lost little boy in a brand new town



När jag slutat jobba idag drog jag med lisa ner till stranden och badade, annars har jag inte gjort så mycket mer än att äta ensam middag framför John Tucker Must Die på tv 1000. Nu ska jag gå ut med Lillis som otåligt stampar omkring bakom ryggen på mig. Upp klockan sex imorgon... jag längtar... hmm... - efter lönen!

kvällsupdate

Tvårättersmiddag idag som mamma så fint gjort i ordning. Kändes nästan som fredag så jag är inte alls pepp på att gå upp till jobbet imorgon, men det ska nog gå bra. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla one tree hill.


n

rubrik vare ja...

Idag hände något som aldrig hänt förut.... eller, inte sen förra onsdan iallafall. Tanterna & gubbarna spelade bingo vilket är varje veckas stooora höjdpunkt. Erika släpade ner ett gäng från sitt jobb och spelade lite också. Alice vann vindruvor och Anna-Greta vann två blommor. Annars då, joo jag rullade ut Gunilla i Gnesta också för att till slut komma till hennes lägenhet och hämta lite kläder och andra prylar som hon behöver för att känna sig hemma på Liljedal. Vid 2 kom mamma och hämtade mig, vi åkte och handlade mjukisbyxor och en keps sen åkte vi hem.
Nu ska jag lägga mig och glo one tree hill.


one of us is gonna dye young

Hemma igen efter ännu en dag på liljedalshemmet, går riktigt bra och har faktiskt inte så mycket emot att vara där. Visst skulle jag kanske inte vara där utan betalning, men jobba ska man ju & då gör jag det gärna där för det är rätt nice. Spelade spel idag igen med tanterna (jag vann) & strax innan jag skulle hem idag kom en ny tantalona som kommer göra mina tre veckor lite roligare, hon heter gunilla och är storrökare, pigg & väldigt pratglad. Lunchade med erika idag, trevligt men för kort, får hoppas på fler luncher med bruden under dom här veckorna. 

Nu ska jag fräscha till mig lite sen när pontus kommer så ska jag, mamma, lisa & pontus dra till heron city och käka & gå på bio. 

LOVE /fridelinen 


full fart framåt...

Kom hem från min 4-dagars semester på Åland igår eftermiddags (kan man säga så?) jaja, ni förstår.. Så åt jag middag med familjen, berättade om resan, sen blev jag rätt trött och lite nervös av tanken att  börja jobba nästa dag så jag antar att jag inte var världens raraste att ha och göra med. Jobbet var iallafall inget att vara nervös över, sommarjobbar nu 3 veckor på ett ålderdomshem för er som inte vet. Jag fick hjälpa till att servera frukost, bre mackor, koka kaffe, läsa tidningen, spela spel, snacka skit.. Umgicks med Anna-Greta, Alice och Ingrid hela dagen, mysiga tanter.

Åland var iallafall ett toppenavslut på mitt sommarlov, det sög i och för sig att matilda fick körtelfeber och var tvungen att åka hem efter första natten. Kvar blev jag, isabelle och caroline. Under de 3 första dagarna sov vi och åt om vartannat eftersom att vädret varken tillät bad eller sol. En tripp med flakmoppen hann vi med iallafall. På lördagen var det dags för rock off och förväntningarna av kvällen var väl lite sisådär, men ojojoj så bra det blev. Började med att vi helt ovetande om det slank in på över-18-års-sidan (inga leg kollades, ingenting) så isabelle prövar sig fram för att köpa dricka, lyckliga 17 åriga bellen kommer sedan leéndes tillbaka med två smirnof under armen. (Som vi även fångat på bild om ni bläddrar ner en bit) Sen hittade vi bekanta ansikten från Gnesta som vi tillbringade kvällen med, vi hade även sällskap av våra vänner från Åland. Satt inne på rock off fram till 12 någon gång, hann med att höra både veronica maggio och a camp och det hela avslutades med fyrverkerier. Vi tog oss sedan i samlad trupp ut på Mariehamns gator, hittade en cykel som tog oss vidare till en strand. Vid den tiden hade vi även fått två finnar med oss som är alldeles för gamla för att min mamma och pappa ska tycka att det är okej, men trevliga var dom. Tillbringade resten av natten och morgonen med sällskapet på stranden, supertrevligt. Runt halv 6 på söndagmorgonen skakade vi av oss finnarna och ringde efter skjuts hem. Det var verkligen en toppenkväll, satan vad roligt jag hade & jag vill bara säga tack svennar, tack finnar & tack ålänningar!

