.

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happiness

Lillis

Förresten kom jag på idag att jag tror att min lillesyster ibland känner mig bättre än vad jag själv gör. Yoel tyckte att vi skulle spela kort, men lisa sa att hon inte tyckte det för att jag hatade kortspel. Det hade jag inte ens tänkt på själv, aldrig funderat över. Fast när hon sa det så kom jag på att det faktiskt är sant. Jag hatar faktiskt kortspel.




bjällerklang

Jäkligt varierande bra och dålig dag. Morgonen började bra med pulkaåkning med lisa, victor och melina. Sämre blev det i samband med att hannah och melina åkte hem av olika orsaker men bättre blev det när yoel kom, stoort plus! Kvällen bjöd på adventsfika och familjsumgänge. Jag längtar mer till helg nu än jag nånsin gjort.

Snart blir det gossip girl, men inte riktigt än.







jag hörde varje slag.

Just nu känns allt så jäkla bra, för första gången på riktigt länge. Jag känner mig glad, lättad, kände att jag kunde andas ut för en stund. Det här tänker jag försöka hålla fast vid om det så bara är för ikväll och även om det kanske inte är på riktigt, men bara för ikväll. Så nu ska jag gå och kolla gossip girl och njuta av att hjärtat inte håller på att slå sönder mig.

ååver änd aooot

1.

Punkt 1. Presentera mig själv

Jag heter Frida Kristina Lindquist, föddes den 25 augusti 1992 och har bott i en liiiiten by sen dess. Vi bodde först i ett parhus några hundra meter härifrån men när den sista i syskonskaran föddes så växte vi ur huset och flyttade till en stor, rosa villa, den jag bor i nu. Tur nog är huset gult nu och inte rosa, det målades om rätt fort. Jag hatar att bo där jag bor, vilket jag började göra för kanske ett år sen men det blir bara värre och värre ju längre jag stannar. Att vara spontan är något av det bästa jag vet vilket inte alls fungerar när jag bor som jag bor. Om jag ska iväg måste allt planeras från början till slut. Jag har fem syskon och det är perfekt.

Jag är en tjej som går väldigt mycket i perioder med vad jag tycker om att göra och inte. Ibland har jag perioder då jag verkligen hatar att vara ensam, vill inte vara hemma och vill bara göra saker hela tiden. Men ibland har jag också perioder då jag bara vill vara hemma och inte göra något alls, som nu. Fast just nu beror det nog mest på pluggandet som jag inte skulle hinna med annars.

Bästa vänner har jag 5 stycken av, (med betoning på bästa). Elin har varit min bästa vän sen 2 årsåldern och i sjuan fick jag 4 till - Isabelle, Caroline, Matilda och Viktoria. Jag är mer för vänskap än för kärlek, jag har för dåligt tålamod.

Jag är ingen tjejtjej som älskar att klä upp mig i klänning och höga klackar utan känner mig snyggast när jag är bekväm. (Vilket jag är bäst i jeans) Mitt anti-klack-system ska jag försöka att öva bort för jag tycker faktiskt att det är riktigt snyggt.

Jag är 167 cm lång, väger 55 kilo, storlek 38 i skor, blåa ögon, blond, högerhänt och stolt moster till världens finaste tjej.


30

Det här passar ju perfekt för mig och min fantasi som inte verkar existera just nu. Tar väl punkt för punkt när jag känner förttt, kult.

1. Presentera mig själv
2. Min första kärlek
3. Mina föräldrar
4. Detta åt jag idag
5. Vad är kärlek?
6. Min dag
7. Min bästa vän
8. Ett ögonblick
9. Min tro
10. Detta hade jag på mig idag
11. Mina syskon
12. I min handväska
13. Den här veckan
14. Ett sms
15. Mina drömmar
17. Min första kyss
18. Mitt favoritminne
19. Min favoritfödelsedag
20. Detta ångrar jag
21. Den här månaden
22. Det här upprör mig
23. Det här får mig att må bättre
24. Det här får mig att gråta
25. En första
26. Mina rädslor
27. Min favoritplats
28. Detta saknar jag
29. Mina ambititioner
30. Ett sista ögonblick


lazy days

Har inte direkt prioriterat geografiprovet och det kändes ju när jag försökte sätta mig med boken. Litosfär..... magmatiska bergarter.... konvektionsströmmar..... queeee?!? Ska tillbaka och slava.. snart.

