..

Bra, fin, gosi kväll igår med världens bästa vän curry. Vi kollade på film, spelade airhockey. Kollade på remember me och lovely bones, asbra filmer! Gillar inte han vampyrkillen som är med i twilight men han var asbra i remember me. Idag var vi uppe i stockholm, tänkte att jag skulle hitta nåt till imorgon kanske men näe. Nu har jag iallafall suttit ochk kollat pippi med melina.


Kevin Zegers

Säg bara ja, vill du gifta dig med mig?


living the dream.

Ny dag, nya tag.. Nja, nytt tag isåfall för vänsterhanden gör inte många knop. Skönt att det inte var högerhanden som tog skada. Började morgonen med alice i underlandet med lisa, åsa och mamma. Den var inte så bra som jag förväntat mig men ska väl ge den en till chans så får vi se. Efter det var vi ute med zeera, snackade skit och klagade över våra krogskador. Ikväll blir det sällskapsspel och mys, ingen som orkar med speciellt mycket.. Matkoma i veckor efter julen!

8. min tro

8. Min tro
Tror gör man i kyrkan, hejdå.

Juldagen

Igår var det juldagen, utgångsdagen. Vi skulle ut och fira viktoria, vet inte vad jag ska säga.. Sjuk jävla kväll. När det var kul så hade jag riktigt jävla kul men när det var jävligt... ja då var det fan förjävligt. Bättre än så går det nog inte att beskriva kvällen. Hem kom vi iallafall, tog taxi och drog rakt över en rondell och här sitter jag med en rätt så trasig hand, svullen och blåröd. Och idag är det viktorias födelsedag som firades igår, och trots allt skit så hade vi några golden moments under kvällen.

Idag kom åsa och stannar ett par dagar, kanonfint.





C H R I S T M A S.

Nu är det inte mycket kvar av den här dagen, soom jag njutit. Av allt. Det har varit kanon och melina fick så jäkla mycket saker så man blev yr men det var sjukt kul att se henne. Vi har spelat massa wii och nu kollar vi svensson svensson.

Imorgon blir det kalaskulttt med mina fina, viktoria ska firas och jag längtarrrrrr. Har bara hunnit lägga in en bild från julafton så den blir det. Har på mig pappas fina förkläder som aldrig blir använt, undra varför..


8. Ett ögonblick

8. Ett ögonblick
30 november, 1999.

Det var strömavbrott i hela laxne, det var kväll, det var vinter, det var snö, det var november 1999. Jag, mamma och pontus satt i soffan och sjöng ur en sångbok. Vi hade värmeljus i hela huset - på köksbordet, diskbänken och vardagsrumsbordet för att hålla värmen och för att få ljus. Hannah och Lisa stog i köket och värmde händerna över värmeljusen. Vi sjöng. Sen hör jag ett skrik, ett riktigt jävla lisaskrik var det, fast på riktigt den här gången, inte för att rasmus retade henne eller för att hon inte fick som hon ville.. Nej det var på riktigt nu. Jag sprang ut i hallen, kollade in i köket. Det brann, hon brann. Hela håret. Pappa slog i panik händerna över lågan i hennes hår och fick stopp på det. Lisa var fyra år. Efter det hände allt så snabbt och jag har bara enstaka minnen från och med nu. Jag vet att dom tog ut henne utanför dörren och hällde en 25 liters dunk med iskallt vatten över henne. Sen vet jag att vi satte oss i bilen. Jag minns inte lisa, inte alls, inte hur hon såg ut, ingenting. Men jag vet att hon inte sa någonting, hon grät inte, skrek inte. Det var bara tyst. Och pappa körde så jäkla fort.

Lisa hade bränt upp hela håret, huden. Vad dom egentligen gjorde på sjukhuset och vad som hände vet jag inte riktigt. Jag vet att dom var på astrid lindgrens sjukhus till och från i fyra månader och den första tiden sövdes lisa ner varannan dag, bara fyra år. Jag kommer ihåg en gång när vi var och hälsade på på sjukhuset. Lisa hade som bandage runt hela huvudet och Lisas ansikte var uppsvullet och sårigt. På ena ögat kunde hon inte se alls. Jag kommer ihåg att jag satt med henne på en bänk i sjukhuskorridoren och hon gömde sig bakom mig för att alla kollade. Idag är ärret så jäkla fint, hon har ett på örat och ett på låret där dom tagit hud från för att göra ärret på runt örat mindre synligt.

