You're not a person, you're a disease.

Sitter här och lyssnar på musik och ska snart göra mig i ordning för att åka till Eskilstuna.
Ska åka dit med lillesyster och vara barnvakt åt Melina, blir en kväll med film & godis med två favorittjejer.
Fast först blir det tacos med storesyster innan hon drar ut också, kan inte bli bättre!

Skulle ha åkt halv nio bussen hem från Gnesta imorse, men kom hem igår istället. Snackade med crulle och han var snäll och skjutsade hem mig runt halv 12 igårkväll.. Så jag smet upp till lillis och kollade på Pelle Svanslös, hihi.. Det är typiskt mig att tjata ut filmer och låtar tills jag inte står ut med dom längre.

"Never gonna let you take my world from me.
The world outside these walls may know you're breathing,
But you ain't comin' in"




since i moved here, all I do is mysamys

FREDAGSMYS!
Har precis kollat idol med caroline, viktoria och crille och det blev tända ljus och godis framför TV:n.. kalasfint! Ut med PIOTR och in med CALLE, vi langade sms såklart. Nu kör caroline och crille bandy i hallen och jag ska tillbaka till TV:n.. Det blir en lugn helg och det passar mig perfekt just nu.

/ fridelinen

en liten mix av bilder jag inte ha hemma:




do you know

Sitter hos caroline och vi har nyss skrattat satan åt en video som matilda adelborg gjorde.. kolla:
http://sendables.jibjab.com/view/4y0W9hBOu5aVdXc8

shut up

Dagen har varit rätt halvkass, josephine var tillbaka efter två veckor så det sög ju.. NAAAT.
Hennes comeback tillhörde en av dagens höjdpunkter, riktigt gött att ha bruden tillbaka igen. Annars var humöret lite sådär i skolan men jag kanske bara längtade hem.. hehe.

Idag har jag pluggat matte och och jag vill inte säga att det gick bra, för tro mig, det går aldrig bra... Men kom igen nu, spara två tummar för mig imorgon iallafall. Efter skolan imorgon drar jag till currycarran för middag och sleepover, ska umgås med resten av sumphönorna också, kalasbra!

Nu, över till.. nåt annat, tack & hej!


What’s a day when it all ends up the same

Jag älskar att säga - vad var det jag sa?

Dagen var precis lika onödig som jag kände att den skulle bli. Spenderade två timmar på ett illaluktande reningsverk för att sen åka hem.. Nya kunskaper: NOLL!
Inga sköldpaddor eller skinnjackor i syne vilket gjorde dagen heeelt meningslös. Hade sett fram emot att se skalman i en fräsch skinnklädsel, hade varit något värt att berätta?

Slutade iallafall 11 så jag drog hem och pluggade och kollade på Pelle Svanslös, blev mest av det sistnämnda.. Så typiskt mig! Men jag fick gjort det som skulle göras iallafall. Bill & Bull är ju så sjukt kul, älskvärt! (Min barnsliga humor är också älskvärd)

" - Det är Boll och Bills Bull "
" - Bullen tillhör Bill och Boll "


I just wanna come home

Har inte ens kommit iväg men känner redan att jag bara vill komma hem.
Dagen har inte ens börjat men känner redan att den varit helt onödig, för det är precis vad det kommer vara.
Hörde planer om lunch på stan så det kanske ger dagen ett plus i kanten, ett tidigt avslut skulle inte heller sitta fel.
Nu är plattången varm!
Tjaaoo

living on a prayer

Nu sitter jag framför idol, har precis lackat naglarna knallrosa och mamma har höjt mysfaktorn och tänt ljus och släckt taklamporna.. Idag kände jag för första gången av "vinterdepressionen", känner ni igen er? Det blir mörkt och kallt och energin, glädjen & motivationen blir helt plötsligt svårare att hitta. Mamma tror att det kan hjälpa med mysigare belysning i huset, så det ska införskaffas till vintern - Tips a la min mamma.

