I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night

NU KÖR VI!


red nails

ALOHA!

nu sitter jag hemma och väntar på att slänga in pizza i ugnen, sen blire myskväll med bror&syster, mamma och pappa är på kalas så här får man klara sig bäst man vill. & imorgon är det halloween och det ska bli riktigt kul, faktiskt.. till slut! Först blire tjejmiddag hemma hos jennie innan vi drar vidare till det stora. Längtar mest efter att se hur alla klätt ut sig, kommer bli gryyymt det där!

Så efter maten ska jag testa mina egna kläder inför imorgon, wallaaa.. har såklart testat förut men måste ju testa igen, för att se att allting är på plats. hihihi

Igår blev det en kväll i gnesta iallafall.. det blev mammas pojkar, inlåst, skräckfilm och för mycket godis. (Y)


Glömde några bilder från klassfesten....

Jag är singel, kom igen då.....


bring it on

Igår vare klassfest och vi gick all in, limbo, singstar och hela köret. Var nästan som att vara 10 år igen, om man bortser från alkohol och ölspel. Det var en kanonkulkväll iallafall och sen kom pappa och hämtade mig, vi skjutsade hem kicki och sen raka vägen hem på efterfest... eller? ;)





Idag mår jag väl som jag förtjänar, men det var det värt.. Lite småseg så har legat och kollat på pelle svanslös hela dagen. Sen har jag varit och införskaffat mig en ben&jerryy glass som ska ätas till antingen greys anatomy eller till pelle svanslös.. kan inte bestämma mig... (det är jag och pelle alltså, grrrrrr)


now in the morning i sleep alone



När man får sova länge så är det inte lika roligt längre, varför ska det vara så mycket lättare att somna om när man vet att man måste till skolan? Nu när jag inte har några måsten, inga tider att passa, då ska jag vakna vid 8 utan att kunna somna om.. typiskt.

Igår umgicks jag med lillebror, vi kollade på american pie och åt glass. Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, antadligen ingenting och det är för jävla skönt. Tråkigt tänker vissa, vilket jag också skulle gjort förut. Var nästan aldrig hemma och bara gjorde ingenting, kunde inte sitta hemma på helger och lov. Men nu känns det som att det är allt jag gör... okej, det där lät väldigt tråkigt. Men det jag vill komma fram till är att nu tycker jag bara att det är riktigt skönt att vara hemma en helg eller två. 

Imorgon blir det iallafall lite klasskalas vilket ska bli kul, bara inte alla bangar..


long live the king

Godmorgon!

Trodde att jag gick upp halv 10 idag, men nejnej.. Nu är det vintertid som gäller så halv nio var jag uppe och hoppade. Lisa och jag städade hela nedervåningen, vilka pinglor till döttrar! Nu sitter jag och lyssnar på disneylåtar och myser i pyamas.


so tell me why can't this be love

tjenamorssss

Drog mig upp ur matildas föräldrars gaalet underbara säng imorse vid 8, det var tufft.. (och nej, mitt sovällskap var inte matildas föräldrar utan det var matilda själv, caroline & isabelle) Höstlovet invigdes med lite bruudkäk och tända ljus och sen degades det framför idol, cirkus möller och kalle blomkvist. Natten gästades av vår härliga humor, kanon! 

Ikväll blir det FF in tha hooouse, mamma & pappa ska på kalas så jag tänker röja sönder stället med rasmus & lisa. Förresten så är det exakt två månader kvar till jesus födelsedag, hallelujah! 


Natthumor i sin renaste form.
 


it's a never ending story

Mina onsdagar lyser verkligen upp veckan, är ledig nästan hela tiden, hur skönt är inte det? Idag har jag varit med mamma i strängnäs och handlat och nu ska jag snart dra på en rulle och ta 40 minuter på springbandet. Plugg är jag också befriad ifrån, skönt att känna av vad fritid är för något... (även om jag inte gör så mycket av den) 

Jag har aldrig tyckt om bubbelvatten, typ som loka. Spelar ingen roll om det är smaksatt eller inte, har aldrig tyckt om det hursom.. Idag när mamma och jag skulle ut från affären så var colan slut i kylboxen, men tur var det - för mamma valde världens godaste loka! Ett tips till alla bubbelvattenshatare, den här är gooood!

Geisha är också gott.. hihi


Samhällskunskap

Nu är det grupparbete med Mickeeeeyyy, vi ska arbeta med Hiv, Aids, Malaria och andra sjukdomar.
Sen ska jag bara framkalla lite bilder innan hemgång.
cam har våra cooola datorer också, så här får ni en bild tagen för en minut sen.. tummen upp för det!


