meet me halfway

Har varit en riktigt skön dag idag med goa tjejer och goooooo mat. Började med att jag gick upp en hel timme för tidigt (igen). Fattar inte vad jag tänker med, asseeegt. Sen åkte jag till elin i nykvarn och filmade och åt pizza till lunch. Så har egentligen ingenting att klaga på men övningskörningen hem förstörde allt, blev så irriterad och arg. Kan svära på att efter mina 20 minuters rynkande på ögonbrynen så har det lämnats märken i min panna som aldrig går bort.. hej botox. Känner mig så irriterad och trött och grinig. Det är nog bäst att jag går och lägger mig en stund. mmmm, låter underbart.

här är en bild från när vi var hos jytte förra veckan.

rule the world

Ersättningsbuss mellan gnesta och södertälje, är det nu det börjar eller? orkaar inte.
Man vill ju bara stanna hemma, men det kan man ju inte. Kollade klart på desperate housewifes igår, sorgligt! Vet inte vad jag ska kolla på nu ju! kanske ska gå och köpa någon box efter skolan, typ gossip girl. mm, skulle sitta fint. Men det kommer jag inte göra.

Love

.

So can you hear me when I walk away?
You did not hear me when I tried to stay
I am with you in Berlin.

Bullar har blivit bakade, mat har ätits, film har tittats på och söndagsångesten är här. Helgen är inte slut men jag saknar den redan.



we're not living in america

Fredagkväll och jag sjunger haaalleeluujaa, hör änglakör osv.. Jag tror att pannkakorna i nynäshamn var precis vad jag behövde för att friskna till för febern har inte varit i närheten av mig (peppar,peppar). Efter skolan idag blev det stadsvandring med mikaela karolin, 17 år.. och donken med mikaela karolin, 17 år. Kommer aldrig mer kunna skriva att jag varit med mikaela karolin, 17 år... 17, 17 17 17.. Måste få göra det tillräckligt nu för imorgon är hon mikaela karolin, 18 år! grrryymt.

Sen kom yoel och hämtade mig och så åkte vi hem och nu är han iväg och hämtar pontus & rebecca.. bra fredag, bra sällskap, saknat sällskap. Imorgon blir det dop i eskilstuna oh roligare blogg än såhär blir det inte. Bild orkar jag inte heller leta upp.

living in a lonely world.

Mår verkligen kasst just nu, legat i sängen hela dagen men pallrade mig upp till idol. Men snart återvänder jag till desperate housewifes. Vaknade med småfeber imorse men efter två alvedon trodde jag att det räckte så, men nu verkar det inte så. Imorgon ska jag iallafall ta mig ut till sorunda och äta pannkakor och filma lite, fint dä där.
Det får räcka så för idag, tack och adjö.


anything you could be

Kom precis in från en timmes promenad med lisa och zeera, har under en låång tid försökt tvinga med lisa ut. Men hon har alltid ursäkter så som plugg, att hon är för trött, ingen lust eller så drar hon till med ett "kanske senare" som slutar med aldrig. Ursäkten för idag var att hon "verkligen inte orkade". Men idag bestämnde jag för att inte ge mig, jag gav den besvikna minen ett försök men det funkade inte. Så jag offrade mina 5 kokosbollar för att få med henne ut, hon sken upp och nickade bestämt... Ska jag ha tid med min lillesyster så får jag köpa den, suck. hehe

Ingen skola idag som sagt, så skulle ta ut zeera men hon var för lat för att komma när jag ropade. Då gick jag in i vardagsrummet och förväntade mig att hon skulle ligga i soffan, men nejnej.. PÅ soffan ska det vara.




SD

Nu ska jag säga mitt första, enda och troligtvis sista om årets val. SD kom in i riksdagagen, och man kan säga mycket om det men inget annat än att det är heelt fel. Jag ska inte säga att det inte finns ngra få åsikter hos dom som jag inte håller med om, men i riksdagen hör dom inte hemma! Nu ska barnen i sjunde klass plugga om riksdagens 8 partier, i grupper sätta sig in i ett av de varje partierna och sedan debattera för det partiets åsikter. Hur ska lärarna kunna låta en grupp 12-13åringar debattera för sverigedemokraternas åsikter?  

det här är bara sjukt


det snurrar i min skalle

Fredagen var planerad i stockholm men tillbringades till sist i nyköping vilket blev kalasbra. Caroline och jag kände inte för att sitta på en buss i en timme dagen efter så vi fixade skjuts, och jäklar vad glad jag är för det. Men kvällen va fan fin. (lördagen var inte lika fin) Resten av helgen har jag ätit mig tjock på kanelbullar och kollat en massa desperate housewifes och imorgon börjar jag skolan halv ett och slutar halv 2, sjukanmäla sig kanske? ooja.