Mycket text och lite (?) bilder, fler slängs in på facebook med tiden..














ÅLAND

Imorgon är det dags för årets ÅLANDSRESA, har längtat efter det här i ett år nu,
På lördag blir det rock off festival och dagarna innan drar vi dit vinden tar oss. Bjuder på lite bilder från ÅLAND & ROCK OFF 08.











melina



Jag skriver ju inget längre, men ja. lättare för er att läsa.. mums.

drawings of their lifes

Tänkte tipsa er om lite fina bloggar som jag brukar läsa varje dag, inga kända bloggare utan bara vänners bloggar, vänners vänners bloggar, bekantas bloggar, syskons bloggar... ja, lite bloggare som jag vill ge cred till för att de uppdaterar ofta, skriver bra eller bara fångar mitt intresse på nåt sätt. 

 - http://thildss.blogg.se/
 - http://amandabillerot.blogg.se/
 - http://josiea.blogg.se/
 - http://kristinask.blogg.se/
 - http://asandras.blogg.se/
 - http://frankk.blogg.se/
 - http://erikajohannesson.blogg.se/
 - http://amyr.blogg.se/
- http://elkan.blogg.se/
 - http://liisalindquist.blogg.se/
 - http://hannahlindquist.blogg.se/
 - http://stenmarck.blogg.se/
 - http://naomijensen.blogg.se/


my baby and I

Sitter och lyssnar på sahara hotnights och pappa varvar mellan att springa in hit och dansa och sen ut i köket igen för att fortsätta med maten, i soffan sitter melina och charmar resten av familjen. Ikväll ska vi nog lira lite kubb.
Melina somnade i Lisas knä förut och såklart åkte kameran fram.



Nu är det mat, hej & hopp!

one tree hill

det handlar inte om vad du lovar utan att du gör det.


lucky me

Vissa saker får mig att inse vilka bra vänner jag faktiskt har, hur lyckligt lottad jag är att jag har det som jag har det. När jag träffar vissa människor så önskar jag att de hade haft de vänner jag har och har haft redan från början. Då kanske deras liv hade sett helt annorlunda ut, och jag menar inte att det skulle se ut som mitt liv för det är inte perfekt alla gånger. Men livet kanske iallafall skulle se ut lite som de tänkt sig och som de faktiskt vill. Jag tror att alltför många lever ett liv som de inte vill och är någon annan än sig själva, till slut är man så van att man har det som man har det så man luras och tror att det är den personen man är. Jag tror det är få personer som har styrkan att nånstans där i mitten komma på att "det här är inte jag" och sedan faktiskt ändra sig till den dom en gång var och även vill vara.

Visst är det många saker som påverkar det liv man lever, jag kan tillexempel säga att jag har mycket att tacka min familj för. För en bra uppväxt, för att växa upp och lära mig skilja på rätt och fel, för vägledning och för kärlek. Men när man sen växer upp, börjar skolan, påverkas av grupptryck osv så har föräldrarna tyvärr inte så mycket att säga till om vem man blir. Det är där jag önskar att alla skulle haft lika tur som jag. Ända från förskolan och upp till gymnasiet har jag haft turen att ha vänner som fått mig att bli den jag är och som hjälper mig att förbli den tjejen.

