kräftskiva

Orkar inte skriva så mycket om kvällen, den var bra till en början, sög nånstans där i mitten och blev bättre framåt slutet när jag, matilda och caroline tog in det tomma dansgolvet, greeeaat! Men tackar adam iallafall för en sammanfattat bra kväll. Slutsummerat av kvällen är att jag har gnestas finaste vänner, världens bästa.



we're going down , down..

Sitter och partar loss med syskonen och lilla Melina, Mora Träsk dunkar på högsta volym.
Ska snart ner och duscha och göra mig i ordning, sen kommer Yoel och Elina.. Runt 4 tiden åker jag ner till Gnesta och träffar caroline, matilda, isabelle & viktoria. Ska bli riktigt kul att träffa dom eftersom att det känns som att vi nästan aldrig träffas längre, vilket säkert inte stämmer.. Men när man brukar träffas typ varje dag i två månader så blir varannan helg ganska lite. På kvällen drar vi iallafall ut till Adam på kräftskiva vilket kommer bli toppen med tanke på hur kul det var förra året.

Nu ska jag kila, men innan det tänkte jag bjuda på en gammal bild från en bildmapp jag helst vill glömma, bilderna där är hemska och här är nog den enda ni någonsin får se av den mappen. Nu ska jag springa och duscha innan jag hinner ångra den här bilden.


someone, somewhere

Som den sjuka lilla flicka jag varit idag har jag mest legat i sängen och kollat one tree hill, och även om det är riktigt bra så blir man lätt rastlös av att vara sängliggandes hela dagen.. Så nu går jag på piller och har precis gjort klart mitt sista mattehäfte. Imorgon ska jag upp till skolan för att hämta ett häfte sen åker jag hem och frisknar till. På lördag ska jag ju faktiskt fira 17 år med familjen och sen bort på kräftskiva, det vill man ju inte missa.

Förutom One Tree hill har min dag bestått av gosandes med Melina, den lilla tjejen får mig att piggna till trots allt. Är hon glad, ja då blir jag glad. Nu ska jag lägga mig i sängen med one tree hill... Psycho Derek kommer tillbaka lagom till balen, yummie!


38.1

Tempen visar 38.1, back to bed.


goodnight

Sådärja, inte det minsta pigg, inte det minsta piggare.. Sova kunde jag inte heller förut, toppen frida.
Så vad drar vi för slutsats av det här - en trött frida i skolan imorgon, eftersom att jag inte kan sova bra på nätterna längre. Vet inte vad som pågår i min skalle, alltid så himla galna drömmar som får mig att sova dåligt.. Inga mardrömmar, bara massamassa drömmande konstant hela natten, om helt konstiga grejer.

Men ett försök måste man ju ge det, så kom igen nu john blund.. jag vill ha besök av dig inatt....
HAHAH, det där låter ju fel. men jaja.




sometimes it feels..



1. LÄRARNAS ÖVERRASKNING
Nu har det här med optimalonsdagar börjat på skolan, vilket är något man kan kalla för en temadag.
Det här var vår första optimalonsdag och med tanke på vad våra lärare brukar hitta på så var förväntingarna på dagen inte höga.. MEN, för en gångs skull överraskade de oss faktiskt och bjöd oss på bio, & filmen var skitkul så vi hurrar för det.. och som jag sa, bio är nog det bästa vi kan hoppas på från våra fantasifulla lärare.

2. Kort och gott - JAG HAR FÅTT MIN LÖÖÖÖÖÖN!
 



1. DAGENS DISS OCH "RESTEN-AV-LIVET-DISSEN" GÅR TILL SL!
Det strular alltid med tågen.. signalfel, elfel blablabla.
Och inte kan dom fixa en ersättningsbuss i tid heller,
HUR SVÅRT KAN DET VARA? shape up SL.

2. BÖRJAR BLI SJUK
Hade lite småfeber imorse när jag vaknade men gick till skolan iallafall, sen har jag varit trött hela dagen och haft ont i huvudet.. Efter ett tag kom min kompis mr.alvedon och hjälpte mig, det blev genast mycket bättre. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på One tree hill eller Män som hatar kvinnor.. KAN INTE BESTÄMMA MIG.. Lisbet Salander är ju sååå cooool.

that's a keeper



Tänk om man kunde få se ut som Brooke Davis...
eller nähä, one tree hill är inte på riktigt, Sophia Bush menar jag.
Eller tänk om man iallafall kunde få lika snygga killar som Brooke...
Nähä, fortfarande inte på riktigt.. aja.
Vem är snyggast? - Felix, Chase eller Lucas?