Efter idol är det andra avenyn som gäller, sen slänger jag på en film med lillesyster och välkomnar john blund. det är så grymt skönt att sova tidigt när man ska upp till skolan dagen efter. Imorgon ska vi till reningsverket i Östertälje och leta skäldpaddor och skinnjackor i avloppet. YUMMIE!

nattinatti

Höjden av trötthet: När du tar ansiktstvätten i håret.

Hur lyckas jag kan man undra.. Men heter man Frida Lindquist så går det utan problem. Och vad har hänt med mig, vid halv tio har jag redan nått höjden av trötthet? Det måste nog också bara vara jag som lyckas med.

Nu säger jag tack och hej, nu ska jag låta sängen göra storverk för för mitt trötta huvud.

love it back for once

Jag ger er inte den tid ni förtjänar,
jag har inte den tid jag skulle vilja ge er.
Men ni är bland det bästa som hänt mig,
och jag lovar att komma tillbaka med den tiden jag inte gett er.
 








now when you're gone forever

Första skoldagen idag, rullade på riktigt bra, mjukstart gillar vi! Det är bara ladda upp inför imorgon, veckans jobbigaste dag (schemamässigt) tycker iallafall jag. Foto A lektion imorgon, med facit i hand skulle jag inte ha valt det som mitt individeuella val, men vad ska jag göra åt saken nu?

Ikväll ska jag se ett program jag aldrig sett förut som mina classmates tipsade mig om, "svenska hemmafruar i hollywood" eller nåt liknande.. Kanal 3 klockan 8! Nu är det dags för råplugg, om jag hade en stör ej skylt så skulle den sitta uppe nu..


Strike a poooose!

are you ready to rock

Hade inte tänkt att skriva något nu egentligen, men sen hade jag fått en kommentar att hon gillade min blogg, och det är sånt som ger mig lust att skriva.. tänk vad mycket något litet kan göra.

Idag är jag ganska sliten och trött faktiskt men ska snart få tangentbordet att glöda under fingrarna när jag skriver min svenskuppsats.. får se hur det går med det. Först ska jag berätta om min lördagkväll. Jag åkte först upp till yoel mitt på dagen någon gång, vi kollade lite Jeff Dunham innan han drog upp till stockholm. Sen var det bara jag och lägenheten kvar, vi trivdes rätt bra ihop, vi skulle inte klaga på att bo tillsammans inte! När klockan började närma sig "dags-att-dra-sig-till-kicki" så gjorde jag mig i ordning och mötte sedan upp mickis och thilda, sen bar det av mot kicki. Började med middag med ett härligt tjejgäng där nästan alla var nya för mig. Kicki hade verkligen lyckats med käääkeet, mums! När alla hade ätit klart och luktade vitlök i truten efter såsen så droppade killarna in.. Resten är historia!

Tack kicki för en toppenkväll! Bjuder på fyra bilder, fler hittar ni på fejjan!








GIVE UP THE FIGHT

Fredagmorgon och jag ska snart dra mig till bussen, sista dagen nu.. riktigt skönt med helg!
Ikväll ska jag hem och se idol och bara ta det lugnt & imorgon blir det en sväng till drottning kristinas kungafäste.. hon bjuder upp till dans, tummen upp! Bloggandet går väl sådär va, klart att det går men att det går bra kan jag ju inte riktigt säga.

Hinner inte blogga längre nu, ska sällskapa med isabelle på tåget, great!

/fridelinen

gadsrot - torsdag

Sitter i skolan och har webb, vi är snart igång med webben på skolan - hebbe webben!
.. eller snart och snart, men vi har iallafall börjat lite smått.. Mitt namn står redan med i redaktionen. (H)

Idag ska jag hem och plugga satan, det är najs.. 

Nu tillbaka till arbete

ett, två, tre

Nyduschad, mätt & färdigpluggad.. om man nu kan säga så.

