life is to short.

Tidningsredaktionennnnn, satan vad vi köttar artiklar, skriver som om vi har piskan i ryggen..
Men det har vi ju inte, eller?

Men jag är klar nu iallafall, finally. Suttit sen 9 imorse men jag är nöjd nu.


MEDIAS STUDENTSKIVA, WHG.

Om en vecka är det studentskiva, min skiva, vår skiva, SPME3. Kommer att bli sjuuukt kul! Men visst, vill du vara en mellanmjölkssvensson, dra ursäkter om att du måste plugga eller att du ska upp tidigt morgonen efter så är det okej. Men kom inte till mig sen när du sitter och är den där som stannade hemma, den där som inte levde fullt ut...

MEN DU KANSKE HELLRE VILL -
vara den som tänker att, vafan. Man lever bara en gång, hellre ångra det jag gjorde än det jag inte gjorde. NU KÖÖÖÖÖR VI!

Hör av dig om du vill ha biljett, och jag lovar.. det vill du. mihihihih


Jane Doe, I don't really know you but i know for sure that you are beutiful.

Godmorgoooon
Allt känns så jäkla bra idag, har en feel-good-feeling i magen. Jag hoppas att den håller i sig. Har fått en crush på att gå långa promenader, om man nu kan ha det. Har alltid gillat att gå ut och gå men måste nästan ha någon (någon=lisa) med mig, men nu går jag själv och det är yynderbart. Mindre skönt att jag fick en blåsa under foten igår, uggs är nog inte världens bästa promenadskor.

Skriver ni upp det?... BRA!


heart.

Har sovit när jag kunnat idag. På bussen, på tåget, på bussen, på tåget. Men annars har jag varit pigg och hängt määä. Men kom hem vid 3 och var dödstrött men solen sken så jag drog ut täcken och kuddar och la mig på studsmattan, somnade direkt och blev väckt nu. Det blåste lite så man fick ligga inpackad i täcken men ändå. Det där är det bästa med våren. 

Nu blir det mat, sen ut. Just nu sitter jag bara och uppskattar mina vänner. Ibland måste man bara göra det utan någon egentlig anledning. Dom förtjänar full uppskattning varje dag, hela dagen. Utan dom vet jag inte ens vem jag skulle vara. car, bel, vik, mat!  


SINGING OF YOU.

Helt sjukt, legat och vridit på mig i tre timmar nu och kan verkligen inte sova. Städade hela mitt rum idag och dammsög och nu är det som om hela rummet luktar... dammsug? Kan inte förklara. Det luktar liksom skitäckligt och jag kan inte sova. Jag försökte med att gå upp, slänga ut dammsugaren (tänkte att det var den som luktade) sprutade doftspray i hela rummet, öppnade fönstret (hellre svinkallt än äckellukt). Men inget hjälpte. Så jag satte på one tree hill, tänkte att jag skulle komma på lite andra tankar.. Men lukten var kvar. Då gav jag upp.

Allt det här illaluktandet har fått mig att få ont i huvudet istället. Vad kan jag dra för slutsats av det här? Jo, att aldrig mer vara duktig och städa rummet så noga som jag gjorde idag, aldrig dammsuga igen. Hör du det mamma?



.

Har en sjuuuk tänkarperiod just nu, har nog aldrig tänkt såhär mycket och såhär djupt i hela mitt liv... sammanlagt! Jag överanalyserar, jag drar egna slutsatser som jag inte har en aning om om det är sant eller inte. Jag tänker, heeela tiden. Allting som jag gör nu har helt plötsligt en mening och med allt jag känner finns det en anledning till varför. Filosofikursen mindfuckar min hjärna tror jag. Gick ut med lisa igår och luftade mina tankar lite, i hopp om att dom skulle bli lite färre, men gamla ersattes med nya. ekoooorrrhjuuuuul.


summernight.

