sportlov

Helgen har varit suuuuperbra. I fredags fick vi sportlov, blev hemmamys och yoel kom hit. På lördagen blev det upp tidigt för att åka med när yoel tävlade. Tycker att det är skitkul att vara med sådär men blir lite långtråkigt, är så svårt när jag inte hänger med på alla regler och så. Vid fyra var vi hemma typ och då blev det middag och snabbfix. Skulle bara vara hemma men blev södertälje ändå. Sjukaste grejen hände. Vi var på stanleys och jag kom dit med typ 16 kronor i plånboken men går därifrån med 300.. Jävligt värt! Skål för generösa, spelberoende idioter. Tack vare dom gick jag och mickis till 550 och hade kalaskulttt. Efter det gick vi hem till mickis för nattmacka och sleeeptime.

Igår drog jag från mickis vid två och åkte hem till caroline ett tag, var galet trött men åkte till heron med tjejerna. Vi åt mat och såg "the town". Den var sjukt bra och det var lite folk så jag drog upp armstöden och bäddade ner mig på två säten, giiilllla. Sen blev det slagg hos isabelle och sen vidare till nyköping imorse med pappa för att hämta upp pontus på flygplatsen. När jag kom hem drog jag och lisa med victor ut på dödspromenad, han gillade det inte.

helgbilder.













mrs.D I N O.I.SUCK.SON.

För ett tag sen tipsade en fin vän mig om en låt som gått på repeat ett tag nu. Så härlig, får mig att längta till våren. Men jag fick inte bara låten, fick ett rim också, haha. asnördig och jag gillareee.

Heejdär! Här haru en låt, förlåt jaa jag är ofta kåt. Lyssna på denna, och du vårkänslor kommer att känna. Men en skön melodi som får dig att gunga,
ja kanske till och med att sjunga. Vi hörs . HEJS
JAG KOMMER - VERONICA MAGGIO

i hope you don't mind.

Kanonstart på morgonen, glad morgon, pigg morgon. Suttit och pratat med pontus och han kommer hem på måndag, känns braa. Skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar honom. Ikväll kommer en annan saknad bror, Yoel. Imorgon åker jag nog med till eskilstuna när han tävlar. Idag är det en timmes skola, sen slutar vi.. Fredagar är jävligt värda (eller ovärda). Känner på mig att det kommer vara en sån dag så att jag inte har lust att åka hem efter skolan.


Igår var jag hemma och gjorde pannkakor, DET är värt.

jag faller.

Jag måste vara världens bästa dotter, världens grymmaste unge. Idag kom jag hem och utan att ens äta eller kolla facebook så började jag städa. Städade hela nedervåningen, i 3 timmar! Mamma och pappa blev glaadaa. Jag har liksom ingenting att göra, har en period nu när jag tycker att det är så jäkla tråkigt att bara komma hem efter skolan och inte göra något alls. Ibland älskar jag att komma hem och bara lägga mig i sängen, sitta vid datan i flera timmar. Men just nu klättrar jag nästan på väggarna, vet inte vad jag ska göra.

Märkte idag att jag har absolut iiingen koll på mitt schema, vilka lektioner jag har, när jag slutar. Det jag har koll på är väl när jag börjar på morgonen, så det är väl bra. Gick lite på stan idag med caroline, köpte lite nya småörhängen för jag tappar alltid mina så har inga kvar.

one tree hill snart? ja. sova tidigt? jaaa.


.



Näe det märker jag dää.
wake up.
Måste ta tag i den där filosofiuppgiften vi har tills imorgon, måste gå till skolan fast jag verkligen inte orkar, har ont i magen, jag FRYSER, är trött.

EAR CUFF

Såna här ska jag verkligen ha, ear cuff.
Sjukt snyggt!



bilder från kenza & tyra.

22. Det här upprör mig

Okej, inte upprör kanske. Men det irriterar mig sjukt mycket. Ni vet när man står i ett provrum, provar jeans eller nåt och det tittar in någon från butiken "behöver du hjälp med något? går det bra här inne?" Jag tycker det är så jäkla irriterande. Jag kommer väl och frågar om jag vill ha hjälp, jag vill iallafall inte ha någon som sticker in huvudet när jag står i provrummet, okej om dom kommer och frågar när jag står och letar bland jeansen i hyllan. Men nej, dom ska in. Det slutar alltid med att jag går därifrån, utan köp.


såhär känner jag mig den här morgonen.

snygg och pigg. mest snygg.

spegel, spegel.

Den här terminen hatar jag nog söndagar mer än allt annat, och mer än alla andra. För min söndagsångest är extreeeem, mina måndagar är inte ens lite roliga. Men jag gör det bästa av situationen. Tänker bädda ner mig med one tree hill och godis. 

Igår var det daniel adams ray. Blev sjukt besviken. Han var inte ens hälften så bra live som han är annars. Han ska inte sjunga, gå tillbaka till snook, där är han när han är som bäst. Jag drog tidigare iallafall, till 550. Mycket folk men bara helt okej kul. Nu har jag precis kommit hem typ. Ska gå och duscha för idag är jag så jävla luffaräcklig, men det är okej, det är söndag.




