FINEST

Tänkte testa blogga på finest ett tag, så får vi se hur det går och känns.
Kanske kommer tillbaka, kanske inte. Häng med dit iallafall och kollla leeeegeeeet.

http://finest.se/fridelinenKÖRSLAGET

Okej, där gick gränsen.. Det är illa nog att jag sitter och kollar på körslaget, men när jag börjar ha åsikter om det - Då går det faktiskt för långt. Sitter här som en bitter 65 plusare och klagar på inlevelsen i körslaget. INTE okej frida!

IGÅR
Vi fredagsmyste galet hos viktoria.


I'M WITH YOU IN BERLIN.

Jag är ruskigt taggad för onsdag och har fått hålla mig HÅRT i skinnet för att inte ringa upp en vän och fråga om vi ska gå ut idag. Idag är det pluggdag, bestämt sedan länge och det går sjukt bra! Har skrivit en hel sida om Somalias inbördeskrig, mer intressant kan det ju inte bli!!!!!!!! (ironisk, ja) Ska fortsätta nu. Sen tar jag tag i nästa grej. Vin, musik och plugg seems like a good combo after all. Senare blir det godis också. Ska man plugga så kan man väl göra det med stil, go frida go!


MÅL:
PLUGGFRI TILLS ONSDAG!

tääävling

täääääävlingen.

missing you

Sitter hemma, väntar på maaat och sen ska jag till gnesta och fredagsmysa med brudarna. Förresten! Kolla mitt blåmärke på handen. Alltså det är så jävla äckligt, min hand är skitful, får fan komplex när jag tittar på skiten. Det där blåmärket är liksom sen 25 december när jag drog en rejäl jävla vurpa på krogen.. Helt sjukt, ska det aldrig försvinna eller? Och jag kan fortfarande ha ont i den om jag trycker hårt. Undra vad som hände med den egentligen...RSS 2.0