AJ! intressebävern bet mig...

Har du fått en kyss den närmsta veckan? nej
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Ingen än så länge
Hur lång är du? 166
Vad väger du?  54
Vilken är den senaste filmen du sett? Som man bäddar

Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "jo jag tar med det, ses imorgon :D puss"
Föredrar du att ringa eller skicka sms?  har man mycket att berätta, ringa.
Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
När såg du senast din mamma? igårkväll
Icke godkänt i något ämne? i matte B
Mvg i något? Inte vad jag vet
När vaknade du idag? kvart i sex ringde klockan
Vilken är din favoritplats? älskar att vara på andra sidan sjön, vid stranden.. hehe
Vilken plats föredrar du minst? En buss utan ac på sommaren.
Vart tror du att du befinner dig om fem år? Pluggar media kanske, jobbar?

Vad sover du i? trosor när jag är hemma
Hur många kuddar har du i sängen ? 4
Var har du bott/bor? Laxne
Tycker du om kinamat?  Gottigottgott
Vad tycker du om kaffe? Bästa som finns på morgonen innan skolan
Vad dricker du helst till frukost? Kaffe
Kan du spela poker? noo way.
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Carolines pappa har jag för mig?
Vill du ha barn? jaaadå
Kan du några andra språk än svenska? engelska, kan inte påstå att jag kan spanska även fast jag läst det i 5 år nu.
Har du någonsin åkt ambulans? nej 
Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng, hatar fiskar.
Vad spenderar du helst pengar på? kläder
Är du cool?  cooolast
Kan du rulla med tungan?  nääe
Vem är den roligaste människan du känner? jag känner bara roliga människor
Vad har du för ringsignal? Vibratiooooon
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Njaae, det tror jag inte.
Vad har du närmast dig just nu som är svart? En tejprulle
Kan du byta olja på bilen? om jag kan göra vadå?
Vilken var den senaste boken du läste? Ett drömspel.. var ju tvungen
Har du haft sex under de senaste två månaderna? nej
Dansar du i bilen? nejdu, kanske ska börja.
När var du i kyrkan senast? oj, minns inte..
Har du någon piercing?
 öronen

Gillar du någon just nu? jag gillar många jag.
Har du provat droger? neej
Provat röka eller snusa? både och
Har du pojkvän/flickvän? nej
Vad är ditt mobil nummer?- hemligt är det
Vad ska du göra ikväll? besöka mitt maybe blivande jobb.
Har du några syskon? oom jag har, 5 och det är dom allra bästa.
Hur mycket pengar har du på din mobil? 0 kronor och några öre

tystnaden som uppstår

Mysig kväll i södertälje igår med matilda och caroline, film och godis.. dödstrött var jag också så jag somnade i soffan, sånt som händer. Nu är jag hemma och har ätit rabarberpaj, ska åka tillbaka till södertälje om en timme så ska fixa lite saker innan jag drar igen.

Saknar min bror.


NU ÄR DET


Och det känns helt sjuukt underbart, bara två veckor kvar innan vi får sjunga den blomstertid nu kommer och sveriges nationalsång.... eller vänta, det är ju den vi inte får sjunga längre. wooops.
Efter det här året säger jag hello no till spanska, hell no till idrott, hell no till foto A och hell no till fucking matematik. Ursäkta språket men det finns inte ord som förklarar min lycka över att slippa det där..

Just nu är jag hemma, ska äta och duscha och lite så innan jag drar mig tillbaka till södertälje och myser med "grabbarna gruus".    


Guldlock? Ronja Rövardotter?


twitter

Är och semestrar lite i södertälje med tjejerna, blir kvar hela helgen.. kanon! Nu blir det tjenare kungen och popcorn.

die wendela hebbe, die.

Kan det vara jag som är ledig imorgon, jag tror det ja! Ska dödsplugga från morgon till kväll, efter idag vet jag innebörden av dödsplugg.. har varit för jävla duktig. Ser fram emot en helg som lär bli myysig!


hakuna matata

Har inte mått helt okej idag, tror mitt immunförsvar har attackerats av förkylningsbaciller. Trots det har det varit en skön dag. Veckans kortaste skoldag och hemma blev det lejonkungen 1, skööööön powernap och promenad med zeera.

Jag hade glömt bort hur underbar lejonkungen 1 är, den har nämligen varit borta och jag har inte sett den på flera år. Men igår skickade Lisa sms "jag hittade lejonkungen 1 här :D" Gissa vad som kommer rulla på min tv dom närmsta veckorna? (kollar alltid på film innan jag går och lägger mig, vilken tid det än är så kollar jag alltid på film även om det bara blir kanske 10 minuter. Och grejen med mig är att jag byter inte film förrän jag tittar sönder den så hårt att jag nästan spyr galla)

Nu kom lisa ner, vi ska äta kvällsmacka. pusss


 



.


I WANT YOU TO WANT ME.

40 minuters myggjakt inatt för jag vägrade att ge mig, men ändå så hittade jag den inte.. resulterade i 3 nya myggbett. Dagen har bestått av en misslyckad springtur, lyckad övningskörning, effektivt pluggande och en jävla längtan efter middag, blir tacos och jag är såå nöjd.

SORRY FOR THE SHAPE I'M IN - HARDCORE SUPERSTAR

need to jump in the cold water.