Jag är en sån slackeeeerrrr. "Frukost på det här och sen ut, absolut!" Tjennnaaaaa. Ville verkligen ut men orkade inte. Fastnade framför datorn och gjorde ett nytt album på facebook. (sommarkvällar jag saknar). Klart attt man fastnar där! Sen drog jag iväg med pontus, rasmus och lisa och spelade bowling. helt SJUKT vad dålig jag var. Alltså visst, jag är ingen naturbegåvning med klotet men kom igen.. 28 poäng?!?! Det var som om jag hade glömt bort hur man gjorde, jag liksom hoppsade fram. Om det såg roligt ut? - mycket troligt, ja.

Jag ska iallafall få med mig lisa ut sen efter maten, hemmagjord pizza. Har verkligen bara ätit skit idag och varför sluta nu? Godis väntar.. Har kommit på att jag verkligen inte passar med att ha blogg heller. Inte så fridigt.. vet inte varför, känns bara så.












sunshine everywhere

Så jävla fint väder när man vaknar, frukost på det här och sen ut? Absolut! Igår kom tjejerna hit istället för att jag åkte dit. Vi låg och kollade film och alla somnade nog lite. Ikväll blir det hemmalunkk, melina är här och skriker redan efter pippi.


Nattöppet

Var trött på min oändligt långa spotifylista, okej.. inte oändligt. Men hittade inte den som jag faktiskt ville lyssna på just nu. Så jag gjorde en liten mix av rätt fina grejer, gamla, bra, mina grejer. Som jag vill lyssna på just nu.

NATTÖPPET


Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump



"Och min pappa, han är negerkung."

turn off the lights.

Jag har inte riktigt varit back on track idag heller, helt sjukt. Men var i skolan för projektarbete och filosofi, vi kollade på matrix, sjukaste jag sett. Han som gjort den måste ju ha rökt svamp eller nåt. Menmen, sen fick jag fördriva tiden i typ två timmar. skitsegt, speciellt när vädret var åt helvete, blåste ju satan. Sen brände jag sönder tungan på asvarmt kaffe, åt en bulle som jag inte ens var sugen på.

Nu sitter jag i soffan och myser med min doggyyy. Ikväll åker jag och umgås med bästaa, need it, riktigt gosimysfint!


nyktert packad.

Måste berätta om en sjukt.. kul? grej som hände när jag var ute på the strip förra helgen. Jag och thilda hade varit på klubb molto innan, gratiskonsert, alkoholfritt. Ingen av oss hade druckit något alls, så kommer vi till the strip och det var ingen kö alls. Vi går fram till vakten, visar leg, han kollar.. Inget trevligt leende, inget välkommen, här har vi någon som ÄÄÄÄLSKAR sitt jobb. Så när jag ska gå in tar han tag i mig "du, när du kommer in, drick lite vatten"

EHM. VA?!

Jag blev ju såklart jättechockad och slänger ur mig "Men va? Jag har inte druckit någonting" Vakten blänger tillbaka och fnyser "mm visst, drick lite vatten".

Otaggad tjej blev ännu mer otaggad? Jotack! Kände mig ju asförolämpad. Dom säljer verkligen in sin klubb bra. Tycker att deras vakter är otrevliga över huvudtaget. Skulle gå på toa men den delen av lokalen var avstängd men jag tänkte att man måste ju få gå på toa så jag frågar snällt "ehm, får man gå på toa?" Vakten svarar inte, står där med stoneface och nickar bara drygt in mot toan.. Ska jag ta det som ett ja eller? Det gjorde jag.

sorry men, 550 for president!!

ÄLSKADE ÄNGEL.

Idag drog jag mig upp från caroline och skulle ta kvart över fyra bussen hem, gick inte sådär överdrivet snabbt utan det var rätt skönt att lunka fram i pensionärstakt. Sen när jag kommer till konsum så tog fettofrida över min kropp och tog ett dumt beslut om att gå och köpa chips och cola.. Tror ni inte att bussen åker precis när jag kommer ut från affären? Såklart.. En timme kvar tills nästa buss går, what to do? Gick och satte mig i barnhörnan på biblioteket och läste BERT OCH BOYSEN. yeeeah, hardcore.