Har ingenting att skriva egentligen, försöker bara hitta anledningar till att iiiinte gå ut i köket och sätta mig med geografiboken. Jag gör vad som helst!

man önskar ju.


Det blir bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre, för oss allesammans.

Den senaste tiden har jag varit psykbryt och sjukt opepp och depp på det mesta, trodde att jag var på väg mot min egen undergång. Men idag.... Loggar in på bloglovin och minst 40 000 andra har skrivit om sina deppmodes. VILKEN LÄTTNAD! Det måste ju vara mörkret, kylan, plugget inför jullovet, den tillfälliga stressen, nolife-tillvaron... Det är ensamt på toppen sägs det, men på botten är vi en faackiing armyy. don't mess with us.

Men idag har jag iallafall varit så kickas-kalas-kanon-makaroniii-duktig tycker jag. Och med det sagt ska jag gå och tvångshångla med chuck bass.



 

.

naaw, jag e så zöööööööt å gölliiiig.


Nationellt prov, svenska B.

Språkets makt och möjligheter in my asssssssss. Alla som går svenska B vet vad jag menar. Nationella proven är igång och nästa onsdag ska jag hålla tal och ämnet är just språkets makt och möjligheter. Jag lovar att jag sammanlagt skrivit minst tre sidor....... och suddat allt. Jag slickar gustav vasas ruttna högra lilltå om nån lovar mig att jag kommer få till det här tills nästa onsdag.

hjälp mig dåå

I'M UP!

Yes, jag lyckades faktiskt ta mig upp i tid den här tisdagen.. Men det var nära. Min doggy låg på mobilen när alarmet ringde så det lät liksom långt bort så jag trodde att det var rasmus alarm som ringde, han har rummet bredvid. Jag var på väg att somna om men sen blev jag så irriterad för att han aldrig stängde av alarmet, då kom jag på det, började riva runt, hittade den inte, zeera låg ostörd kvar i sängen... men till slut hoppar hon upp och där var den. 

goooooood morgon.   



kladdkaka

Hemsk mage mitt i min tjejvecka, förjävlig har den varit. Humöret har också varit rätt råkasst men lite ung&bortskämd med fin familj fick ordning på det. Fyfan vilket patetiskt program. Målet för imorgon är att inte försova mig, har för vana att göra det på tisdagar.

Att baka eller inte baka, det var frågan.. Bilder säger mer än tusen ord?






Lars Helge Mikael Lindquist

Under några dagar i juni sommaren 09 hyrde vi en stuga i norrland och bara några kilometer från stugan låg havet. Under resans andra dag väckte pappa mig, lisa och rasmus riiiktigt tidigt för att gå till havet och titta på soluppgången. Jag var så sjukt trött men trots det kan det ha varit det mysigaste jag någonsin gjort och är utan tvekan ett utav de finaste (om inte allra finaste) minnet jag har med pappa.

Idag är det fars dag och han fick en fin, grå kofta av mig, lisa och rasmus.


som en boll kommer jag tillbaks till dig.

För en gångs skull var jag sugen på att gå ut ikväll, men hittade inga som var, och när jag gjorde så var det redan för sent - min sista buss går 15.57. Feel the pain. Men så mycket lider jag inte, jag ska kolla in så mycket bättre och äta godis, klockan 21.30 är det underbar&älskad av alla på tv4.. Jag ångrar mig, lite lider jag. lite. en del.

Har förresten glömt att berätta att jag ska bli hollywoodstjärna. I fredags kom ett filmteam till skolan och dom skulle spela in en reklamfilm för ett äventyrscenter som ska öppnas i Lund. Jag, josephine, alex, mickis, andré och kevin var med så nu kommer vi glida runt i lund på tv-skärmar och biosalonger.. Och det är faktiskt sant, utan att överdriva. Dom nämnde faktiskt "bioduk" under inspelningen. Vi fick två biobiljetter var och slapp geografilektionen, värt!

Nyköping och tellus 17 september, min näst senaste utgång.


bjällerklang, bjällerklang.

Julmarknad på taxinge, topp! Gick runt med mamma & lisa och provsmakade ost, goooodis, glögg, mandlar, bröd och kollade på massa fina tomtar och smågrejer. Det bästa är julgodiset, som jag inte fick bild på för jag hade väl händerna fulla, hehe. Har aldrig gillat glögg men den där glöggen.... mmmmm.