FREDAG, i nyköping, hos matilda, på tellus. 














i'm in the corner

SNART ÄR DET WENDELA RUNT! 15 minuter kvaaar.
Och förlåt om jag är tjatig men.. det gör ont vad fin hon ääär!


gammal bild


freak show

Idag gick jag upp en hel timme för tidigt.. av misstag. Skulle behövt den där extratimmen med sömn känner jag, men ingen mening med att gå och lägga sig nu. Slutar tidigt idag så sömnen får vänta. Sitter här i blårutiga pyamasbyxor och rödruting skjorta och är redo för skolan.. ? Näe.

Imorgon är det helg och imorgon är början på något som kan bli en riktigt bra helg. Imorgon blir det utgång i stockholm, jag ger det ett till försök eftersom att första gången gjorde staden mig besviken. Stockholm borde tänka på att första intrycket är allt! Är iallafall taggad trots dåliga erfarenheter eller vad man ska säga. Första utgången med currycarran så hur kan man inte vara taggad? Jag förväntar mig inget annat än en seg lördag, men hannah och melina är här och höjer humöret. Mamma har utlovat bullbak också vilket jag staarkt gillar.

För första gången på väldigt länge känns det som att jag och livet går åt samma håll.

min fina, min underbara, världens bästa!




jag mår illa

Sitter och kollar på efterlyst, fick se när en 14 årig kille blev misshandlat på tåget av några killar som fortfarande går fria. Killen hade inte gjort nåågot alls, råkade bara sätta sig på fel säte och titta en gång för mycket åt deras håll. Blir äcklad när jag tänker på att jag möter människor som dom på stan. Dom är inte värda att kallas för människor och är inte bara en skam för sin familj utan för allt och alla.
Jag mår illa.

Nu ska jag fortsätta kolla på efterlyst och jag ska stanna kvar i min bubbla och tänka "det där händer aldrig mig". Take care!!!!!!!!

I will follow the road down to africa

Haha, märktes att jag var lite stressad imorse. Jag skrev att "jag iallafall hade goda själ till att inte berätta att jag missade bussen" hmm... var min själ god eller menade jag att jag hade goda skäl? hmmm..
rätt svar: det sistnämnda

Det gick iallafall kanonbra med att vara "tv-hallåa" idag. För er som inte är elever på wendela hebbegymnasiet så kan jag berätta att media-treorna varje år regisserar, filmar och redigerar ihop en serie av olika program med blandannat nyhetsinslag, reklam, tävlingsprogram m.m. Det här kallas för Wendela runt. I början, mellan programmen och i slutet är det då alltid två "tv-hallåor" som presenterar. Idag var det min tur och jag fick äran att hallåa för vår klass premiär av Wendela runt! Vi ska göra ca 4 såna här och alla visas i cafeterian på storbilds-tvn där nästan hela skolan brukar vara och kolla.

Det var iallafall grymt kul, mindre kul bara att man såg ut som ett helvete men det tyckte både jag och elin som inte var helt nöjda med ljuset eller bildutsnittet (som var rakt på dubbelhakorna). menmen, detaljeeer! jäkligt roligt iallafall och på fredag 09.30 sänds hela skiten i cafeterian... beee theeeere!
(hoppas att det inte blir en flopppp nu baraaa)

Snart är det idol och imorgon ska jag få information om min framtid (högskoleinformation och zåå vidare) sen blire att jobba övertid med redigering.

från och med du

Morgonen började inte så bra men jag kan ändå inte klaga, har varit på så bra humör! Anledningen till den dåliga morgonen var att jag missade bussen.... och ljög för mamma och pappa om att jag inte gjorde det, men jag hade gooda själ! Ville inte att den goda stämningen skulle förstöras, men nu vet ni! för ni brukar ju läsa min blogg. hehe. Men iallafall, ingen skada skedd, blir bara en kvart sen och jag ska vara tv-hallåa(?) och det tar ändå en timme att rigga kamerorna.. sååååå. vi får hoppas at jag har en bra kameradag, värmde up lite med min caaaam.

puss



live the life you love.

