ca 5-6 tusen nu bara sådär, så att jag kunde vara hellugn med pengar till september men ändå inte behöva leva pank från och med nu och hela sommaren ut. Och då kanske ni undrar ni vad jag ska med pengar till september för.. Jag ska utomlands igen med världens härligaste tjejgäng. Rhodos? Kreta? Ibiza? Aiya Napa? - vi vet inte var men någonstans ska vi. Längtar jag?... OM jag gör!

Men som sagt, en fattig sommar väntar mig..



SMASH THE STATE

Självklart väntar ni fortfarande på mitt långa och mycket intressanta inlägg om min resa, och jag kan ju inte göra er besvikna - here it comes!

Som familjen redan visste (men kanske inte ni) så har vi en som jag skulle uttrtycka det, GALET flygrädd man i familjen, nämligen pappa. Så måndagsmorgonen började roligt för en del och humöret hade nått sin topp redan klockan 7 på morgonen, vad det beror på har jag ingen som helst aning om. Väl på flyget satte vi oss till rätta och beredde oss på en 5,5 timmars lång flygning. Under flygningen visades "sommaren med göran" så man kan säga att resan fick en bra start. Det bjöds på många goda skratt både under och efter filmen, de sistnämnda stog min korkade lillebror för.
Jag: Haha, rasmus.. dom gifte sig och hon hette Ann i förnamn och nu eter hon Al i efternamn.
Rasmus tänker så det knakar och kollar frågande på mig.
Jag: Ja? vad heter hon då?
Jag kan se hur hans hjärnceller går på högvarv innan han kläcker ur sig: Allan?
Det blev både tre och fyra konstiga gissningar som Alian och Ali och allt vad han nu trodde att hon hette efter giftemålet. Den här resan kunde ju inte bli annat än bra..

Efter 5 timmars flygning följande av 1 timmes bussresa kom vi fram till hotell Hesperia. Hotellet var jättefint och det dröjde inte länge förrän jag kände mig som hemma, stortrivdes hela veckan ut, att hotellet vimlade av surfare var ju inte heller fel. Dagarna bestod av sol, bad, strandpromenader, stadspromenader, surf-spaning, glassätning och mindre nämnvärda saker under de molniga dagarna. Under veckans kvällar åt vi oss mer än hälsosamt mätta, drack öl, gick på livemusicbar, spelade kort, badade i poolen efter stängning, kolladepå fotboll, drack ännu mer öl, åt ännu mer mat och gjorde mer utav det mesta. Försökte mig även på att snacka med en, enligt mamma och pappa, för gammal surfare.. Min spanska är ju sådär men att fråga vad klockan var klarade jag bra.

Väl hemma förstår jag inte riktigt vad jag längtade hem till, skolan är inget att hurra för, hemma har jag ingenting att göra.. mer än att önska att jag ligger och glassar vid poolen på fuerteventura. Det enda som är värt att vara hemma för är vännerna, även om några från klassen ligger på dödsbädden och hostar blod... eller inte riktigt kanske men sjuka är dom och i skolan är dom inte. Men också många tappra jävlar har lyckats hålla sig friska och det gillar vi. På fredag får jag förhoppningsvis träffa de som gör det så jävla värt att komma hem och vi ska förhoppningsvis åka och se "snabba cash"... NU ska jag ta mig i kragen och springa! Men vad är ett blogginlägg om en resa utan bilder från den, så först bjuds det på det, fler finns på facebook!







 


foto A

Hemma på svensk mark igen och nu sitter jag utmattad på FOTO A lektionen och har precis fuskat lite med uppgiften.. Varför ska man photoshopa något man kan göra i paint på 2 sekunder? Alex skulle såklart klaga på kvalitén, men jag säger att det är avundsjuka.


Arlanda

Sitter på arlanda och dricker kaffe medan pappa tar en whisky... Eller två... Eller tre. Humöret är på topp hos dom flesta iallafall och trots mina 2-3 timmars sömn så är jag glad.. För det mesta. Jag är kungen av rimmen... Sakna mig!

this is the world

Har precis stigit upp ur min underbara säng med dubbla täcken, fyra kuddar och framför det en tv med one tree hill säsong 3. Kommer att sakna mitt lilla krypin när jag lämnar landet, kommer framförallt att sakna one tree hill. Men oj vad värt det kommer vara att lämna det en vecka för en ö i värmen..

Idag är det packning som gäller, vet inte alls vad jag ska ha med mig men sånt löser sig väl? Kollade ner på tangentbordet när jag skrev och såg att jag också bara lackat fem naglar röda, så ska väl hinna göra de andra fem idag också. Nu ska jag kolla på janne långben the movie och springa, bästa kombinationen!


byebye


I should know who I am by now

Nu vill jag härifrån, vill inte halka runt i snön längre. GE MIG SOL, BAD OCH VÄRME!
längtar som en tok.. Synd bara att min bikini har gömt sig någonstans och att den nya bikinin som jag beställt från h&m inte vill hinna fram förrän jag har åkt iväg. Så vad ska man göra, nakenbad it is.. hehe

Ikväll blir det lite rock n roll iallafall, tack och hej.

Vaknade upp på världens mysigaste sätt idag, fick sällskap av en liten gullig brud som somnade på min arm.



beutiful nightmare

Sitter i eskilstuna nu och leker med melina,
har precis käkat wook och kvällen bjuder på film, paradise hotel och vindruvor - high five!

Alla fyller 18 nu och jag börjar få panik, och det är ändå bara januari.. kom igen liksom.

Här sitter jag igen..

Är ju ingen toppbloggare precis, men vad gör det..

Kände mig tvungen att blogga idag för idag fyller min bEeEeZzZtIzz 18 år! Så ikväll blir det åka av till nykvarn för att fira hennes födelsedag med henne. GRATTIS ELIN!

Gissa vad jag gör om en vecka? Om exakt en vecka har jag förmodligen precis gått av flygplanet, är troligen fortfarande kvar på flygplatsen iallafall på FUERTO VENTURA... tror att man säger "på fuerto ventura", för det är ju en ö? Så mina vänner, tänk på att när ni vaknar på måndagmorgonen och har ångest över er första skoldag, tänk då på att jag vaknade några timmar tidigare helt utan ångest och bara väntar på att få komma iväg och sola&bada.. Jag ska ägna en tanke åt er, jag lovar....... OR NOT.


det var nyår det!

Mycket seg tjej har vi här idag, men det var ruggigt kul igår - till slut! Slutet gott, allting gott!

Startade nyåret med middag hemma hos matilda med henne, caroline och isabelle, sen kom Sara och Mathilda och gjorde oss sällskap. Klockan 11 kom limotaxin och hämtade upp ett gäng glada brudar för nu skulle det partas vidare i björnlunda. Vi kan säga att så blev det inte riktigt och jag tänker inte säga något mer om kvällen där för då kommer det komma ut något väldigt fult ur min mun. Femton minuter in på det nya året satt vi i bilen på väg till ett mycket roligare ställe! Shit vilken natt, är både hes och har ont i fötterna idag, hade en toppenkväll!







RSS 2.0