Oj, har frida förvandlats till en grubblande Peyton Sawyer? scaaaaaary

it's all yours


@ ONE TREE HILL NIGHT MED BRÖDERNA!


but i've never seen you cry


Har knappt varit hemma alls under sommarlovet. Kom hem runt fyra idag men vill redan tillbaka.
Saknar att ligga i matildas soffa och kolla one tree hill, att skratta åt allt, köpa cola, somna i soffan eller helt plötsligt ramla in i världens deeptalk. Med er saknar jag absolut ingenting. Just nu saknas bara isabelle & viktoria, jag vill åka ner och hämta hem dom nuuuuu.. italien är ingenting för dom, kom hem tjejer.

Och det är inte som pappa tror, att jag inte trivs hemma - för tro mig, det gör jag. Jag har världens bästa familj men att vi bor där vi bor gör mig lite lätt uttråkad (liiiiite lätt, tsss) imorgon ska jag plugga matte och sen åka ner till gnesta igen..

Snart ska jag gå och lägga mig och kolla på EVA&ADAM... bästabästa

pusss
(designen suger, men jag orkar inte fixa det nu)

full rulle

Hastigheten har stått på max redan från i fredags och saktades väl ner nån gång igårkväll runt halv tio. I fredags åkte jag matilda & caroline till nykvarn.. Det blev lite kubb, fotboll, andra trevligheter och en och annan otrevlighet. Efter mycket om och men tog vi oss hem till Gnesta och jag kan slå vad om att det stod SURMUTTOR i våra ögon, (även om jag lyckades hålla humöret uppe ett bra tag) Men slutet gott, allting gott.. Alla tre kom välbehållna hem till matilda - till slut!

På lördagen åkte vi till matilda i nyköping, vi hann till donken innan det var dags för fix&trix inför kvällen. Runt 9 drog vi oss hem till Marcus där allt folk från gnesta var + lite till. Sakta men säkert gick vi till birgers där det var after sun party, jag själv tyckte att det var satans roligt men så gryymt varmt där nere så jag tillbringade nästan hela kvällen ute på balkongen. Mot kvällens slut åkte vi tjejer ut till en badplats och tog oss ett nattdopp.





På söndagen blev jag upphämtad i Nyköping av syskonskaran + elina & rebecca för att åka vidare till kolmården. Ett trött gäng som ändå lyckas ha roligt, vilket vi alltid lyckas med.. mina syskon.. jag är så lyckligt lottad! Mest skrattade jag nog åt Elina i höghöjdsbanan, kan säga en sak att med de där skakiga benen hade inte jag velat stå uppe på en hängbro 10 meter upp i luften. 








beat it



Vet inte vad jag ska säga, helt gaaalet är det! Åh vad jag skulle vilja kunna dansa och åååh vad jag också skulle velat vara där.

all i wanna say is that rhey don't really care about us

Bloggen var det ja, som för övrigt har börjat blivit segt från min sida, jag har absolut ingenting att skriva längre. Det handlar inte om att jag inte gör något, för tro mig, jag gör något nästan varenda dag.. men jag menar, hur intressant kan det vara att sitta och läsa om vad jag gör hela dagarna?

tycker ni? intressant? jaha.. roligt också? ja men då kör vi....

Gårdagen följde inte riktigt min planering men det blev bra iallafall. Igår var jag mest ute i solen hela dagen, solen har ju inte varit framme på år och dar (man blev verkligen bortskämd av det där fina vädret vi hade i ca 2 veckor) men jag tog 40 minuter av min dyrbara tid till att låta fettet dallra fritt när jag sprang på springbandet. Sen åt jag god mat med familjen & tog bussen ner till Gnesta, sen tog benen över och bar mig vidare till matilda där hon och caroline var. Vi kollade lite one tree hill, snackade skit, åt polly m.m. Senare drog jag och caroline till jakob en snabbis för att sedan dra hem och sova. 

Nu sitter jag här & såg att det regnade ganska mycket, så mitt i bloggandet någonstans gick jag ut för att bara stå i regnet, tråkigt nog så regnade det inte så mycket som jag trodde när jag väl kom ut.. så allt jag vill nu är att regnet ska ösa ner så att jag kan få gå ut och bli dyngsur. yummmiiee 


pARIS JACKSON

och där brast det, paris jackson - michaels dotter kom in och pratade i slutet och då gick det inte att stoppa tårarna.  