WE HAD IT TO THE LIMIT

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I've had it to the limit; I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking
____________

Nu har jag suttit här och försökt skriva något vettigt i snart 10 minuter, men ingenting är vettigt idag för jag är bara så trött på allt så det är ungefär det jag vill skriva. Och om min käre mor ochj far undrar så är jag inte inne i någon djup, fet depression som jag inte kan ta mig ur.. nejnej, jag är bara tonåring. 

 


We can't find a need to stay


 
Godmorgon!

Har nyss ätit frukost med lillis, tummen upp för grädde i oboyen! Ska snart springa och göra mig i ordning för att åka till eskilstuna med mamma och de andra tjejerna, kalasbra. Idag är det söndag och för första gången på jag vet inte när så har jag ingen söndagsångest över att det är måndag imorgon. Jag tror att tanken av att det är sista veckan innan lovet håller söndagsångesten borta.

Idag fyller min stoooooorebror år! Grattis Yoel!


playing with fire

Sådärja, nu är jag hemma på landet igen. Mysig kväll igår med caroline, isabelle & viktoria. Vi kollade på idol, åt popcorn och drack te, perfect combination! Efter idol och en halv skräckfilm fick vi skjuts hem, jag & caroline la oss i sängen och satte igång hundricket. Slocknade gjorde vi båda två, även om jag tror att jag gjorde det först..

Ska snart leka fotograf med en hemlånad analog kamera från skolan. Nu ska vi se om Melina har någon framtid som modell.. hehe



 


Sista lektionen nu

Sitter och är inne på slutspurten av den här skolveckan. Som grädde på moset så är det spanska som ligger sist på fredagar, det är underbart!... Tycker jag och thilda iallafall. Hehe. Ska hem till caroline efter skolan och ikväll lär det bli fredagsmys framför idol med dom andra tjejerna, kalasbra! Nu ska jag återgå till att försöka höra vad den ryske spanskläraren säger.

when the morning comes

NU ÄR DET FREDAG!

Galet sköönt, och ännu skönare att börja fredagen med sovmorgon.. yummie! Har myst lite med Melina på morgonen och nu sitter jag här och är blöt i skallen, måste gå och fixa burret.


Jag orkade liksom inte anstränga mig för att få till en seriös bild.


ALVA ÄR HÄR

Vi sitter och kollar på Bert..
Alva: Bert är kär, det har jag också varit.. eller jag är fortfarander.
Jag: Vem är du kär i då?
Alva: Rasmus i tvåan..
Jag: Har du berättat för honom att du är kär i honom då?
Alva: Jag tror att han har märkt det..
Jag: Varför det?
Hon: Jag jagar honom varje rast...


they tell her that she's uncool

Det blir ingen längre uppsats skriven nu, ska snart gå och lägga mig och kolla på greys anatomy med Lisa... (om hon lyckas hålla sig vaken) Idag var vi på studiebesök på länstidningen, sen lunch på nancys med josephine och kicki och sen lite snabbt jobb i skolan innan hemgång. Hemma möttes jag av storesyster och en Melina som blev minst lika glad över att se mig som jag blev över att se henne.

Dags för min skönhetssömn vänner.


moving mountains

Kemiprovet idag gick som förväntat inte så bra, men ett godkänt hoppas vi på att jag lyckades trycka dit. Nu ska jag ta och springa lite för att sen med gott samvete kunna trycka i mig en av dom här söta muffinsen som min lillesyster har bakat (.... som jag hoppas på att få smaka även om jag inte förtjänar det efter morgonens humör som råkade gå ut över henne) alla har sina mindre bra dagar och jag vet att jag ibland kan ha allt för många, sorriiii...




Look what you've done



Sådärja, då var första dagen av veckan avklarat. Var väl inte alls för ansträngande men min dag har varit botten från början till slut.. än så länge. Började med att jag försov mig för att sedan kladda ner allt smink med tandkräm, efter det gick allt bra och hoppet om en bra dag fanns fortfarande. Sen gick allt neråt av många olika anledningar.. Menmen, lite svinn får man räkna med eller vad säger man?

Nu blir det till att ruska om hjärnan så länge jag orkar och få den att fatta att den ska kunna allt om valenselektroner, lika löser lika, neutroner, protoner, jonföreningar
och allt vad det nu är.  


It's cold out here

... Är det bara här in the mittle of nowhere som det är så satans kallt? 