Idag var det skola igen, jag har tur jag som har så fina klasskamrater, allt blir så mycket roligare då. Schemat var inte lika hemskt när jag fick med eget schema, det var helt okej ändå. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla one tree hill.

rest in peace på mina sexton år, imorgon föds en sjuttonåring.

(jaaag saaknaar miina tjejeeeeeeeeeer)

VIDEOBLOGG



hahahaha, enjoy it! Lisa fick sitta med mig när jag videobloggade, mums!

hello sunshine

Vaknade precis och har drömt heeelkonstigt inatt, har börjat drömma jättemycket och alltid lika konstigt. Det här blir inte lätt att förklara men jag ska försöka. Den första drömmen gick ut på att jag och en hel del andra människor stod och kollade på en storbilds TV, där visades en video på barn runt 4 år som låg i jorden medan maskar kröp på deras huvuden.. Låter kanske lite pervo, men barnen hade kläder på sig så det var helt oskyldigt men väldigt konstigt.
Det visade sig iallafall att man hade kunnat tämja maskarna så de gjorde "trick"...

Sen drömde jag att jag hade rymt hemifrån och av utseéndet och kläderna att döma hade jag nog levt på gatan ett bra tag. Sen blev jag iallafall påtvingad ett jobb där fler av mina klasskamrater också arbetade. Arbetsgivaren var en tyrann och arbetena man skulle utföra var hemska.. Vi kan jämföra det med ett koncentrationsläger, fast istället för att gasas ihjäl när arbetena var gjorda så gasades vi ihjäl lååångsamt medan vi gjorde dessa hemskahemska arbeten.
Thilda, Kicki, Elin Skoglund & André borde också lida med mig, för ni fick också utstå detta.

                                                                          INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR?!?!?!?!?!

Nu ska jag iallafall gå och äta frukost för min mage har ett eget liv och skriker och gapar..
 Idag ska jag nog övningsköra med pappa om jag får som jag vill.

if this is it

kom hem från 24 timmar på havet för några timmar sedan, det var grymt roligt och vill tacka min mamma, min lillesyster, min storesyster och min åsa för allting. Firade som sagt lisas fjortonårsdag ute på det blå och det var ett fettt födelsedagsparty med typ 20 000 speciellt inbjudna av hennes 100 000 vänner. Birka Paradise erbjöd sig för några månader sen att anordna hennes födelsedagsfirande så vi fick allting gratis och ALLA amerikanska kändisar var där. 

FEETTT!....... nejmen det blev iallafall god mat, dricka, en hel del dansandes, lite mer dansandes, skrattandes, sjungandes och det var ett slitet gäng som runt fyra tiden drog sig mot hyttarna för några timmars skönhetssömn. När klockan ringde och det var dags för frukost var det 5 mindre partyglada brudar som tog sig till frukostbuffén. Kvällen igår var iallafall väldigt lyckad så nu slänger jag upp bilder och det är bara att klicka er vidare om ni känner att ni vill ta en närmre titt.



happy birthday

Idag fyller min bästa lillis år, hon är i skolan nu men kommer snart hem för att hinna med till kryssningen.
Idag var jag ledig men fick ändå gå upp en snabbis vid sex för att hinna fira lisa innan hon skulle iväg. Hon fick en kamera som jag gärna kan ta eftersom min är brooken. Använder lisas kamera ikväll så jag kommer ha massa roliga bilder sen. 

Nu är det stressigt med allt, men jag bjuder på en gammal frida&lisa bild från när Lisa var blond.

 

BREAK ME DOWN, PLEASE

Idag var det  som gällde. Vi fick se vårat schema, det var jätte ,
men jag är  ändå för imorgon ska vi åka  till .
Efter skolan gick jag till    och åt med caroline & jonas.
När jag kom  idag så  jag i sjön med lisa och pontus, sen de jag med pappa. När vi satt i en så blev pappa lite , men det gick  ändå.
När vi kom hem åt vi , det smakade . Nu ska jag snart äta födelsedags för att Lisa fyller  imorgon. Pappa och jag köpte  tårta..
Den ser ut ungefär såhär ------>


Sen ska jag gå och lägga mig och kolla på  säsong ..
HEJDÅÅÅ BLOGGEN!