Nu ska jag dra med mig lisa och äta chips. fan vad jag ska njuta.

Is this the sound of sweet surrender?

Igår var det igelstas studentskiva. Efter några timmar hemma hos caroline drog vi vidare till sinners och kastade lite pil och släckte törsten. Sen gick vi vidare till 550 och jag hade iallafall kalaskulttt, lyckad onsdag! Idag var det inte alls lika roligt. Vaknade på vacksta och sen kom isabelle och hämtade upp mig och caroline, vi åkte hem och la oss i soffan och låg där hela dagen. Sjukt slitna. NU börjar den där smällan släppa.. thank god. 




mirror, mirror.

Godmorgon!
Hade faktiskt en riktigt bra morgon, sov med lillis inatt så vaknade i hennes rum & det är 4 plus ute, hur kan man inte vara glad? Det känns faktiskt jävligt bra att gå till skolan idag, kanske för att jag har något att längta efter och se fram emot.. imorgon, imorgon. Jag ska gå på årets första studentskiva! Och helt ärligt så kan det nog vara den sista också (förutom min egna då). Har inte alls varit taggad på studentskivorna, men den här vill jag gå på. Nooooo, sitter här och taggar, klockan sex på morgonen dagen innan. Måste tagga nerrrrr.


go downtown with a girl like me.

Man vill ju nästan inte gå till skolan idag. Jag kanske tjatar, men det är min blogg.. såå. DEN HÄR TJEJEN GÖR DET SÅ JÄKLA SVÅRT ATT SLITA SIG! Hur ska man kunna gå till skolan när man fått en kram på morgonen och vet att man kan vara hemma och busa hela dagen iställäää?

Jag måste men man vill ju inte gärna.

söndag

Både bra och dålig dag, gosetjejen gör allt bättre, alltid.
Långa telefonsamtal kan också få en på bättre humör, snack om allt och absolut ingenting. Sen somnade lisa ifrån mig, mindre bra men det gör ingenting. Nu ska jag kolla one tree hill och må bra.

GODNATT



IGÅR




Mars 20, 2011

Nu är jag hemma efter en hel helg borta. I fredags åkte jag hem till caroline och vi lagade mat och kollade hockey, tog fula kort, åt godis och chips, skypade med nån cool hockeymålvakt som caroline känner lite flyktigt sådär..
Lördagen blev det heldag med thilda. Barnevenemang i statshuset med hennes lillebror, sen tacos och mys innan vi drog till statshuset på gratiskonsert och sen vidare till strip för lite rattaratta.. Hittade på ordet nyss med lite inspiration från en finsk vän, betydelsen är väl party i just den här meningen. Men rattaratta kan nog var lite allt möjligt.

Idag kom jag hem vid ett typ och jag känner mig rastlös, ska dra ut med hoouunden å sen dricka lite kaffää. Fan va jag ä knepp. Vill men ska ickee. Gör nå annat iställää. Men jag vill. Fast NEJ.


Jag kan iallafall roa mig.

FRIDA LINDQUIST.