IKVÄLL.

 

 


i remember the sound.

Ibland behövs det mycket för att få mig glad, men som idag, då behövs det bara något litet. Som att vinna över caroline på wii, eller få en kram av melina, att solen var framme, att lyssna på bra musik eller bara prata med mormor i telefonen och höra henne säga att hon haft en bra dag. Dagar som den här är bra. Idag blev jag kär på nytt i Chuck Bass, och idag har jag namnsdag, otrooooligt viktigt tycker jag. 




En del av mitt rum, som är fullt av saker jag gillar, saker som påminner mig om fina saker. Fotoväggen ovanför tv:n, runt ordet kärlek, på vänner och familj. Anslagstavlan med foton, kvitton från utgångar, kvittot från när vi åkte skridskor i kungsträdgården, rock off biljett. Tavlan jag fick från elin och josefin när jag fyllde 18, som jag har hatkärlek. Mest kärlek. den är jag, den är oss. Kudden jag fick av hannah och melina, med min favoritbild på, med min favorittjej. I tvhyllan står det nästan bara vhs filmer, disney och otecknade barnfilmer.. som jag älskar. I andra hyllan står mina serieboxar, min låda. Min låda som är full av minnen. Där ligger alla mina brev, kärleksbrev och kompisbrev. Mitt rum är fyllt av saker som får mig att tänka på bra saker, påminner mig om vilka fina människor jag har runt om mig. Life's goooooood.

you feel lika paradise and i need a vacation.

Jag tycker den här låten är bra. Sen tycker jag vi kan hålla brittan lite om ryggen,
hon tog ju hand om hela vår barndom.

Nu ska jag till caroline och äta frukost & kolla på mean girls 2, på min lediga dag, kanon!

we don't take angels from the sky.

Jag är sjukt rastlös, har absolut ingenting att göra. Och jag vill verkligen köpa nya klädeeer, måste ha jeans. need it! Synd att plånboken inte hänger med i svängarna. Studentklänning måste jag också ha, men jag har redan hittat en för länge sen, men som är borta, men jag kan inte släppa den så jag tänker vänta tills den kommer tillbaka.

Min.


I have a dream.

Drömresa, min drömresa. Jag älskar att resa, kanske inte just själva resan. Att flyga är inte riktigt min grej, jag har nog fått det från pappa. Men några timmars oro, lite fjärilar i magen och skakiga ben är värt för en vecka i värmen. För det är precis vad jag vill ha, en vecka i värmen. Men om jag verkligen skulle måla upp min drömresa, hur skulle den se ut?

När jag har rest har jag alltid gjort det med min familj, om nu inte klassresan till Gotland i sexan räknas och några turer till åland. Men när någon säger "resa" så är det för mig utomlands, till värmen, sol & bad, hotell. Vad jag drömmer om är att åka med några kompisar, och nu låter det som jag pratar om vilka kompisar som helst, vilket jag självklart inte gör. Jag vill åka med mina fina, fina allra finaste. Precis som vi planerade förra sommaren men som aldrig blev av då plånboken inte ville vad jag ville.

Jag skulle vilja åka till ett varmt ställe, med bra shopping, pool på hotellet, nära till havet.. Och även fast jag inte är ett jättefan av havet så vill jag ha det nära. Och även fast jag inte alls är något fan av fiskarna i det så vill jag lära mig surfa. Det vore så sjukt coolt. I  januari 2009 var jag med min familj på fuerte ventura, där surfades det hela tiden och det såg hur tufft ut som helst. Jag vill ha en resa med lagom mycket av det mesta. Det ska inte vara så lugnt så att det blir tråkigt, men det ska inte vara så mycket att man inte hinner koppla av. Jag vill resa och inte ha så mycket planerat. Jag vill åka iväg och veta ungefär vad vi vill ha gjort innan vi åker hem, men annars tar jag det gärna som det kommer. - fint sällskap, i ett varmt land, på ett fint hotell, med pool, men nära till havet, med fin strand, där jag kan lära mig surfa, nära till stan, med bra shopping, något bra uteställe.
Så skulle min drömresa se ut.    

Och den tävlar jag om på resebokningen.se där man kan vinna fina priser. Läs mer om tävlingen här.






REBECCA & FIONA

Gillar dom här tjejerna som fan, tycker utan tvekan att det är sveriges coolaste brudar. Älskar deras attityd, deras klädstil, deras utseende, deras vänskap, deras realityshow och inte minst deras musik. Dom verkar ta rätt lätt på livet, precis så som jag vill göra men aldrig riktigt gör. Dom har det fett stressigt och pengarna räcker inte alltid till, dom är inte sveriges mest organiserade eller har stockholms finaste lägenhet, frysen frostar igen, dom åker kollektivtrafik som vem som helst och städar kanske inte så ofta som de borde. Men de tar det som det kommer och kör sin grej ändå. Jag blir så peppad av dom.

