waka waka

Allt jag säger låter waka waka, allt jag tänker går i waka waka och överallt är det waka waka för dom senaste två dagarna har jag och melina suttit framför datan och diggat satan till just precis WAKA WAKA! Melina gillar den minst lika mycket som mig, tyvärr så tröttnar hon inte lika fort som mig och får hon inte waka waka så blir hon tokig.

Nu sitter jag med Julia och den tjejen störs inte av tystnaden till skillnad från Melina. Imorgon blir det barnvakt till julia och melina medan alla andra målar hus och dricker bärs. Nu ska jag rasta hunden och göra av med lite myror i mina brallor, rastlös is NOT the shit.


julia 


long time no see.

Uppdateringen är okej.. nej jag erkänner den är inte så bra... kanske rätt dålig... OKEJ JAG GER MIG DEN ÄR KASS! - men ni borde vara vana.

Sedan sist jag skrev har jag gjort mycket, bland annat varit på bodaborg med yoel&elina och det var sjukt roligt! Stället är underskattat helt klart. Sen har jag varit på resa till Åland vilket verkligen levde upp till uttrycket "destination unknown". Men allt slutade jävligt bra och jag somnade aldrig, men om jag hade gjort det så hade jag somnat glad och om jag hade somnat så hade jag ju vaknat också och då hade jag vaknat trött.. Nu vaknade jag ju aldrig men trött var jag iallafall. (invecklad förklaring? gilla)Har knappt hunnit vila ut mig men det skiter vi i för imorgon drar vi igen. Jag kan väl ta alla bilder då istället för nu ska jag packa.

OM EXAKT EN MÅNAD FYLLER JAG 18!! det är en lillördag och det är löningsdag men mest av allt så är det MIN dag!!!!!!!!


nelly.com

Man kan ju vinna solresor för 20 000 så vaafaaan, dags att börja kriga frida. Rösta bara okeeeeeej
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



nothing to lose.

Känns som att jag precis dragit världens största bottennapp, idag ramlar inget leende över mina läppar. Mår helkasst, är troligen på väg att få halsfluss och har precis erkänt för mig själv att utlandsresan i augusti inte är mer än önsketänkande för min del. Det enda som fattas nu är att jag blir sjuk och missar det enda jag sett fram emot den här sommaren och det enda som jag haft planerat - åland.

imorgon låter bra i mina öron, för idag kan vi bara glömma. 
mum&dad - i love you <3 


take a stand.

Hallå alla goooa, glaaaada, fina, mindre fina och fula.

Här sitter jag mätt, glad och helt sjuukt trött. Igår åkte jag in till gnesta och åt middag med isabelle och caroline och sen drog jag in till södertälje till evelin på lite rajtantajtan (fääeezzt). Natten blev lååång med musik, prat, popcorn, bad och minst sagt underliga händelser. Sov någon timma men för det mesta sprang jag runt lite överallt precis som alla andra. Halv sju rullade min resa hemåt igång och när jag kom hem la jag mig och sov ute på altanen, jävligt udda sovställning men den gav mig två underbara timmars sömn!

Imorgon är det bodaborg som gäller, kötttaaaaaa.




<<

sådärja, blääääääääääääääääääääääää, usch, ååååååååååååååh.

dagen i bilder iallafall

live. love. laugh.

TTTrevlig kväll (med tre T) hos jytte igår med mysiga tjejer, grillat, jordgubbar, nakenbad, skitsnack och sleepover. Precis en sån kväll som jag behövde och skulle behöva en till... rastlös...

 






12 juli

tjena snygging, hänger du ofta här eller?

vaarm dag dåå, svar jaaaaa. Men jag klagar inte, det är underbart! På kvällen åkte jag till enköping där magnus spelade och sjöng i skolparken, det var mysigt. Nu har jag precis varit och badat med lisa och nu ska jag springa springband. Jorå, jag kände för det bara.. klockan kvart i elva, men bättre sent än aldrig.

Imorgon ska jag till nynäshamn och träffa ett helt gäng med snygga, roliga, charmiga, fina, efterlängtade brudar. Sleepover here we coome!