Vad är ditt mellan-namn? Kristina
Vad skulle du vilja heta i förnamn? Gunilla
Är du i ett förhållande nu? Nääe
Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
Vem var du tillsammans med sist? har inte varit tillsammans med någon på riktigt.
Har du haft ett seriöst förhållande? I told you, no.
Vem vet mest om dig? Lisa och Caroline tror jag.
Vad gör du på fredagskvällar? Går ut, umgås med vänner eller familjen.
Bästa filmen du någonsin har sett? Kan aldrig svara på sånt där (favoritfilm,låt,bok)
Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej.
Har du någonsin varit full? Joo
Har du testat droger? Nej.
Röker du? Nej
Snusar du? Inte det heller
Saknar du någon just nu? Om jag ska tänka på det finns det många jag saknar men nej inte direkt.
Hur mår du idag? Trött, men efter två koppar kaffe äre stabiiiiilt.
Hur många tabletter tar du dagligen? Fyra b-vitamin för hår,hud och naglar.
Vad gjorde du för exakt ett år sen? Jag var i mariefred, gick runt gripsholm, sen satt jag och planerade kvällen, för det var lördag.
Bästa minnet från sommaren? Höjdpunkten är alltid åland.
Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Spanien
När var du där? Januari 09 tror jag.
Är du rasist? Nej men är man i södertälje 5 dagar i veckan så börjar man ju fundera...
Har du helt svenskt ursprung? Ja, eller va.. typ kvartsfinne.
Föredrar du svenska eller utlänska killar? Svenska
Ser du fram emot någonting just nu? Nja, inte direkt.
Sköter du skolan? Jadå.
Vad hade du för betyg förra terminen? VG i det mesta, några G, nåt MVG.
Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG
Vilket ämne var det? Tidning, TV, Psykologi...
Har du fått ig på ett prov? Ja
Har du spelat/spelar du i ett band? näää
Anser du dig vara intelligent? näpp
Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Högstadiet.
Vilken va den värsta tiden då? Har fan varit less den här hösten och vintern. men jag vet inte.
Har du mått jättedåligt psykiskt? Nä det kan jag väl inte säga.
Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? - Men nej jag är inte emo.
Har du haft sömnproblem? Näe. Klart jag sovit dåligt nån natt men aa..
Hur ofta gråter du? - Tror jag har rätt lätt för att gråta för allt och ingenting. så när jag känner för det ;)
Vad gör du när du mår dåligt? Klagar till lisa, är grinig, dryg, deppar.
Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Lisa oftast, mår ju bara dåligt för skitsaker som är astöntiga. När jag mår dåligt på riktigt vänder jag mig inte till nån tror jag.
Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Vilket av dom, jag har så många.
Vilken klass går du i nu? SPME3
Vilken skola? WHG
Har du varit otrogen någon gång? Mot vem av dom, har så många.
Har någon varit otrogen mot dig? men ååh.
Är du stolt över dig själv? Nej
Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag tror att jag är rätt omtänksam, det är väl braaa.
Har du lätt att få folk att skratta? Japp, för att jag kan va så jävla ful.
Cider eller öl? Öl
Har du några talanger? - Näe, skittråkigt!
Vet du om någon är kär i dig? Nej
Är du kompis med ditt/dina syskon? Bästa
Vad står det i ditt senaste sms? Nej det är jag icke ;)
Hur lång är du? 167 kanske
Hur mycket väger du? 55, 56.
Vilken storlek har du på kläderna? Small, 36 typ. beror väl på.
Har du svarat ärligt? Ja,
Hur många sms har du på mobilen? Ett par.
Hur mycket pengar har du på mobilen? 51 kronor och 43 öre.
Har du skrivit jag älskar dig på msn någon gång? Ja
Har du skrivit jag älskar dig på sms någon gång? ja

tips från coachen.


OLW

Hetsäter chips, fan vad gott det är.
godnatt.

det är okej att va okej.

Har haft en dålig dag idag, fast jag tror att jag är rätt kräsen.. Om inte dagen är topp, om inte solen lyser sådär jättemycket och om inte jag är precis sådär jätteglad så har det varit en dålig dag. Sån är väl jag, men varför nöja sig med att ha det okej? Fast jag antar att man måste lära sig leva med att ha såna dagar också. Så idag tänkte jag lära mig det, så jag ändrar mig.. Dagen har inte varit dålig, den var okej, och JAG är okej med det.