Ska verkligen gå på deras spelning någon gång.
Kolla deras blogg, där finns realityshowen (som är sååå bra). Här har ni musiken.









Home is wherever I'm with you.

Sitter i skolan och arbetar med en dubbelvikt informationsfolder i indesign, jag nöjer mig nog såhär. Känner mig skitseg idag så det ska bli skönt att komma hem och veta att man bara är jävligt ledig imorgon, precis vad jag är. Jävligt ledig. Jag längtar tills helgen, känns som att det är det enda jag gör nu. Men jag gör så mycket roligt, är med så fina människor så man kan inte göra annat än att längta.


my darling, baby.

Trots lugn och fin lördag är man lite seg, för lite sömn och för mycket hänt igår. Drog hem från mickis vid 12 idag och har bara legat i sängen hela dagen. Kollat one tree hill och gosat. Inte varit hemma på hela helgen så det känns skönt att bara få vara själv idag. Men helgen var fin. I fredags var jag i gnesta, åt på thairesturang och kollade film med dom bästa på kvällen. Vi såg love and other drugs, jag tycker den var bra. På lördagen blev det hockeykoll, wii åå chill hemma hos currycarran innan jag åkte till rönninge.

 


tell me what it takes.

Jag vet inte vad som ska sägas om gårdagen och vad som inte ska. Det mesta ska nog inte nämnas tror jag.. what happened at Joanna's stays with joanna. Vi lämnar det så tror jag. Mathilda Linnéa Krigaren Gälsing står för konstverket. Värt att tillägga är att jag var fin och ordentlig, som belöning fick jag en söndag utan ångest och huvudvärk. Det tackar jag för!

snodde lite bilder.







14. Ett sms

Jag har inga sms sparade, minns egentligen inga sms, inga som jag verkligen kommer ihåg.. Bara ett. Och jag vet inte riktigt varför, men det var väl viktigt för mig då. Nu rycker jag bara på axlarna åt det. Jag vet var jag var, jag hade precis gått av bussen här hemma och jag väntade på svar fast jag egentligen inte visste om jag ville ha det, men det fick jag. Det började med "men gumman". Resten var väl inte vad jag hade hoppats på.. Inte början heller förresten, haha. Jag bokstavligen haaatar ordet gumman och ännu mer efter det där. Gumman, fyfan vad jag hatar det.  


people always leave.

Mysig, lugn helg. Längtar till nästa, den blir kul.
Nu - one tree hill. puss!

.


13. Den här veckan

Oj, den här veckan.. Började i måndags med att vakna brutalt och mystiskt sjuk. Låg däckad hela dagen och missade även bartenderkursen den kvällen. På tisdagen blev det ingen skola men bartenderkurs på kvällen, sen sov jag och viktoria i stockholm tis-tors. På onsdagen var jag med uppe på Nautilus i Nacka och intervjuade en bodybuilder till projektarbetet. Den här veckan har innehållit allt. Skratt, tårar, längtan efter att kursen ska ta slut, ångest för att den snart är slut, stress, trötthet, fina människor, hemlängtan, plugg. Och med lite tur har den här veckan gett mig bartenderlicens. Jag vet att jag klarat 1 prov av 3, dom andra två får vi reda på nästa vecka. Igår var det the eeeend av kursen. Efter ett 10 sidor långt prov började gästerna komma. Lotten om vem som skulle börja i baren hade hamnat på mig så det var bara att göra det bästa av det sämsta.. Jag är verkligen inte nöjd med hur det gick, men det är som det är. Diss på det & allt hemskt folk som var där, men hiss på allt fint folk för dom var verkligen fina och jag kommer sakna att tillbringa mina kvällar med dom. 

Men att den här veckan är slut gör mig både lättad och ledsen. Den här veckan, precis som dom två innan har varit sjukt kul men också ansträngande. Så det är med blandade känslor jag går tillbaka till vanliga rutiner.





lånade bilder.

U.G.L.Y You ain't got no alibi.

En bra sak med bloggen är iallafall att här kan jag lägga ut alla mina muppbilder som inte riktigt passar på facebook. Det är ungefär såhär det brukar se ut när jag tar kort.. Det börjar med "fina" kort men sen tappar jag tålamodet och spårar istället, mycket roligare så. Jag envisades med att ha koppen med också så kaffet är nästan kallt nu, bra.

Sitter och drar berghagen på repeat just nu, tycker om den idag. Ska snart upp till stockholm och blanda drinkar.




12. I min handväska



Plånboken är den som jag alltid har med mig så det får räknas som min handväska. Den ser inte alls ut som på bilden men jag hittade ingen annan. Den är rätt stor och svart med dragkedja runt. Vad jag har i den är olika men det här har jag nästan alltid:

- SL-kort
- Bankomatkort
- SF-presentkort
- Tamponger
- Småpengar (har nästan aldrig lösa pengar, sedlar typ - men mynt har jag ofta)
- Melinas dagisfoto (Inte det där på bilden men jag har inte det riktiga på datan)

RSS 2.0