Måndagmorgon och här sitter jag, äter ägg och dricker kaffe. Ska snart åka till skolan och känner mig jäkligt opepp på allt. Elin och josefin var här i helgen iallafall, brabrabra! Men helgen är för kort.



pass the throne

Det hela började igår när jag preciiis gått och lagt mig och var på väg att trycka igång tv:n. Men något hindrade mig, ett hulkande ljud från min fyrbente vän följt av en stor kräkpöl... I MIN SÄNG. Och innan jag hinner få ut henne ur rummet så händer det igen på mitt sovrumsgolv. Men det slutar inte där utan fortsätter på morgonen när jag preciiis ska till skolan. Jag sitter och snörar på mig skorna när min fyrbente vän kommer smygande ut i hallen med svansen mellan benen och ger ifrån sig det där hulkande ljudet.. Plask.
Jag snörar upp skorna igen och tar av mig jackan, skolan får vänta. - hemma för vård av sjuk hund.

Nu har jag försökt komma in på skolhemsidan hur länge som helst utan resultat och jag blir galen! Fryser så sjuukt mycket också så ska bädda ner mig ett tag tror jag.


hon är min babe iallafall.


the world belongs to me

Skrev ihop ett halvfärdigt inlägg förut men lämnade det öppet på datan och lisa mer eller mindre förbjöd mig att lägga upp det. Det var tydligen för töntigt, men förstod inte vad hon menade. Vad är det för fel på inledningen "hallå i körsbärsdalen, hur mår ni mina små lejonhjärtan?" tänkte att den inledningen skulle kicka assssss, men tydligen inte.

Fick heller inte skriva att jag varit "fruktansvärt glad" idag, för det uttrycket var också töntigt. (say what?) Men jag ändrar mig då och säger att det har varit en grym dag, hade bara en tre timmars lång lektion som också är tre timmars rolig lektion där vi redigerar vårt tv-program. Vad jag också förbjöds att skriva var att jag åt lunch på stan med mina "bästisar"... men det var ju faktiskt precis vad jag gjorde, men om jag inte får skriva bästisar så skriver jag väl bästa vänner då. Det borde väl funka? Längre än så hade jag inte hunnit i förra inlägget så jag fortsätter nu. Dagen fortsatte lika bra med tacos och nu idol. Och jag är expert på att skriva långt om absolut ingenting. men det får ni leva med..  Eftersom slutet inte är kontrolläst av lisa så hoppas jag helt enkelt på att det är okej.

Den här bloggen får alltid se mina bästa sidor.


LOVE IS ON THE LINE

Måndag men ingen skola men var ändå uppe klockan 5 och satt i bilen kvart i 6.. men vart?
mission complete
Nu är jag hemma iallafall och jag kan höra desperate housewifes skrika efter mig, längtar efter min säng så mycket så jag ska gå och göra den sällskap nu. Mina pyamasbyxor ska bli fulla med ben också. måndagsmys.

Hatar bildlösa inlägg så nu kommer det lite blandat.
JAG 18:



JOSEPHINE 18:



BARNVAKT TILL MELINA:





.

Jag har försökt blogga tre gånger nu men det går inte alls och nu går det ännu mindre.
Jag ville njuta av säsongens sista one tree hill men nu går inte det heller.
bra tack, jo tack bra.


stars

Mina läsare är inte särskilt många men dom senaste dagarna har jag fått bekräftat att dom FAKTISKT finns där trots allt. Även om det var två av mina närmsta vänner, men ändå.. läsare som läsare! Dom sa iallafall åt mig att det var dags att ta tag i det här igen, såå sagt och gjort.

Det har väl hänt en del sen jag sist skrev, och till den delen hör att jag fyllt vuxen, fyllt 18, blivit myndig, mogen och ansvarig... Trodde vem då? Mina 18 fyllda år betyder bara att jag har full frihet till att vara lika oansvarig och barnslig som förut - fast nu ute på krogen. Sounds good to me. Igår drog jag min andra lagliga utgång och den här gången i södertälje istället för stockholm. Vad jag minns så var det roligt och det jag inte minns lider jag inte av såå vi säger att det var en bra kväll. (Nä, så farligt var det inte, me det är kul att leka) Halv 3 kom världens bästa pappa och hämtade mig. Jag åkte hem med en mobil mer än jag kom dit med och josephine gick hem utan.. jag tror hon mådde bra idag (pfft)

nu sitter jag och peppar kaffe i min frida-mugg och nu blir det sällskapsspel med alla fyllekajor som har varit här och ätit mat och druckit vin, och vin och vin... och vin.

RSS 2.0