När jag kom hem möttes jag av en supersjuk melina, gosen kunde knappt andas för att hon hostade så mycket. Hon somnade i mitt knä när vi kollade pippi långstrump, men nu har dom åkt till akuten i eskilstuna så får vi hoppas att det blir bra.

Idag är bara en sån där dag, hej sängen.






<<>>

Efter skolan idag försökt jag få med folket att ta en öl, sitta ute, även fast det var liiiite för kallt. Men jag har ju aldrig fått känna på det där än.. "uteserverings-ölen".. Så det ville jag idag. Men det var ingen som kände för det så vi gick och lämnade blod istället. Sjukt random men så var det. Får man inte dricka öl så kan man ju alltid gå och lämna lite blod.

Okej, lämnade väl inte såå mycket blod just nu. Dom måste kolla så att det är användbart först, men sen så. Anledningen till att jag gick dit var faktiskt för att mickis skulle dit, och jag hade ju inget bättre för mig. Men det slutar med att bara jag lämnade för att mickis blodkärl var för tunna eller nåt. Värt. Hon som skulle göra det egentligen, men så blev det jag bara för att jag inte hade något annat att göra.

När jag kom hem badade jag. Nu är jag typ ensambarn, alla mina syskon är borta, fyfan vad tråkigt att vara enda barnet. possssssss.


EGO GIRL.

Boken är såå bra. Jag vet att jag är seg. Men den är så bra.
zeera är också bra, och oboy är gott.


vilken underbar dag det é.

Har nog inget dåligt att säga om den här dagen. Började morgonen med ett mvg på tidningsinlämningen, satt i solen med klassen, slutade rätt tidigt, tog en glass på maren med becks, kom hem och möttes av min studentklänning som kommit, gick ut med pontus&zeera och har fått en arbetsintervju nästa vecka. Inte dåligt för att vara en tisdag tycker jag?

Nu fryser jag så ska gå och gosa ner mig och kolla one tree hill ett tag.

 


Men kanske inte riktigt än.

Jävligt trött tjej. Men måndagar innehåller långa raster och håltimmar så det ordnade upp sig. Ska man orka gå i skolan till klockan 5 så kan det behövas en powernap... eller två. Nu har jag precis ätit middag och funderar på allt jag borde göra. Borde plugga, borde städa rummet, borde gå och lägga mig.... men kanske inte riktigt än?



LILLIS

Jag har verkligen världens bästa lillesyster. Dagar som den här så känner jag det så mycket. Vi gick ut, jag var på dåligt humör. Och Lisa är så jävla fin, säger så bra saker och allra mest, hon får mig att skratta. Vi var ute så länge att jag inte ens kommer ihåg vad jag var deppig för. Vi satt på andra sidan sjöng och hon tyckte att vi skulle sjunga så högt vi kunde för att se om pimplaren mitt ute på sjön hörde, det gjorde vi. Och började skratta, sen skrattade vi åt allt och nu är jag inne igen, dricker kaffe och är glad. Jag har sån jäkla tur. Hon är sådär jättebra, en sån där som alla borde få ha.


fyfan vad vi är bra.

Jag har varit så jävla rädd, velat stanna tiden, har inte längtat, inte ens lite.. Studenten. Fyfan, det är allt jag känt. Jag vill inte bli vuxen, börja jobba, plugga vidare, vara fri? Nej. Jag är verkligen för liten för allt det, känner mig inte alls redo. Men jag kan inte gå runt och tänka så, vad tjänar jag på det? Att ligga i fosterställning och säga "jag vill inte, vill inte, vill inte". Jag kommer att gå ut vare sig jag vill eller inte, tiden kommer att gå även om jag inte vill. Och snart kommer jag vara där, 10 juni 2011. Min dag, min student.. Slutet på nåt jävligt fint och början på... vadå?