Vi har så jäkla dåligt med bilder från det här, det enda vi har från är typ sommaren efter. Trots att det gått ett halvår fick hon inte få sol på utan fick gå med en sjal på huvet eller bandage.

Lisa i danmark med bandage.

Med sjal

Bandage

Och här är väl två somrar efter




dan före dopparedan

Undra hur många som kör den rubriken idag, lättare att räkna dom som inte gär det. Det enda ni behöver veta om mig idag är att som den julgalning jag är så är jag ultrasuperglad och kommer vara hela dagen.

OVEEEEEERRRR AND OUUUUUUT.


7. Min bästa vän

Det har ju gått jävligt segt nu så nu tar jag tag i det.
7. Min bästa vän


Under hela min barndom, min uppväxt, enda från 2-årsåldern och fram till nu har jag haft turen att ha världens bästa vän, Elin Sjögren. Den tjejen är den mest genomsnälla människa jag någonsin träffat och jag tvivlar fan på att det är möjligt att jag nånsin kommer göra det heller. Vi har gjort så mycket att jag inte ens kan räkna upp allt och jag tror att vi hade vår golden time under låg och mellanstadiet. Har sååå mycket minnen från den tiden. Det bästa med elin är att även om vi inte träffas ofta så är det aldrig stelt eller tråkigt när vi träffas. Nu umgås vi alltid med lisa och josefin också och så barnsligt, sjukt kalaskul som vi har är det nog inte många 18 åringar som har. Vi har haft en del motgångar också med flyttar, skilsmässa, klassbyten, bråk. Men här är vi nu, bättre än nånsin! Ja fyfan vad jag älskar den tjejen.

I sjuan hamnade jag i 7d, med fyra dansuttjejer som blev mina bästa, mina gnestatjejer, mitt järngäng och tamejtusan min andra halva. Det är svårt att komma på något som dom inte vet om mig, eller något som jag inte gjort med dom. Jag har haft sån tur, sån fruktansvärd tur.. Att träffa dom, att hamna i den klassen, att träffa 4 tjejer som är så jäkla jag, dom är precis som mig. Vi delar så mycket minnen, känslor, tankar, upplevelser, planer. Allt mitt är deras, så känns det och så kommer det alltid att vara.
Caroline Ekstrand, Isabelle Isacsson, Matilda Sundblom & Viktoria Ruocco.











hide her away from the rest of the world.

Jättemysig fjärde advent, fyra dagar kvar till julafton och jag längtar. Alla mina syskon kommer att vara hemma från början till slut och det gör mig megamycket,jätteglad. Nu är det precis som jag vill ha det, precis som det ska vara.


Pulkadagen

Igår kom josefin och elin hit, äntliiigen. Hade kanske saknat dom mer än jag trodde, vi åkte pulka nästan hela dan och det är så barnsligt roligt. Glömmer bort hur kul det är. Vi åker i alla backar som går att hitta. På kvällen åt vi godis, spelade spel, snackade skit och skrattade.. Mest av godis och skrattande tror jag.

Självklart så gör vi en video av dagen, man kan ju inte bryta traditionerna, det är så det är:





fridayfrida

Började min morgon på sämsta sätt genom att missa tåget, missa vår sista tv-sändning i skolan. Men jaja, det kunde ju bara gå uppåt iallafall, något positivt. Resten av dagen var bra, vi körde julklappsspelet på geografin fast med bara godis i paketen. Det var sjukt kul och vår klass var verkligen kaos, alla var helt galna.. Jag vann iallafall en kexchoklad och geléhallon. Efter skolan hade jag ingen lust att åka hem för att skriva psykologiuppsats så jag drog en spontanare på CP med alex, sacke och kevin. toppp.

Imorgon kommer elin och josefin hit och vi tagggggar pulkaaaaa.






torsdag

Goodmorning sunshineeeeees, här har solen fan inte lyst särskilt mycket så den måste ju ha gjort det någon annanstans. Startade morgonen med att skrika av mig på lisa, som skrek av sig på mig, så att pappa skrek av sig på oss. Det där med att skrika ligger nog i generna. Hur som helst slutade skrikandet när lisa gick till bussen och nu ska jag snart  dra mig också. Ska egentligen julhandla med lisa idag men jag vet inte hur det blir, har inte fått något hat-sms än så det kanske blir av, vi får se helt enkelt.