Vi köpte iallafall med oss kalasgoda marsipanscigarrer hem, irish coffee och original. Vi fick en kulting på köpet som lisa och jag tog ihjäl på vägen hem.









>>

fin morgon, fin fredag. Sitter och hinkar kaffe och rullar tummarna medan jag väntar på att tio minuter ska gå, sen är det dags att dra sig till bussen. Veckan har gått turbofoooort vilket passar mig jäkligt bra just den här veckan, för imorgon är det julmarknad! Jag ska gå till alla stånd och när jag gått dom två gånger så ska jag gå dom tio gånger till. Nu ska jag fortsätta att rulla tummarna,

Bildlösa inlägg är tråkigt så pontus&rebecca får va määä. Varför? Därför.


.

Det är så jäkla sjukt det som händer, så många på så kort tid inom ett förhållandevis litet område. Alla gånger har det berört människor som man på något sätt känner och de som allting kretsat kring har varit i åldern 17-22 år. Det har inträffat sex gånger under de senaste sex månaderna och alla så unga och så nära mig själv men aldrig inpå. 
Situationen är bara sjuk.    


.

JAG Ä´R SÅ ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG hade hittat ett recept på en asgod kaka som JAG hade bestämt mig för att JAG skulle baka. Så visar jag den för Lisa och så vill hon också vara med och baka och det är klart hon får det. Men sen tar hon 100 gram choklad fast vi skulle ha hälften av 75 så allt blev förstört och vi hade inte mer choklad!!!!!!!!!!!

Ju fler kockar desto bättre soppa. eller nåt. ÅÅÅÅH, hade ju bestämt att göra den!!!!!!!!!
Fast jag tycker om lisa även fast hon nog inte tror det nu för min mun kastade jättemycket bajs på henne.

Hej mitt vinterland, nu är jag här.

Alla har ju redan kommenterat vädret tusen gånger om så det är väl inte nödvändigt att jag gör det igen... Men vad gör en gång till? Jag gillar snön, om jag inte är TVUNGEN att gå ut. (som t.ex till skolan) Men om man är ledig som jag är idag så tycker jag att det är sjukt mysigt. Synd bara att jag ser att allt håller på att smälta bort till snöslask, det är iiiinte mysigt. Tänkte att jag skulle tvinga med mig lisa ut i snön när hon kom hem men nu är det fasen tveksamt om den ligger kvar tills hon kommer hem.

Idag ska jag iallafall vara duktig och göra massa bra, nödvändiga saker.. Och jag saknar elin&josefin jäääättemycket.




last christmas i gave you my heart

(Caroline, hoppa över det här inlägget så slipper du må illa, hehe)

Jag längtar så galet mycket till julen, det är helt sjukt. Tänkte nyss tanken på att baka lussebullar när jag kom hem idag, men.... jag kom själv på att det var för tidigt. Längtar verkligen till julbak, adventsljusstakar, chokladkalendrar, julmarknader, lucia med meeeeeeeer. Igår gjorde jag en sån jäkla töntig grej men verkligen typisk fridagrej, en grej som jag gjort flera år nu från att jag lärde mig använda sax och lim. Den börjar användas den 25 november så jag kanske visar den då om jag känner för att förlora lite hedeeeer.

Nu när jag skriver det blir jag helt tokig också, jag vill ha jul! Och nästa helg är det taxinge julmarknad och jag är så tooookiiiigt glaaaaad.








A B C D E F G.

Ikväll blev det alfapet med pappa, lisa och victor och nyss bakade jag (och åt) kokosbollar med dom två sistnämnda.. vi pekade också ut fulast/snyggast i frejaskolans alla högstadieklasser, bra liv. Imorgon skjutsar pappa mig till skolan så att jag får sova en hel timme längre, han är fin han.. och sicken pudding han var en gång i tiden, wowowowoooooowwwww. hehe. nu ska jag sova.


>>

alltså jag vill verkligen gå och lägga mig men vågar inte. Jag ska sova själv ute i mitt rum idag (ni som fattar ni fattar och ni andra gör det inte, mig kvittareee) Har aldrig varit chicken för det förut men nu är jag det, och trött samtidigt.. Fan man kanske ska ta sig i kragen och gå och lägga sig ändå..... eller? soffan inatt kanske?

jag rimmar på från undergroundnivå.