Jag har valt att.. jag vet inte vad man säger, face the fact typ. Jag kan inte gå i SPME3 för resten av mitt liv, det är väl knappast vad jag vill heller. Det är klart att jag vill ut, klart att jag vill ta studenten. Men jag vet fan inte om mina vingar är redo för att flyga än. Men som sagt, FACE THE FACT. Det är vad jag gjort, och det har gjort att jag börjat längta, att jag faktiskt vill. Jag är 18, det är klart att jag inte kan veta vad jag vill göra i resten av mitt liv, jag är bara barnet. Det är jag faktiskt, vi är, allihopa. Så varför känna press? Jag kommer klara mig bra, jag är inte bäst men jag är inte heller misslyckad. Det kommer att finnas något för mig också. Jag tror att 10 juni 2011 kommer att vara början på något bra.. så måste det vara.

bilder från igår:






Avslutningsbal 08

"That was really something."












 

 

 


All my life i've been good but now, I'm thinking what the hell.


Nobody Dress SEK 341, Sisters Point - NELLY.COM


readhead - sebastian wijk.

Har typ inte varit hemma på länge. Veckan började dåligt och trodde att det skulle fortsätta, men det blev bra. Har sovit hos caroline sen i onsdags och idag efter skolan åkte jag till nykvarn och firade lena. Det var la treevligttt. Mysigt att träffa josefin & elin igen!

Nu ska jag gå och sova, så jäkla trött.. somnade i bilen. Men jag vill inte sova, ibland är det läskigt. När jag är helt själv där ute.. När inte rasmus är hemma eller nåt. Tycker det är läskigt ibland. Men jag ska ta med mig zeera, och ha tv:n på hela natten så att jag vaknar med one tree hill. 

godnatt


GÄST

Tjenatjena, brittmarie här. Gästbloggar lite.. Såhääääääär kul tycker frida att det är att plugga, nu ska hon och caroline gå och sova. Nattinatti från brittmarie.

.

Jag är inte så aktiv kanske, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har tänkt skriva flera gånger och alla gånger har det varit något liknande det jag nyss skrev.. deppiga, poetiska, engelska tramstexter för det är allt jag känner för att skriva just nu. Antagligen därför det gick så bra att skriva tidning idag? eller så satt vi och addade ö-kändisar på facebook?

SLAINTÉ.

I think that what we mean to say is that we´re so greatful for what we have because we've been through so much this year.. So many things that's not easy and so many things that make you realize that you're all grown up and on your own. Hopefully we came out the other side stronger and get the realisation that we really do have a lot to be greatful for.
So instead of focusing on what we don't have we can focus on what we do have.


Jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen.

Idag är man helt okej nöjd över att inte behöva gå till skolan imorgon. Bra lov, bra helg, bra igår. Igår var det kalas för melina och på kvällen blev det utgång med fint folk. Man kan inte få för mycket av det goda sägs det....











Han är lika snäll som han är stark.

Världens bästa mysis sitter här med mig och kollar på bamse.
Trött och kramig är hon.





VICTORIA TÖRNEGREN.

Läs hela krönikan här.



LIFE IS GOOD.

Det är kul att gå upp klockan sex för att åka till stockholm, ännu roligare att halvt frysa ihjäl när man väntar på en buss som inte kommer. Det är sånt här man lever för. Länstrafiken vet precis hur jag vill ha det!! åååh, jag bara älskar att gå upp klockan 6 helt i onödan när det är sportlov!!! som sagt, LIFE IS GOOD.






photographs and memories.









































still thinking about you baby.

Trodde att det här skulle bli en dålig dag men den blev rätt bra till slut. Åkte till tandläkaren och lagade en tand, det var faktiskt rätt kultttt, inte alls så ont som jag trodde. Sen hade jag lust att göra något så jag drog hit rasmus och åkte skridskor, det är nog något jag ska satsa på, spela hockey eller nåt.. jävligt vass, tung, kung, bra, bäst.











DAGENS


ALL IN BAAA, hahahaha.

RSS 2.0