Måste skriva klart min schizofreni-uppsats också, om någon har någon färdig som ligger och skräpar så tar jag den direeeeekt.

triss

Började att köpa en trisslott en gång i veckan för kanske 8 veckor sen? och sen dess har jag köpt vareeende vecka men inte skrapat fram storvinsten än. Är det inte lite snåålt eller? så nu ska jag dra hem lite gratis triss.

http://www.bingohistoria.com http://www.gratisskraplott.se


glad.

Min dag har varit så dålig, så jäkla dålig.
Jag hatar allt idag, ingenting är fint, allt är kallt,
det är halt, jag är trött. Mest av allt så hatar jag SL,
jag hatar att dom har ändrat tågtiderna, jag hatar också länstrafiken
för att dom inte ändrat sina busstider.
Jag hatar Laxne, jag hatar min mage, men ändå.. mest av allt hatar jag verkligen SL.
Glöm inte det, åt helvete med SL.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

>>

Dagen har inte varit min bästa men den har haft sin stunder den också. Jag har fått min första julklapp vilket inte var alltför tokigt, elin springer till sitt skåp och säger att jag ska få en för tidig julklapp och kommer med en påse daim-oboy. Cred till den tjejen! Så jäkla klockrent att jag precis fått tillbaka mitt oboyberoende. Det första jag gjorde när jag kom hem var att blanda ett glas, slurrrrrrp. Nu sitter jag och dricker kaffe och helt och hållet ordbajsar ner ett worddokument med information om schizofreni, det går faktiskt riktigt bra så jag ska inte sitta här och tappa glödeeeeeeeeeen. GO GO GO!

Ikväll kommer nästa punkt upp - min bästa vän. ses dååå.



lucia

Gick upp tidigare idag för att hinna säga hejdå till värls finaste tomte som har luciatåg på dagis idag, nu blev det lite stressigt så jag ska springa iväg till bussen och sen kolla på skolans lucior. :)


i am the king of the world.

Tredje advent idag, helt sinnes.. Känns som att det ska vara minst två veckor kvar i skolan. Men det känns jääkligt bra, jullov är vad man behöver jappjapp. Idag har jag åkt pulka med melina, lisa, hannah och victor. Vi gjorde pepparkakshuset idag också.. Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på titanic, har längtat efter den hela dagen. mysssss.



luciarock

Hemma från nykvarn nu, trist att man inte riktigt fick det man kom dit för pga dom som arrangerade hela grejen.. Menmen, bra sällskap iallafall. och bra pappa som skjutsade och hämtade, ska bli så skönt att sova hemma, känns att behovet av sömn är rätt starkt.

Längtar tills måndag, då är det luciatåg. Dom är alltid så jäkla duktigaaa.








6. Min dag

Tänkte göra nästa punkt som var min dag, men eftersom att jag nästan berättat allt om vad jag gjort idag så tänkte jag berätta om igår istället mer ordentligt.

Jag hade skola som vanligt på dagen först. Fick glatt besked om mitt geografiprov som jag klarade vilket jag och många andra inte trodde att vi skulle. På lunchen krigade vi med några teknikare som inte kunde bete sig, thilda ledde truppen och jag tror att vi vann. Efter religionen tog jag 3 tåget hem till matilda. Vi målade naglarna, satt vid datan, åt chokladkalender, åt mat och sen mötte vi viktoria en snabbis innan vi åkte till nyköping. När vi kom till nyköping började vi fixa oss direkt, sen kom ludvig och vi kollade på idol, drack lite öl och satt vid datan. Mitt partyhumör fanns just då inte alls men det ordnade upp sig och vi gick vidare till matildas två tvillingkompisar. Mycket öl och mer chips. Sen gick vi till Tellus som var rätt folktomt men vi slapp kö iallafall. Det kom mer folk och jag hade en bra kväll med gamla, nya och halvnya vänner. Vid två typ drog vi oss ur och gick hem till ludvig istället, vi skulle laga mat men alla la sig i soffan och jag gosade med världens underbaraste katt från början till slut. Sen gick vi hem och sov direkt.

"Den som ramlar av bjuder på tåårta"

-

Blev en sen kväll och tidig morgon, med fyra timmars sömn tog jag och matilda bussen hem från nyköping vid 7. Bra och värd kväll igår iallafall. Idag har jag tagit igen lite missad sömn, hjälpt till lite med julbak och lekt med melina. Vet inte vad det är med mig och planering. Jag måste planera för annars får jag panik, men jag får panik av att planera också, och jag följer ändå aldrig planeringen. Sluta att planera kanske? Vi skulle ha åkt till eskilstuna idag men så blev det inte.