Vet inte vad jag tänkt med den här dagen, har varit rastlös och taggad på att göra något ända sen klockan 10 imorse men ändå stannar jag hemma och låter bussen åka iväg utan mig. Jag visste ju att det skulle bli såhär, nu sitter jag och kliar mig i skinnet och sliter mig i håret för jag vill verkligen göra nåt, soooo badly. Kan någon bara rädda min kväll och ta sig ut hit och göra nånting, vad som helst, allt..

  

so many people gonna say that they want you

Idag är jag så trött men mår så bra och är så så glad , kvällar som igår gör verkligen livet värt att leva. Planer på att göra ingenting gick till chillmys hos max i järna som slutade i galenskaper hemma hos josephine. Det hela slutade med mina uppskrapade handflator, max spruckna läpp och josephines blåa skinka. Vi tackar asfalten, poolen och trappan för det! Tackar också de fina människor som igår gjorde det möjligt för mig att göra något jag älskar, vara spontan! Efter mina ca två timmars sömn hemma hos josse drog jag mig upp till skolan vilket gick oväntat bra, smällen kom på vägen hem, trött var bara förnamnet.








Blev lite bilder från skoldagen idag också, gjorde ett misslyckat försök till att sova på bänken i skolan också, men det var mission impossible.






oh my

Igår var en fin dag med bra väder, slutade tidigt i skolan, lunch på stan, hem och sola och sen... tadam! årets första dopp i sjön! Jag, mamma och zeera gick ner till sjön och zeera badade också. Erkänner att jag var en riktig chicken om man jämför med henne, 1. hon sprang i direkt 2. hon simmade.... fast vadå, om jag hade haft päls så hade jag också gjort det. Sen blev det middag ute på altan och sen rakade jag av lillebror allt hår, mycket snyggare så tycker jag... och han förhoppningsvis.   













somebody to love

Vädret har varit helt sjukt underbart idag, resultatet blev många timmar ute på altanen istället för flera timmars pluggande.. duktigt? kanske inte, men jag mår så sjukt bra och det är så värt det just nu.

Är lite ledsen över att inte tillbringa den här dagen med den personen som den egentligen borde spenderas med, världens bästa storesyster som fyller 21 idag! GRATTTIS HANNAH! <3 




Nu blir det hetsplugg!

don't you dare

Så var det söndag igen, har varit sjukt skönt med långhelg men nu är det bara på't igen. Igår var det party vilket laddades upp på världens bästa sätt med världens bästa människor hemma hos matilda. Kvällen avslutades med ellen, isabelle och glass innan vi slocknade. Idag har jag fikat med min fina familj, sovit och kollat på 8 mile.. aldrig sett den förut men jävligt skön så jag ska kolla på den igen när jag går och lägger mig.





i don't even wanna know

Kom precis hem från eskilstuna, sitter fortfarande i skinnjackan som jag inte hunnit tagit av mig än. Spenderade hela dagen och kvällen igår i eskilstuna med 3 av världens bästa brudar. Det blev shopping, fika, donken, tacos, regnpromenad och filmtittande. Nu går allt i 180, ska hinna ner och springa på springbandet eftersom jag fått 5 extravalkar av den där donkenlunchen + två fika! hehehe. Sen åker jag ner till gnesta och äter middag och firar isabelle som fyllde 18 igår. Imorgon blir det ytterligare ett 18 årskalas, kommer bli toppen!


that's what life is all about

Jag sa ju att igår inte kunde bli annat än bra, oj så rätt jag hade. Igår var verkligen en toppenkväll med toppenmänniskor! Avslutade natten med en biltur hem till mig med tommy & max, vi gjorde allt och ingenting. Dom drog vid 5 typ och då blev det nattmacka (fyllekäk?) och sovdags.












I'm not your babe

Sitter här och taggar med lady gaga i högtalarna och med melina & buster i knät! Och nej, jag ska inte på konserten ikväll utan jag ska fira jennie, elisa och linda i gnesta. Är supertaggad så det här kan inte bli annat än bra, med världens bästa brudar och en världens bästa bruds pojkvän till sällskap så ska jag ha det jätteroligt.
Börjar kvällen hos isabelle, men först blir det tacolasagne här hemma!

Lady Gaga - Alejandro

love and friendship

bra, bättre, bäst.
jag älskar er



so tell me why can't this be love

Nyduschad och fräsch sitter jag här och ska alldeles strax dra igång med lite plugg. Känner mig på ovanligt bra humör, tackar amanda och kicki för det. Blev lite mystime på stan med dom (mer av sånt tack) efter matteprovet för att sen åka hem. I Gnesta mötte pappa upp mig med sin nya bil och därifrån tog jag över ratten, AUTOMAT FOR THE WIN! Vem vill sätta sig i en bil med växlar när man kört automat?! Dumma växellåda.... 

Bara för att jag är så tuff så snodde jag amandas bilder  


Kick on the upperdass

Den här lördagen blev inte alls som planerad, inte alls inte alls. Skulle ha svirat runt uppe i stockholm just nu... snackat skit, käkat mat och druckit gott med fint folk. men icke..
 


It ended up like this.... har åkt en jävla massa bräda också och det var ruggigt, jävla roligt. Nu tänker jag avsluta  det här med att be er att göra min pappa, er själva och er partner en tjänst - klicka er in på shaved4you.se och beställ hem en rakhyvel. Funkar lika bra för tjejer och killar. (jag och min pappa stödjer det påståendet) Är ni riktigt jävla goa så tar ni och kommenterar här och säger att ni vill köpa en rakhyvel av mig istället, gör ni det så gör ni mig glaaad! (for what it's worth) KLICKA IN OCH KIKA - SHAVED4YOU

RSS 2.0