dan före dopparedan...

NÄSTAN.. imorgon får vi sommarloooov!

En meningslös dag idag, även om den hade sina ljusa stunder.. ehehe. Började dagen med en liten sovmorgon, upp till skolan för att se lite film som elever på skolan gjort sen var det dags för "klassens dag". Ingen visste vad vi skulle göra för varje gång vi frågat hade lärarna sett lite luriga ut och kommit med svaret "hehe, det får ni allt se" Klart man tror att det är något storslaget, roligt, galet, knasigt... ja iallafall något utöver det vanliga. Ännu mer knakade det i hjärnan när vi blev upphämtade av skolans minibuss.. ja det måste ju var något liiiite utöver det vanliga.
........ minibussen rullar in på, tadadadam.... SÖDERTÄLJES MINIGOLFBANA!..... trumvirvlarna dog ut rätt snabbt. Jag menar.. de andra klasserna åkte till Gröna Lund, men inte vi inte..
nej, minigolf är till för oss mediaelever. 

Till för oss var minigolfen verkligen inte, så vi stack över staketet och badade i kanalen.. TOPPENIDÉ ANGELICA! Visst finns det stake i oss brudarr, jappjapp! Jag, Jytte, Josephine & Angelica tog oss ett dopp i det blå. (Som egentligen kanske inte var så blått eftersom att alla äckliga utsläpp säkert ligger samlat där i, och numer i vårt hår, mellan tårna och har fullt upp med att fräta sönder vår hud. NAJS!)








Kommentarer
Postat av: angelica

galet ;)

2009-06-09 @ 21:57:35

Here you go:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0