Ikväll ska jag nooog till nykvarn och lyssna på metal och headbanga mig yr & illamående... eller? nej jag står nog och klappar händerna och vinkar åt andré istället.









if you do me right.

Planering var prio ett för den här helgen, det har ändrats fram och tillbaka men nu tror jag att alla pusselbitar är på plats. Har haft en jättelugn morgon, gått runt i pyamas mest hela tiden och druckit kaffe. Tänkte ta skinnjackan idag men pappa sa att det skulle bli 17- och blåst, vinterjackan känns som ett bättre alternativ. Ikväll blir det nyköping iallafall, matilda är bra på att övertala och jag är lättövertalad så det var inte så svårt.

Nu: skola.



Det är titeln jag vill åt.

Sitter och försöker planera helgen, krogen imorgon eller inte? Så dyker september upp med mikrofonkåt i hörlurarna.. försöker hon säga mig nåt elleeerrrrr?


.

Vart är alla fina nyårsklänningar? eeeeeeekooooooo.

Blev inte sunes jul, blev harry potter istället. Pausade lite för att skrapa trisslotten för den här veckan, vann 25 spänn. Bättre än inget, vann ju tillbaka pengarna iallafall. Har faktiskt vunnit rätt ofta, fast bara 50 kronor som mest. Men som sagt, bättre än inget, och ni kan ju reklamen - PLÖTSLIGT HÄNDER DET! hoppet är det sista som överger en.

Har ont i magen också.. Har ätit fyra lussebullar, en pepparkaka, en näve nonstop, ett mariekex och coca cola. Kände mig lite ledsen så behövde sällskap till filmen ju. Nu kallar harry potter och halvblodsprinsen på mig...

DAGENS TIPS:

Tänk efter både en och två gånger innan ni badar i klämmingen,
man vet aldrig vilka fiskar som simmar där.

hahahaha, skrattar fortfarande.

Jag har väl ingenting i mina strumpor.. bara tår och sånt..

Så jäkla ovärd dag - 2.5 timmars jesus christ superstar och en massa snack om kristendomen. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, gossip girl tog slut igår så jag har inget liv längre. Vill att min lillesyster ska vara hemma men den saten är hos sin pojke. Nu ska jag gå och lägga mig i hennes säng och kolla sunes jul.

Min favorit, från 3.33 till 5.17. annars bara älskar jag håkan.

Håkan - Här har du sofie!
Sune - Den hette ju Sigurd nyss!
Håkan - Ja men det är hans fru..

5. Vad är kärlek?

5. Vad är kärlek?
Soma say love is a river, some say love is a silly song, some say love is all around us,
it lifts us up where we belong, some say love is hearing laughter in the rain.
But on the upper east side, we all know love is pain.
Gossip girl

Och det är väl lite så jag ser på det när det gäller förhållandekärleken. Gulligull with all due respect, men ändå, jag ser mer problem. Och jag vet, jag hade säkert sagt annorlunda om jag upplevt det men förhållandegrejen känns helt enkelt för komplicerad. När jag kommer dit, då äre uncomplicate it som gäller. Så svårt kan det inte vara.

Kärlek för mig är glädje. Jag skulle kunna säga att kärlek för mig är familj och vänner, för det är det självklart. Men hur vet jag det? För att dom ger mig så mycket glädje, såså mycket. Utan dom skulle ingenting jag gör vara roligt, det skulle inte finnas någon mening med något alls. Så för mig är kärlek och glädje lite samma sak, även om man kan vara glad utan kärlek så är det svårt att känna kärlek utan glädje. Nu blev det krångligt men jag hoppas att ni förstår hur jag menar för bättre än så kan jag inte förklara.



4. Detta åt jag idag:

Kaffe, kokosbollar, mjölk, pommes, korv, vatten.

Annars dåååå. Studeidag, vaknade 12. Blev förvånad, sover aldrig bort så mycket av dagen. Men det gjorde inte så mycket för jag har inte gjort något alls, städat rummet och varit ute med zeera. Nu ska jag duscha, sen vet jag inte vad. Vill kolla Gossip girl men ändå inte, jag är på sista skivan och vill verkligen inte att det ska ta slut så jag försöker dra ut pååå't. buhu.

Fuck dig och dina pengar, Svenne. Vi är ej till salu.

Bra helg med lagom mycket av det mesta förutom liite för mycket snor i näsan, myyyyyys. Helgen blev nästintill som planerad med utgång och barnvakt bara det att det bytte dagar mot vad planeringen sa. Fredagen åkte jag till nyköping och gick ut på tellus med matilda&matilda, var toppen! Lördagen var jag hemma med melina och kollade pippi och emil... eller mimi på melina-språk.

