The winner takes it all

Ger man sig in i leken får man leken tåla, så är reglerna elin. Och visst känns det surt att förlora, säger bara bättre lycka nästa gång, gumman. (GUMMAN GUMMAN GUMMAN)

Tävlingen gick ut på att den som fått flest unika läsare fram till klockan 8 ikväll var den bästa av dom bästa, typ.. En liten fågel viskade att jag visst hade 134 unika besökare medan stackars elin kom krypandes med hennes pinsamma 66. Så idag har det spammats både här och där, både snällt och elakt, sant och falskt.

För att komma tillbaka till ordet gumman, om du nu är en vilsen liten pojke i en främmande värld som tror att gumman nånstans i något sammanhang är gulligt att säga till en tjej som är över 4 år så har du alla fel. Gumman är något som man fått höra av sin mamma genom alla år när man ville börja sminka sig, köpa mobiltelefon, sova över hos första pojkvännen, vara uppe sent, använda bh och stringtrosor, pierca naveln, färga håret, tatuera sig, röka cigaretter och dricka sprit, gå på krogen... Ja ni vet vad man fått höra "men gumman, du är för liten" Så hur kan någon någonstans få det ordet till att vara gulligt?  


Kommentarer

Here you go:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0