Ja, jag rimmar på från undergroundnivå,
jag siktar mot toppen så långt jag kan nå.
Ja, kommer in rullar hårt, i stockholms terräng,
det är titeln jag vill åt, jag är mikrofonkåt.


Blev inte direkt blåst av stolen förra veckan när jag såg "så mycket bättre". Men idag fattade jag grejen med varför folk sagt att det var så bra. Ikväll gjorde artisterna covers på petters låtar och favoriterna var petras och lasses. Petras var verkligen så jäkla bra, där över har ni den och här är originalet från petter.

lågan slocknar utan tändstickor.

Helgen har varit bra, bra, bra. Igår gick jag i pyamasbyxor hela dagen utan undantag, åkte ner till gnesta och var med matilda och isabelle. Vi kollade på idol, åt fruktsallad, bullar & choklad och fortsatte sen med filmen precious och avslutade med pensionärsjävlar. Fyfan vad underbart det var, på måndag klockan 10 sitter jag framför tv:n.

Idag när vi vaknade åkte vi upp till stockholm, kollade lite lite i affärer och åkte skridskor i kungsträdgården. Har typ inte åkt det sen dom slutade spola fotbollsplanen här hemma vilket var ett jäkla bra tag sen. Vi var lite som bambi på hal is allihopa men övning ger färdighet så vi vågade oss till och med på ett par piruetter där, score. Det var skitmysigt iallafall. Nu ikväll blev jag hemma och kan beskriva kvällen med iskallt väder, tacos, så mycket bättre, godis, lisa & victor.




samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

Nu ska jag gå och lägga mig och gissa vad?.... kolla på gossip girl! Imorgon står det Daniel Adams-Ray över hela min kalender, eller det skulle göra ifall jag hade någon. Jag ska lyssna igenom hela hans nya skiva från topp till tå, luslyssna alla låtar eller vad man nu säger när man ska lyssna igenom en hel skiva riktigt ordentligt.

Har faktiskt inte hunnit eller ens tänkt på att lyssna på någon av låtarna innan jag alldeles nyss klickade in på jyttes blogg och lyssnade på den hon lagt upp. Jag blev inte besviken.


(märkte efteråt att jag även glömt att skriva "nya album" efter "daniel adam-rays", därav s:et efter adam-ray......sssssss) jag som ansträngde mig så mycket med bilden, buhuhu.


don't let them get me.

En ny vänförfrågan, aha det var en sån.. en till.. vad ovanligt. Men jag accepterar väl då, och dom här konversationerna är ju alltid lika roliga. Eller är det dom som får mig att INTE acceptera vänförfrågningarna? ja kanske var det sååå det var.


due date

Idag blev det bio i stockholm med isabelle, matilda, viktoria, caroline, mattsson, rasmus och ludde. Vi såg due date som var så sjukt bra verkligen, jävligt väääärt. Jag blev inte sådär jätteimponerad när jag såg baksmällan men hade nog för höga förväntningar då och den här filmen är regisserad av samma person så jag hade inga förväntningar alls vilket blev kalaas. 

Innan vi gick på tåget sprang vi på jackie ferm också och som den kändisjagare man är sååå... Hon trodde nog att jag var typ en meter lång också med tanke på hur hon hukar sig. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla gossip girl med lisa.


trick or treat

Kvällen igår tillbringades som sagt med isabelle, viktoria och matilda.. mestadels av dagen också. Vi eftermiddagsfikade hos matilda och gosade massor med familjens sundbloms nykomling sigge - en vit, hårig, sjukt underbar, fyrbent brud med svarta prickar på. Kvällen bjöd på pizza och något som skulle varit en skräckfilm men inte ens viktoria skrek så den var misslyckad.

Köpte även veckans trisslott igår och skrapade fram min livs första vinst. 25 kronor gånger 2 lyckades jag punga ut.. scooore! 50 kronor är inte fy skam för en stunderande 18åring, det blir en macka på pressbyrån eller två trisslotter till. najs


blä

Sitter hemma hos matilda och ville bara få hem de här snygga sommarbilderna, så lättaste sättet är genom bloggen. Nu blire skräckis med matilda, isabelle och viktoria. pössssssssssss




RSS 2.0