Idag har jag varit iväg till eskilstuna och lämnat hem henne och nu har vi precis adventsfikat, nu ska jag fixa med min önskelista.









3. Min föräldrar

3. Mina föräldrar

Jag kallar aldrig mina föräldrar för något annat än just mamma & pappa, det skulle kännas fel att kalla dom för Micke och Lotta. Vilka är det liksom? Men det är vad dom heter iallafall, Mikael och Liselotte. Jag har hur mycket som helst att tacka dom för - t.ex alla mina fina syskon och en gryym uppväxt. För det har dom sett till att jag haft, både med kärlek och vad jag gjort och haft tillgång till under mitt liv. De har gett mig traditioner som jag är säker på att jag aldrig kommer att släppa och mycket av min egen uppfostran kommer jag att bära med mig när jag sen får egna barn.

Även om dom (såklart) retar gallfeber på mig ibland, precis som föräldrar ska göra, så väger det inte alls lika tugnt som allt bra de gör för mig. Sen ska jag väl tacka för deras tålamod med mig i dessa pms-tider... fast det är väl också något som föräldrar ska göra, det kommer liksom med på köpet när man får en dotter.
(Ännu bättre skulle jag nog gilla dom om vi flyttade... heheheh. puss)



Jag vill känna mer, Se mer än jag ser.

Är så rastlös, så så så rastlös. Sitter och lyssnar på daniel adams-ray, dricker kaffe & äter lussebullar. Visst är det helt okej men jag vaknade ju alldeles för tidigt så nu kommer dagen kännas jäääättelång. What to do?

Favoriter:
Lilla lady, Förlåt att jag aldrig sagt förlåt, Gryningspyromanen, Svart.


D E C E M B E R.

Första december idag, inte långt kvar nu. Och med 19 minusgrader är jag glad att jag knappt behövde gå utanför dörren idag. Det första jag gjorde när jag vaknade var att öppna chokladkalender, sååklart. Men jag fick ångest när jag kom på att jag glömde att kolla var det var på chokladen, det gör man ju alltid. Menmen, sockersuget tog väl övertaget.

Igår var jag iväg och lämnade min julklappskalender till Melina som jag fixat med, kanooon. Glömde förresten julkalendern på tv:n idag, eheh. nån som sååg?



2. Min första kärlek

Första kärleken är alltid småbarnskärleken, fasen vad fin den var, erkänn? så lätt.
Min småbarnskärlek var nog alltid samma, även om jag var tillsammans med andra. Men nästan under sex års tid var jag för det mesta tillsammans med marcus. Den tiden var galet kul. Jag var tillsammans med marcus men en annan tjej i klassen var också kär i honom så under hela låg och mellanstadiet hatade vi varandra för precis allting, och antagligen av just den anledningen att vi var kära i samma kille. Kom ihåg hur galen jag blev när vi skulle spela teater med klassen, när den tjejen fick spela askungen och marcus var prinsen.... och jag var en av dom elaka systrarna.... kul. Vi var iallafall bra på att skicka kärleksbrev och lämna hemliga meddelanden i bänken, det är jag glad för idag, rolig läsning kallas det.

Från trean och uppåt blev man väl lite modigare och träffades någon gång ibland, ibland. Vet att jag var med på nån hockeymatch, vi planerade halloweenfest, pingisturnering med våra föräldrar och hade "parmiddagar". Ibland var det med min bästa kompis elin och hennes kille, eller så kunde det vara med min lillebror och hans lillesyster som också var tillsammans. Tror att det var med dom vi såg hip hip hora på bio? Kommer ihåg en gång när vi var hemma hos dom och deras pappa lagade små pizzor som jag tyckte vad asgoda kommer jag ihåg.

En annan gång skulle jag ge en ros till marcus på alla hjärtans dag, och jag ville åka hem till honom och göra det. Så det gjorde jag, hans pappa öppnade och jag blev jättegenerad. Kommer ihåg hur han flinade och sa att marcus inte var hemma, så jag fick ge rosen till honom och sen sprang jag till bilen.

Jag kommer bara på mer och mer grejer när jag sitter här men nu får det räcka, det blev redan för långt. Men ja, svårt och komplicerat är ju inte något man kan kalla kärleken på den tiden. Otrohet var ju liksom när man dansade med någon annan på fredagsdiscot.











RSS 2.0