Det blev en springtur ute med lillesyster. Springandet gick väl sådär men det tar jag tag i nån annan gång. Hade iallafall riktigt kul med lillis, har inte skrattat så mycket på länge tror jag. Var ute i en och en halv timme och skrattade nästan hela tiden. Har världens bästa lillesyster. 

.... Har världens bästa storesyster också som är här och hälsar på med mitt bästa och enda systerbarn. Dom kom igår och stannar till fredag eller lördag, toppen! man blir så glad av att mötas av det där lilla babyskrattet på morgonen eller när man kommer hem från skolan. Tänk vad mycket glädje en 7 kilos brutta kan sprida..

Nu är det idoldags snart sen ska jag gå och lägga mig och kolla på tjenare kungen med lillis. (som jag gjort de senaste två veckorna.. men dickan är ju så snygg)


Lillis & jag

Melina

Back On Track

Ska försöka ta tag i det här... igen!

Inte bloggat på ett bra tag nu, har varken orkar eller haft lust men nu tänkte jag att med en ny design kanske lusten kommer tillbaka. Är osäker på vad jag egentligen tycker om designen, men den får väl hänga kvar ett tag tills jag bestämt mig. Kommer inte ihåg vad ni missat i mitt superintressanta liv så jag kan inte uppdatera er om det. Idag är det iallafall hemstudiedag, det kan man ju kalla det för... för det är ju precis vad det är. Jag har råpluggat Odysseus, Iliaden och homosexuellas rättigheter att gifta sig i kyrkan.. Två uppsatser på G! 

Nu ska jag snart ut och springa, eller ner och springa (springbandet)... kan inte bestämma mig.

live it like you love it
/fridelinen


Do you know what’s worth fighting for


1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, tillexempel genom att ta i dörrhandtag.
3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. - Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter från toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

 


HALSFLUSS

Dagen har varit hemsk, finns inte mycket mer att säga. Halsen har varit värre än NÅGONSIN, har inte kunnat svälja, sova, äta eller dricka. Pappa och jag åkte till Södertälje sjukhus där jag fick ta prov och det visade sig vara halsfluss.. GRYMT SKÖNT! - det betyder att jag får penicillin och märker skillnad kanske redan imorgon. Efter en ipren och penicillinkuren kunde jag finally svälja ordentligt, proppade i mig chips och nu väntar jag på en chokladkaka som är på väg hem med mina systrar... mums, det kan vara rätt härligt att vara sjuk. (NO WAY)

Yoel och Elina kom iallafall förbi och dom såg inte riktigt ut så som vi är vana att se dom, de skulle iväg på maskeradfest så de skulle lämna hunden hos oss. Jag passade på att fota snyggingarna.



gfhjdfjfdngdkljglkdfgjdg

köade, betalade, köade, kom in, missade håkan.

Min hals är fruuktansvääärd och jag förstår inte hur matilda överlevde när hennes halsmandlar var stora som tennisbollar, jag klarar nätt och jämt det här... I'M FUCKING WEAK.
Men något jag verkligen inte vill är att bara vänta på att mina halsmandlar blir som matildas var, det blir bara värre nu.. ååååh alla i familjen är sjuka också. yummie!

köade, betalade, köade, kom in, missade håkan.


Lillördag


Foto: Kicki

Nu var det länge sen jag bloggade, men så blir det när man inte vet vad man ska skriva. Sitter iallafall här och har sjukt ont i halsen, har precis druckit ett glas pressad citron (surt? svar ja) som enligt carolines mamma ska hjälpa.. I hope she's right. Idag var det iallafall ingen skola.. knappt! Vi kom till skolan för en kvarts beskrivning om att man fick gå hem när man ville idag, mycket nödvändigt. Det vlev iallafall en kort stunds pluggande, sedan drog jag, thilda, mickis och kicki till fantastico och köpte godis, sen åkte vi hem till kickis feta hemmabio och drog igång män som hatar kvinnor.

Till helgen ska min hals vara bra, så det så. PÅ FREDAG ÄR DET HÅKAN, & soooom man längtat..
Så halsen får hänga med annars jävlar.

RSS 2.0