SOMMAR 2010

Värmeslag och solsting samtidigt som svetten rinner.. så känns det ungefär just nu. I torsdags morse kom caroline hit och vi åkte båt vilket slutade i tårar när vi utan onda avsikter försökte gå i land på fågelön. Tårarna kom när tiotusentals vildvittror flög ner till attack mot båten, och där satt jag med årorna medan caroline slängde sig mot golvet. Resten av dagarna har jag tillbringat i Gnesta med caroline och lite annat folk. Vi har solat, badat, nattbadat, kollat på film, spelat kubb, ätit glass i trosa, spelat volleyboll och lite sånt. Har varit mysigt och nu är jag hemma och börjar redan bli rastlös.. what tooo dooo?!? Ska ner och bada nu med hannah, rasmus, carro och melina.

@ carolines facebook






there's a place downtown.

Grym dag med grymma tjejer, tjejer som jag träffar alldeles för sällan och det ska det bli ändring på. Vi var ute hela dagen och åkte båt och badade, var i gnesta och köpte godis och såå. Var iallafall en sjukt härlig dag, kväll och natt. Men med dom tjejerna kan man inte förvänta sig annat.
















if fear was money you'd be a millionaire.

Efter en natt hos caroline och en dag i södertälje där vi tittade på Sveriges största vattenkrig och åt glass är jag hemma. Har haft en toppendag i solen, i poolen med rasmus, lisa och victor. Rasmus som har lunginflammation fick sitta i skuggan och titta på stackarn.. Dagens roligaste var ändå när rasmus lite tveksam kommer ut till mamma och förklarar att han nog har gjort lite fel. Mamma tittar lika tveksamt tillbaka på honom och undrar vad han menar. Rasmus håller upp två tablettkartor och stammar fram att han råkat lägga ipren och sin pennicilin på samma ställe och av misstag tagit fel, att han hitills bara knaprat två ipren om dagen istället för den receptbelagda medicin han ska äta. Bra rasmus, mycket lyckat!

Det enda jag saknar i mitt liv nu är lite galenskap, spontanitet, pengar och något att längta till. Känns som om allt jag har att längta till händer i slutet av sommaren och jag kan inte gå hela sommaren och längta efter lovets slut. Det funkar inte så, det ska det inte göra. Så vad gör jag? roadtrip? blinddate? bungyjump? tågluff?... Nejdå, men se det som en kontaktannons, jag är såå öppen för förslag (billiga sådana, hehe)

skulle inte sitta fel heller om mitt girlcrew kunde hålla sig på svensk mark och vara lediga, men så funkar det tydligen inte heller tyvärr. bäst är dom iallafall. bäst är också josefin och elin som kommer hit imorgon och gör mig till världens lyckligaste för jag har saknat dom sjukt mycket.. i'm ready to dygna!!!





USE IT.

There's no shame in being afraid. We're all afraid. What you gotta do is figure out what you're afraid of, because when you put a face on it you can beat it.
Better yet, you can use it.


.

Kvällspromenad med lisa är bra, bättre, bäst.. alltid!




you got 140000 things to be happy about.

Hej och hallå vänner, bekanta och alla okända ansikten. Uppdateringen är väl lite halvkass men jag tror att ni överlever... (?) Jag vet inte ens vad jag gjort sen jag sist skrev men eftersom ni är så otroligt intresserade av det så ska jag ägna någon minut av min dyrbara tid för att komma på det.. Jag har gått i skolan 3 dagar för att till slut skriva av mitt sista prov i matte B och sen äntligen, ÄNTLIGEN få höra "Du har nu G i matte B och kan ta sommarlov, bra jobbat!" it felt gooooooooooood.

Jag har också övningskört nästan varje dag till och från skolan och min framtid som bilförare ser ljus ut. Efter skoltid har jag legat på en luftmadrass i poolen och älskat livet. Jag och rasmus testade också våra krafter och la ner båten och rodde lite grann. Igår åkte jag till stockholm med caroline, isabelle och viktoria och resultatet blev fem för stora klockor.  På kvällen blev det poolbad och grillning med caroline och matsson. Idag var tanken att steka i solen med sällskapet från igår men solen ville inte vara med.










RSS 2.0