Idag har det varit en sån där perfekt söndag, tog tag i pluggandet på morgonen så jag slapp känna mig totalt misslyckad som människa. Sen gick jag och Lisa ut med den lille, gick och tänkte på hur mysig hösten är men sen kom haglet och påminde mig om varför jag tycker så mycket bättre om sommaren än om hösten. Åkte till Mariefred och köpte pizza också, Yummmiiie! Nu har jag precis dragit mig ner från sängen där jag legat och grinat framför One Tree Hill (Sa jag grinat.. ehm.. jag menade... ehehehe) 

Idag ska Lisa och jag bryta vårat... vad är det? 4 veckors tittande av Pelle Svanslös?
Vi ska kolla på..........
GISSA FILMEN DÅÅÅ?!?!?!

stand up

Godmorgon mina vänner, nu är vi ännu en dag närmare döden! (uppmuntrande, i know) 

Det blev en heel lång hemmahelg, ibland blir saker inte riktigt som planerat. Men gick ju fint ändå, får förhoppningsvis en piggare frida. Sitter här och gluttar lite grann på den lille gossen med bysse, mysse, häst och griseknoe... snackar såklart om emil i lönneberga! Jag har verkligen en stor kärlek för barnfilmer, är det verkligen sant att jag fyller 18 nästa år?!? Tror att det ska vara 8, ettan har nog hamnat fel.. 

Såhär ska det nog se ut....


  


LAXNESKOGEN




I LET IT ALL OUT

Sitter här och snorar ner tillvaron en aning, det här är helt enkelt inte min helg..
Det här var ju inte planerat, vill vara på topp och hitta på massa skoj, men det blir nog inget av med det. Blir till att ligga hemma ikväll också, ladda upp med lite gosaker som gör magen glad och ett gäng med bra filmer som fördriver min tid. Funderar på att fixa till något nyttigt ikväll eftersom att jag tryckte i mig alldeles för mycket av det gooooda igår. Nej, ikväll lyssnar vi till "FRUKT ÄR GOTT" (host bullshit) 

Igår var det LAN!.... verkligen min stil att sitta och spela counter strike i 24 timmar (hehe). Nej, jag erbjöd mitt goda sällskap i någon timme för att spela rock band, det var däremot min grej kan jag lova er. Jag var kung på trummorna! Annars spenderades kvällen mest med lisa och sandra, sen gick vi och la oss och kollade på... pelle svanslös! Nu har lisa och jag kollat på den varje kväll i ungefär... alldeles för länge iallafall.

Ska dra en promenix med den lille hårbollen på fyra ben nu.


nu är det onsdagsmyys om det så är det sista jag gör

Sitter hemma och har gjort hela dagen, ruskigt skönt! Det här med schemaavbrytande onsdagar är ju rätt najs. Har pluggat lite engelska idag och känner att det får räcka, vilar upp mig istället för att orka ta tag i resten en annan dag. Tog mig ork till att springa 40 minuter på springbandet också medan jag kollade på noll tolerans, HIGH FIVE! Nu sitter jag här och som från ingenstans kände jag mig som jag känner mig när jag har feber, så jag kollade temperaturen uti kroppen och titta där, 0.5 graders höjning från min normala temp. Ingen katastrof, räknas som "gränsfall till feber" enligt mammas feberskala. Vi får väl se vad det leder till..

Måste slänga upp två videos, såhär ska det låta thilda!

(Börjar på 0.32)
 

(Hittade ingen video på de riktiga vildvittrorna men ja... han är ju bra.. eller va? öhm... ja...)

 

godmorgon (blogg)världen

Har precis käkat frukost och rasmus är alltid så smart, blir ju nästan stolt. 
jag: "varje månad som börjar med en söndag har en fredag den trettonde"
rasmus vänder ut och in på ögonen och tänker så det knakar och säger: "ofta fredag den trettonde är en söndag"

Jag är så dålig på att blogga nu, orkar inte anstränga mig. Men var på bio igår iallafall, flickan som lekte med elden.. och om du inte sett den så gör det.. hejjpa


birthdaykid

Idag fyller pontus 19 år, har nyss smällt i mig 3 tårtbitar och känner mig minst 10 kilo tyngre.
Nu ska vi snart till Södertälje & grabbarna ska köra gokart.. Sen Nu ska jag hinna knåpa ihop min labbrapport också, vet inte hur det ska hinnas, menmen.. får inte missa one tree hill ikväll heller!

Up, up and away..





wake me up

Bloggpaus.. igen...

Men jag skrev faktiskt ett inlägg i onsdags eller nåt, men hann aldrig publicera det för pappa skulle koppla om internet och sen pajade han allt ihop, så vi har inte haft något internet hemma. Men nu ligger jag i carolines säng och har precis vaknat, caroline har åkt till stockholm och nu ska jag upp och äta frukost med crille.

idag blire firande av massa födelsedagar, mammas, rasmus, pontus & yoels. Så det är fullt hus där hemma..
Morssssninggggggg

RSS 2.0