I know the way that I want it to be,

Hemma igen efter en helg på olika ställen. Slutade jobbet i fredags och Anna-Greta började gråta för att jag skulle sluta, önskade mig lycka till me körkortet & skolan, sen var det tack och hej. snuffig tant, hoppas någon liten flicka eller pojke har lyckan att ha henne som mormor. Jag drog iallafall upp till södertälje, åkte till yoels lägenhet och kollade lite one tree hill och fixade inför kvällen. Sen bar det av till Nykvarn och vidare till någon krille, det var väl kul ibland, not great but good.



På lördagen åkte jag tillbaka till yoels lägenhet, la mig framför tv:n med en tallrik jordgubbskräm och älskade livet. Sen tog jag tåget mot stockholm, mötte upp mina fina vänner matilda & caroline. Vi åkte upp till the voice och vände, ingen höjdare. Så vi fortsatte hem till de andra vännerna och sen till karl på kräftskiva. Det var helt okej men caroline och jag bestämde oss för att gå hem och rosta mackor, lägga sig i soffan och kolla på disturbia. Men planerna ändrades när tommy ringde och frågade om vi ville följa med till södertälje. så vi åkte med hem till hans bror timmy och bara tog det lugnt & efter en sömnlös natt bar det av med halv 7 tåget hem till den efterlängtade soffan & tv:n.

Idag kom pappa och hämtade mig, sen övningskörde vi lite och jag var grym! det är kul när det går bra, har inte kommit så långt med körandet, men allt har en början!



OGGY HAR LANDAT

Oscar har landat levande och mår bra.. Har fått livstecken från USA med både live-tv från hans 10-månaders-hem & textmeddelanden via msn där han säger att han mår bra.  


Sen var han bara tvungen att visa mig poolen & det fina vädret, bara för att bekräfta att sverige och sommarvädret SUGER! Här är Oggy and hans way to thaa pool, försökte hinna med att printa så gott det gick, men kameran la av när han visade poolen så hann inte med att få något kort. ... & ja, det är suddigt.




söndagsmys

lördagsmys är sååååå förra året, här äre söndagsmys som gäller.
Idag har jag badat och solat med lillesyster, ätit grillspett med familjen, och duschat ute i vattenslangen.
Nu ska jag snart gå och kolla på one tree hill och tagga för sista veckan på jobbet.

Jag har världens bästa lillesyster, tack & hej


Goodbye for ten months

Igår var det avskedsfest för Oggy i Huddinge och det blev verkligen lyckat, hoppas att oscar är lika nöjd med kvällen som jag är. Det blev mat, dricka, bad, skratt, prat och minnen från vårt år på gymnasiet. Så hur ser det ut 10 månader från nu? Oggy kommer hem från high school i USA, som jag hoppas är så som han förväntat sig om inte bättre. Tio månader..... Jag vill att du ska komma hem innan du ens har åkt. Spme2 tvingas att klara sig utan dig nu. 











friday night

Slut på två veckors jobb, bara en vecka kvar. Och jag vet inte vad Svante håller på med, försöker trycka ner mig i skorna och sänka mitt självförtroende tror jag. Första morgonen när han kommer ut och ska käka frukost såg dialogen ut såhär:
Svante: Frida, det var ett fint namn.. & Vad vacker du är.
Jag: Jasådu, tack..
Svante: Fast du har en glugg mellan tänderna, alla har ju sina skavanker. 
Nej men vad säger du? den där gluggen mellan framtänderna måste jag missat, tack för upplysningen!
Andra morgonen såg tog dialogen en annan vändning:

Svante:
Frida, det var ett fint namn.. & Vad vacker du är.
Jag: Jasådu, tack..
Svante: Fast du är lite julbent..
Thanks I guess?!?! haha





back on track

Första jobbdagen avklarad den här veckan (y) lite halvsegt att jobba faktiskt, men nu har tanten med knytnävarna flyttat in så hon kanske sätter fart på stället. Hon är de andra tanternas stooora skräck, just på grund av hennes knytnävar som kan slänga till en lite då och då. Var ute och plockade bär med Ingrid idag, annars var allt som vanligt.

I lördags åkte jag till Nykvarn och var med josefin och elin, det var roligt.. Vi spelade basket, badade, köpte godis, kollade på film... ja, vi gjorde lite av varje. Här är lite pics från elins kamera iallafall:

 




RSS 2.0