THIS IS IT

Sitter och kollar på Michaels Jacksons minnesstund och det är så mäktigt hela grejen så man får gåshud. 
Att se kistan bäras in av hans bröder, att höra hans bror sjunga, att höra hans vänner tala, att se hans familj, att se hans kista och veta att han är där..




 
"I belive, that this is not it,
we have life, after this is done"

Smokey Robinson uttalande under minnesstunden


The pursuit of happyness

Sitter och kollar på the pursuit of happyness med will smith, vet inte om jag tycker filmen är bra men lilla killen är så satans söt. Filmen handlar om en kille (Will Smith) som inte har något jobb och tvingas leva på gatan med sin son samtidigt som han försöker utbilda sig för att till slut kunna försörja sig själv och sin son.
Ni måste kolla det här klippet, så sött, jag dööööööör.

(& ja, filmen stavar happyness med Y och inte med I)

Oh it's just a way to eclipse hate

Fartfylld kväll igår med tjejerna och en hel del annat trevligt och mindre trevligt folk, det var party från 7 till klockan fyra på morgonen och i det stora hela var kvällen kalaskul! Vi började med att åka upp till Södertälje för att fira Sara som fyllde 20, den nybakta tårtan fick sig en smäll i backen och vi slängde i oss lite bål innan vi tackade för oss och drog vidare. Vi tog bussen till Felix i Enhörna, vistelsen där är inte så mycket att berätta om mer än att vi drog tidigare än planerat på grund av folket som var där. Vår chaufför för kvällen kom och hämtade upp oss och vägen hem följdes av mindre vacker allsång till den musiken som RIX FM bjöd på, låttexterna klingade fint. (hmm?) Vi drog hem till isabelle och nakenbadade i poolen innan vi återigen drog ut. Vi gick upp till ellinor men kom för sent och blev ståendes ute på gatan där partyfolket från ellinor också hade hamnat när de blev utslängda, när vi tröttnat på att hänga utanför en död fest åkte vi vidare med robin till angelica där det var folk. Jag var inte jättepepp på att fortsätta festa men isabelle höll humöret uppe så det var bara att hänga med och se glad ut. Till slut blev även isabelle trött så vi traskade hemåt och stekte ägg och korv. Somnade runt 5 men både jag & caroline vaknade runt 8 & var sugan på cola, nöden har ingen lag - så vi gick och handlade cola. sen var det tack och hej!












stronger than jesus

Det har varit fullt upp för mig ända sen jag kom hem från norrland. Kom hem söndag, sov hemma från söndag till måndag, sedan bar det av till södertälje med caroline och matilda, där har vi sovit från i måndags och fram till idag. Vi har också fått dras med en läskig katt hela veckan.. vi har KNAPPT överlevt, vi hade väl turen med oss. Under veckan har vi badat, solat, ätit skräpmat, ätit godis så vi fott ont i magen, varit på en lite misslyckad tripp till brunnsäng, kollat obeskrivligt mycket one tree hill, varit uppe alldeles för länge, sovit på tok för lite och skrattat lika mycket som vi alltid gör. Nu blir det en efterlängtad hemmakväll och en VERKLIGEN efterlängtad natt i min egen säng... eller en natt i säng över huvudtaget.. Har nämligen sovit på golvet under tiden i södertälje. Jag hade tre val.. 1. golvet i sovrummet, 2. plats i den minimala sängen, i den extrema värmen & med två andra. 3. ute i soffan med en dödsläskig katt... Mitt val var ganska enkelt och jag ångrar det inte, men jag kan inte komma ifrån att det ska bli sablans skönt att sova i sängen.

Så ikväll blir det till att vara hemma och imorgon drar jag förhoppningsvis upp till huvudstaden för att kolla bio med vännerna, my bloody valentine - jag vill verkligen se den! Nu har jag skrivkramp (eller inte) och ni orkar itne läsa mer, så ni slipper.

Jag älskade sambolivet med er!

 



RSS 2.0